Tuli kokeiltua tällaista
pulled pork reseptiä, helppo tehdä ja maku oli taivaallinen. Muutamaksi illaksi jotain vaihtelua iltapalallekin kun syö tätä tonnikalan sijaan
Itsellä oli kannellisessa padassa reilu 5h, nesteet toiseen astiaan ja vielä kannen alla n. 20min.
-2 kg kasleria
-½ dl soijaa
-½ dl ketsuppia
-½ L dr pepperiä/cokista (ei zero/light)
-hunts honey hickory kastiketta (itse löysin paikallisen K-marketin amerikkahyllystä, jälkeenpäin näin myös S-marketissa)
Uuni 150c
Suolaa ja pippuroi possu. Nakkaa possu paistopussin / kannelliseen pataan. Sekoita ketsuppi, soija ja Dr Pepper keskenään ja viskaa pussiin. Laita veli ponteva uuniin viideksi-kuudeksi tunniksi. Voit välillä koittaa pyöritellä mötköä toisellekkin kyljelle.
loppuvaiheessa leikkaa pussin nurkka auki ja valuta nesteet kuppiin/vuokaan. Anna possun huilata hetki löylyjä. iske kiinni kahdella haarukalla, revi riekaleiksi. Kaada riekaleitten päälle huntsia ja heti perään vähän paistolientä.
Jos teet possun padassa, voit käyttää possua nesteen poiston jälkeen vielä n.30min löylyissä.