Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Etkö huomannut pannuni tyyppiä? Ainoa mahdollisuus on siis rasvata pihvi, eikä pannun rasvaaminen auta mitään.Ihme äherrystä tuollainen voi/öljy seoksessa pyörittely.
Juuri näin.Niin no voi itsessään kyllä kärähtää aika iloisesti pannulle eli pitää sitten olla kirkastettua voita jos ilman kasviöljyä käyttää.
Niin no voi itsessään kyllä kärähtää aika iloisesti pannulle eli pitää sitten olla kirkastettua voita jos ilman kasviöljyä käyttää. Itselläni tyyppillisin pannupaisto tapa tällä hetkellä on paisto kasviöljyllä ja kääntämisen jälkeen reilu voikylpy mausteilla (yrteillä) tai ilman.
Liian viileä pannu. Kunnon kuumalla pannulla ei kauaa mene kun voi kärähtää. Ensin siitä alkaa kiehumaan vesi pois, sinä aika lämpö ei nouse yli 100 asteen. Sitten kun vedestä on päästy eroon niin lämpö lähtee nousuun ja kiintoaineet lähtevät palamaan kirkastattomassa voissa. Tiettyyn pisteeseen ruskitettu voi on ihan maukasta mutta ei paljoa tarvitse mennä yli kun alkaa makuhaittoja tuleen.Vaihda toi grillipannu normi valurautaseen. En tiedä mitä teen toisin kun minulla ei voit kärähdä. Paistan aamulla steak and eggsit ja kerron sitten miksi näin.
Kolmas yritys oli niin että sivelin pintaan ensin molemmin puolin voi-kasvisöljyseosta, sekä pyöritin REILUSTI mustapippuria myllystä ennen paistoa. Paistoin pihvin grillipannussa:
Folioon kertyneestä nesteestä + punaviinistä keitin soossia, annoin kiehua kasaan ja pistin sekaan hieman voita. Tuli paskaa, kaadoin viemäriin.
Perusohje pihvin paistoon jolla saan aina ok tuloksen.
1) pannu kuumaksi ja reilusti rasvaa pannulle
2) pihvit huoneenlämpöisenä pannulle
3) kääntö kun nestettä/verta tms. näkyy pihvin päällä
Omaan makuun tuolla tavalla pihvit kyllä heilahtaa liian kypsiksi. Toki jokaisella on omat preferenssit kypsyysasteen suhteen.Tämä.
Sen verran lisäisin, että ottakaa aikaa kauanko menee, että sitä nestettä tulee pinnalle. Sitten kääntö ja toiselle puolelle yhtä kauan paistamista. Nam.
Paistorasvana käytän itse about 50% voita ja 50% oliiviöljyä. Suola ja pippuri vasta paistamisen jälkeen.
Illan agenda:
You killeth the beast?
^Deal!