Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Naudan paahtopaistia. 125 astetta ja 56 asteeseen. Päällä Maldonia ja santa maria pippurisekoitusta (todella överipaljon kumpaakin hierottuna pintaan) ja vuorokauden marinoitumassa.paisti on nautaa? missä lämmössä ja mihin lämpöön paistoit?
Juu, eivät olleet kovin kaksisia.Mä tein noita samaisia lohirullia itsenäisyyspäiväksi, eivätkä kyllä olleet ihan omaan makuuni.
Olis tarkoitus uudenvuoden aattona väsätä naudan sisäfileet ja tuon kanssa on hyvä kastike ja lisäke hakusessa?
Oisko kellään heittää hyvää pippurikermakastikkeen reseptiä? Mitäs muuta ton kanssa voi vetästä likäkkeenä kun jotain perunasettiä?
Oot näköjään tykästynyt tohon piparjuurihässäkkään. Munkin oli pakko kokeilla sitä, kun viimeksi kyselin reseptiä, enkä tykännyt kyllä yhtään. Roskiin lensi. Käytin kyllä oikeaa piparjuurta, jos siinä jotain eroa mahtaa olla.Tänään tähteitä, eli paahtopaistia, punaviinikastiketta, kasviksia ja piparjuuri-coleslaw:
Vei kyllä kielen mennessään.
Tällä kertaa tein tuoreesta ja oli paljon parempi, voimakkaampi. Päivän kun vielä muhi niin maku vain voimistui. Subissa, ainakin ulkomailla on mahtavuutta se horseradish sauce, liekö sitä Suomessa onkaan? Mitenköhän sitä voisi tehdä itse?Oot näköjään tykästynyt tohon piparjuurihässäkkään. Munkin oli pakko kokeilla sitä, kun viimeksi kyselin reseptiä, enkä tykännyt kyllä yhtään. Roskiin lensi. Käytin kyllä oikeaa piparjuurta, jos siinä jotain eroa mahtaa olla.
Oisko kellään heittää hyvää pippurikermakastikkeen reseptiä? Mitäs muuta ton kanssa voi vetästä likäkkeenä kun jotain perunasettiä?
Tuli käytyä kiinalaisessa ravintelissa ja jälleen sai ihmetellä miten ne ovat saaneet härästä/naudasta niin perkeleellisen mureaa. Joskus tässä threadissa sitä ihmeteltiin aiemminkin mutta selvyyttä ei tuohon tullut. Olisikin kiva oppia valmistamaan moista sapuskaa. Vinkkejä? Reseptejä?
Ei muuten pidä paikkaansa. Aasiassa liha nimenomaan kypsennetään nopeasti. Pari minuuttia maksimissaan.Kyl se liha tulee mureeks vaan pitkään hauduttamalla, lopulta se hajoaa ihan silpuks jos tarpeeks hauduttaa. Toisaalta välillä on kyllä ainakin valmissuikaleissa / kuutioissa sellasta jänne,kalvo silppua että ei saa hyvää sitten millään. Mutta jos kokonaisesta paistista pääsee leikkaamaan ite suikaleet ja saa otettuu kaiken ylimääräsen pois, niin siitä sit vaan hauduttelemaan ja nimenomaan matalalla lämmöllä, liian kuumalla lämmöllä liha kuivuu liikaa.