- Liittynyt
- 19.5.2003
- Viestejä
- 2 820
edit. Mistä saisi kanansiipiä? sellaisia joissa ei oo mitään valmista marinadia.
Ei ihan sama asia, mutta marinadi lähtee ihan hyvin vesihanan alla pois.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
edit. Mistä saisi kanansiipiä? sellaisia joissa ei oo mitään valmista marinadia.
Ei ihan sama asia, mutta marinadi lähtee ihan hyvin vesihanan alla pois.
Joku kyseli tuossa voin palamisesta. Voin palamista voi estää käyttämällä jo täälläkin mainittua 50-50 öljy-voiseosta. Öljyllä estetään voin palaminen ja voilla saadaan paistettavaan ruokaan makua. Se tuon koko sekoituksen tarkoitus onkin.
Mutta miks toi vitun rasvaki aina palaa pannulla? Laitoin about 50/50 oliiviöljyä ja rasvaa ja pannu neloselle (asteet 6 asti)
Oma vinkkini "ruman" pastan pelastamiseen on se että laittaa pastan leveäreunaiselle lautaselle tai ruukkuun, juustoa päälle ja gratinoi uunissa. Myös tuoreet yrtit ja parmesanlastut päällä auttavat asiaan.Kuvassa annokseen lorahti hieman liikaa oliiviöljyä. On myös hieman haastavaa saada kermaista pastaa näyttämään joltain muulta kuin oksennukselta. Erittäin hyvää ja täyttävää oli kuitenkin.
Ei todellakaan kannata odottaa mitään ala carte gourmeeta, mutta tämä on ihan hyvänmakuista arkiruokaa. Voittaa useimpien raflojen buffat ja varsinkin kaikki einespaskat.
1 lihaliemikuutio (sisältää sen natriumglutamaatin)
Määrä: Yhdestä hernekeittopurkista syö 2 ihmistä, käytä sitä mittana?