- Liittynyt
- 30.4.2006
- Viestejä
- 215
Ciabatta neljän päivän jääkaappimuhimisen jälkeen
Edit. Poistetaan tuplaviesti.
Edit. Poistetaan tuplaviesti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
No, tuossahan on haettu semmoista integrandimaista pläjäystä...ja epäonnistuttu. Tuskin kukaan tuollaista oikeasti tahtoo tehdä koskaan uudelleen? Uskoisin että täytteetkin ovat jääneet kylmäksi. Taikinakin näyttää osin jääneen raa'aksi? Tai ainakin märät täytteet ovat sen vetisyttäneet.
Pitsan pitää olla OHUT, tässä oma näytteeni:
Makuasioista on hauskin kiistellä :D
Ei pahalla :piis:
Kiveä pitsan alle, niin tulee vielä parempaa pohjaa!
Myydäänkö kaupossa ihan jotain uuniin/pellille laitettavia kivisiä pitsan alusia?
Kivi arvosana hinta
1. Bagesten 4+ 37,00 e
2. Kermansavi Hot Pot 3+ 53,00 e
3. Graniittimurikka 3 -
4. Hukka Pizzakivi 3- 26,00 e
Mansikkakeitolla taas hyvännäköstä leipää, oikeeta voita tohon päälle vielä..
Ajattelin jos ens viikolla kokeilis valmistaa hapanjuurta, samalla vois katella jos tosta kirjasta löytyisi joku hyvä hiivaton ohje.
Ootko sä leipuri tai jotain? Kannattas ruveta. En ole nähnyt edes Euroopan leipomoissa noin hyvännäköisiä leipiä monesti.
Mä veikkaan että mansikkakeitto asuu Ranskassa jossain viinitilalla ja käy paikallisesta leipomosta aina leipiä ja kertoilee täällä viinipäissään sitten satuja miten leipoo ne itse ;)
(vitsi vitsi).
Tulihan afron ohjeen esitaikinaan oikeasti vaan 2g tuorehiivaa? Muija nauroi räkäsesti kun sahasin hiivapalasta murusia irti :D no huomennahan sen sitten näkee mimmonen pannari tuosta tulee.
Jaksaisitko laittaa reseptejä tänne? Tuskin kovin monella on tuota kirjaa...