Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Ihmetyttää vain, kun keho on se oman lajinsa tärkein asia ja silti otetaan tietoisia riskejä jotka voisi välttää hyvin pienellä vaivalla. Killekin tekee varmasti paljon ruokaa, syö myös paljon ja laadukkaita raaka-aineita. Huonolla tuurilla kahden viikon salmonella infektio on kehityksessä ammattimiehellä huomattava "step back"
Tämä ja edellinen viesti ei missään nimessä pitänyt olla provokaatio, vaan ihan aito huoli.
Tämän luettuani piti ihan videosta kattoa, että jättääkö Kille broilerinsa mediumiks vai mikä kokkaustavassa aiheuttaa salmonella-infektion vaaran, koska et sitä jostain syystä maininnut, mutta ei kyllä videostakaan selvinnyt? (Ilmeisesti) samojen saksien käyttö ensin broilerin ja sitten tomaattien leikkaamisessa? Vai ihan ylipäätään broilerin syöminen?
Viittasi tietääkseni siihen, ettei pessyt saksia broilerin käsittelyn jälkeen.
Kille itse arveli loppuvuoden kisapainoksi noin 110kg. Ei sillä nyt enää ihan varjoihin kadota.Massan osalta ei ainakaan vielä ole mitään mahdollisuutta. Killen pituisillahan tuo lavapaino on monesti yli 110kg.
Kuulin sen myös. Kuulostaa kyllä aika kovalta.Kille itse arveli loppuvuoden kisapainoksi noin 110kg. Ei sillä nyt enää ihan varjoihin kadota.
Jos siis viittaat siihen, että samoja saksia käytetään sekä kanan, että tomaattien leikkaamiseen niin kyllähän sä tajuat, että kuumentaessa myös tomaateista kuolee se bakteeri.. Vai mikähän siinä nyt oikeen hiertää?Ihmetyttää vain, kun keho on se oman lajinsa tärkein asia ja silti otetaan tietoisia riskejä jotka voisi välttää hyvin pienellä vaivalla. Killekin tekee varmasti paljon ruokaa, syö myös paljon ja laadukkaita raaka-aineita. Huonolla tuurilla kahden viikon salmonella infektio on kehityksessä ammattimiehellä huomattava "step back"