risumies
VIP
- Liittynyt
- 27.1.2004
- Viestejä
- 7 474
Alko tuo pulled pork kutkuttelemaan kulmahampaita jo ajatuksissaan eilen tätä ketjua tavatessaan, joten pakkohan tuo oli äsken ostaa puolentoista kilon köntti kassleria ja tehdä pintaan tein seos chilikaupan tulisesta savuchilisinapista (n.rkl), nestesavusta (n.tl), inkiväärihunajasta (n.tl) ja tilkasta oliiviöljyä (n.rkl) jonka hieroin kauttaaltaan pintaan ja loppuun vielä pintaan ripotellen kuivaseos paprikajauheesta, mustapippurista, valkosipulijauheesta ja vuorisuolasta ja nuokin vielä hierottiin kunnolla lihaan kiinni.
Ja ei muuta kuin sika folioon ja se uuniin vajaaseen 120 asteeseen, jos vaikka illasta ois kasin pintaan makeimmillaan ruveta sitä repimään. Samalla tehdä soossi sitten, kun tietää miltä sika itsessään jo maistuu ja sen pohjalta sitten fiiliksen mukaan.
Ja ei muuta kuin sika folioon ja se uuniin vajaaseen 120 asteeseen, jos vaikka illasta ois kasin pintaan makeimmillaan ruveta sitä repimään. Samalla tehdä soossi sitten, kun tietää miltä sika itsessään jo maistuu ja sen pohjalta sitten fiiliksen mukaan.