Teinpä hyvän välipalan tuossa ohimennen.
Pahoittelen huonoa kuvaa, kun räpsäisin sen vain nopeasti puhelimella, että on joku kuva laittaa.
1. Avaa olut.
2. Juo olutta
3. lämmitä pannu ja paista siinä pekonia
4. Juo olutta
5. Lämmitä grillipannu ja heitä siihen pelkästä naudan jauhelihasta muotoiltu noin 150 gramman painoinen pihvi. Ripottele päälle suolaa, pippuria ja vähän cayennea.
6. Paista pekonirasvassa yksi muna. Jätä keltuainen kokonaiseksi, paista molemmin puolin, mutta älä liikaa jotta keltuainen jää valuvaksi.
7. Hörppy
8. Vähän lisää, kun pikku kankkusessa se maistuu niiiiiin hyvältä.
9. Käännä jauhelihapihvi. Laita tällekin puolelle mausteet ja lätkäise välittömästi päälle cheddarjuustoviipale. (Juu, just sitä sulatejuustosettiä, se on sitä oikeaa amerikkalaista mallia)
10. Juuston sulamista odotellessa vetäistään sipulista pari slaissia ja asetetaan vehnätortilla lautaselle.
11. Yritä juoda olutta, huomaa tölkin tyhjentyneen ja avaa uusi.
12. Kun pihvi on valmis, heitä kaikki mätöt, eli pihvi, pekoni, muna ja sipuli valinnaisessa järjestyksessä tortillan päälle ja pursota päälle Blå Bandin mexican hot -soosia.
13. Kietaise wrapiksi ja työnnä ylä- ja alahampaiden välistä sisälle.
Kyytipojaksi sopii yllättäen olut aika hyvin.
Ja on sit muuten pikkasen hyvää. Täytyy kai tehdä toinen. Joku epähetero saa mun puolesta laittaa jotain rehuja joukkoon jos haluaa, mutta en voi suositella. Ja olenhan itse tehnyt jänöjussien kanssa sen sopimuksen. Mä en syö niiden ruokia, eikä ne aja mun mopolla.
Ja Max131:n kysymykseen mikä tekee hyvän burgerin:
Burgerin väsääminen on kyllä hyvin helppoa. Hyvä yksinkertainen pihvi ja sopivasti mausteita. Siis suolaa ja pippuria. Ei liikaa eikä liian vähän. Mitään pakastamista en ole ikinä nähnyt tarpeelliseksi. Päälle cheddaria, niin ei mene ikinä pieleen. Sämpylöille täytyy antaa pannulla vähän rapsakkuutta ja pienet jäämät paistorasvaa ei ainakaan huononna lopputulosta. Liika on tietysti liikaa. Jos siihen lykätään jotain munia ja pekonia niin kuin siinä mun arvostelemassa annoksessa oli, niin ne vois tietysti paistaa oikein, niin ei tarvitse alkaa nipottaan perusasioista. Hyvä kastike kruunaa kaiken. Pancho Villan remu esimerkiksi on mun makuun. Kotona en yleensä käytä kastikkeita vaan heitän mukaan keltaista sinappia ja joskus vähän ketsuppia jos kiinnostaa. Yksinkertaiset maut on yleensä parhautta.