BB PRO Kille Kujala

M-Nutrition EAA-valmisjuoma 24-pack

Pineapple Passion Fruit

1€/KPL
Eiköhän tämä ensimmäinen pro-kisa oo Killelle se missä käydään kattomas se oma taso pro-ukkojen välissä. En usko että Kille mitalia odottaa kotiin tuotavaksi.
Mielenkiintoista kyllä nähdä miltä äijä näyttää kun kilpakumppaneiden taso pikkasen pomppaa. :)
 
Kun kyse on oikeasta ammattiurheilusta, jolla siis tehdään elannoksi, pitää huomioida myös fanien ja sponsorien kiinnostus. Siksi on minusta hyvä idea kilpailla ainakin kerran ammattilaisena mahdollisimman nopeasti. Eli muuttua oikeaksi kilpailevaksi ammattilaiseksi sen sijaan että olisi vain tyyppi, jolla on pro-kortti, mutta joka ei ole sitä koskaan käyttänyt. Jos pidempi tauko kehittymisen takia on tarpeen, niin se on järkevää pitää vasta ensimmäisen ammattilaiskisan jälkeen.
 
Ihmetyttää vain, kun keho on se oman lajinsa tärkein asia ja silti otetaan tietoisia riskejä jotka voisi välttää hyvin pienellä vaivalla. Killekin tekee varmasti paljon ruokaa, syö myös paljon ja laadukkaita raaka-aineita. Huonolla tuurilla kahden viikon salmonella infektio on kehityksessä ammattimiehellä huomattava "step back"

Tämä ja edellinen viesti ei missään nimessä pitänyt olla provokaatio, vaan ihan aito huoli.

Tämän luettuani piti ihan videosta kattoa, että jättääkö Kille broilerinsa mediumiks vai mikä kokkaustavassa aiheuttaa salmonella-infektion vaaran, koska et sitä jostain syystä maininnut, mutta ei kyllä videostakaan selvinnyt? (Ilmeisesti) samojen saksien käyttö ensin broilerin ja sitten tomaattien leikkaamisessa? Vai ihan ylipäätään broilerin syöminen?
 
Tämän luettuani piti ihan videosta kattoa, että jättääkö Kille broilerinsa mediumiks vai mikä kokkaustavassa aiheuttaa salmonella-infektion vaaran, koska et sitä jostain syystä maininnut, mutta ei kyllä videostakaan selvinnyt? (Ilmeisesti) samojen saksien käyttö ensin broilerin ja sitten tomaattien leikkaamisessa? Vai ihan ylipäätään broilerin syöminen?

Viittasi tietääkseni siihen, ettei pessyt saksia broilerin käsittelyn jälkeen.
 

OUTLET PWO -40%

Grapefruit Lemonade

14,90€
Itse jäin pohtimaan sitä, kuinka Kille kertoi yhdellä videolla ruokamääristään. Varmasti on todella yksilöllistä, paljonko pitää syödä, mutta siis ruokavalio on lähes täysin rasvaton lukuunottamatta kalaöljykapseleita ja lähes täyttä proteiinia. Ennen kisoja on syönyt noin tonnin verran kaloreita ja nekin lähinnä seitikalasta. o_O Ymmärrän, että pitää tehdä uhrauksia ja muita, mutta aika kapealla ruokavaliolla mennään. Ihmisiä ei pitäisi verrata keskenään, mutta onhan tuo huiman vähän ja yksipuolisesti tuon kokoiselle miehelle. Väistämättä tuli mieleen esimerkiksi Jari Leskisen kertomat ruokamäärät, joilla meni vielä dieetin lopussa. Erona oli toki se, että toisella oli hiilaririkas dieetti ja toisella vähähiilarinen, mutta silti. No, jokainen tyylillään. :)
 
Ihmetyttää vain, kun keho on se oman lajinsa tärkein asia ja silti otetaan tietoisia riskejä jotka voisi välttää hyvin pienellä vaivalla. Killekin tekee varmasti paljon ruokaa, syö myös paljon ja laadukkaita raaka-aineita. Huonolla tuurilla kahden viikon salmonella infektio on kehityksessä ammattimiehellä huomattava "step back"
Jos siis viittaat siihen, että samoja saksia käytetään sekä kanan, että tomaattien leikkaamiseen niin kyllähän sä tajuat, että kuumentaessa myös tomaateista kuolee se bakteeri.. Vai mikähän siinä nyt oikeen hiertää?
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom