Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Mun mielestä toi oliviiöljy antaa paskan maun paistamisessa.
Meillä käytetään voita. Paista Huppe vaikka kookosrasvalla.
Mut miks voi palaa aina pannulle? Kuinka isolla sitä levyä tarvis pitää ettei pala? Säätö 1-6. Ja heitänkö sen heti siihe sulaan vai vasta kuumalle pannulle? Tänään koitan tehdä tota kanaa viinissä mikä hupen blogissakin on. Tosin hiukan eri ohjeilla.
E. Enkä haluis polttaa kanoja
Kun paistat pihvejä osta naudan ulko- tai sisäfilettä tai possua. Levy sun tapauksessa kutoselle ja pannu ihan saatanan kuumaksi. Voit pannuun ja lihat heti perään. Takuulla ei ehdi voi kärvähtää. Mikäli suoritat koko operaation pannulla niin voit laskea lämpötilan neloselle kun olet saanut nätin värin pihvin pintaan. Suosittelisin kuitenkin, että käyttäisit uunia.
Kun olet paistinpannulla saanut lihan pinnat kiinni ja hyvän värin niin laita esim. naudan sisäfile uuniin 170 astetta ja n. 10 minuuttia tai hieman alle ja tämän jälkeen käärit pihvin folioon ja annat vetäytyä 5-10 min. Avot! Ei pysty epäonnistumaan
Mut miks voi palaa aina pannulle? Kuinka isolla sitä levyä tarvis pitää ettei pala? Säätö 1-6. Ja heitänkö sen heti siihe sulaan vai vasta kuumalle pannulle? Tänään koitan tehdä tota kanaa viinissä mikä hupen blogissakin on. Tosin hiukan eri ohjeilla.
Tiedät selkeästi mistä puhut. Rypsärii vaan.
Olinpas epätarkka. Siis toki voita, eikä missään nimessä oliiviöljyä... Voin sekaan pistetään vähän sitten rypsäriä, meillä.
Munkit paistetaan kookosrasvalla :D
Possun sisäfilettä leikkasin just paloiksi. Nuijin ne ohuen ohueksi ja lisäsin itse tekemän marinaadin ( öljyä, valkosipuolia, suolaa, pippuria ). Nyt niitä käännellään jääkaapissa 12H välein ja huomenna puoliltapäivin jos paistais ne kasvisten kanssa. Päälle vielä heittää tuollaisen maustevoin palasen, jos marinaadi ei jostain syystä ole ollut riittävän tujua. Mutakakkua ja kermavaahtoa sitten jälkiruuaksi. Eiköhän tuolla sunnuntain pärjää... Mukavaa diettiä vaan kaikille. Viisi lähtenyt ja toinen viisi vielä jäljellä...
Itse en ainakaan laittaisi suolaa marinadiin varsinkin jos ohueksi nuijittu jo ennen marinointia. Omasta mielestä tulee parasta jos suolan heittää vasta paistetulle pinnalle samalla kun toinen puoli vielä käristyy. Menee ohut file äkkiä kuivaksi jos kauan marinoi suolassa..
Enkä itse ainakaan pihvejä marinoi kauaa, kokonaiset fileet ja paistit saa olla kauemmin marinadissa.
Ihan erilaisella suolallakin saa makuja vaihdeltua aika paljon, ostin joku aika sitten savustettua sormisuolaa http://www.pirkka.fi/ruoka/pirkka_tuotteet/pirkka_tuotehaku/?action=product&productId=6410405076953 omaan makuun ainakin istuu hyvin.