• Käy heittämässä ääni Pakkotoistolle vuoden Podcast äänestyksessä.KIITOS!
  • Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

BB PRO Kille Kujala

Liittynyt
21.3.2012
Viestejä
1 807
Tähän ei voi kun sanoa että todella nättiä! Eiköhän tännekki vielä joku tuu sanomaan mikä osa-alue on jäänyt jälkeen ja kuinka pitäisi tehdä nimenomaan näin, eikä noin :D
 

Mike

Ompa outo!
Pakkotoisto.com
Liittynyt
16.4.2002
Viestejä
82 492
Kaupunki
Helsinki
Harmittelee vain vähän, että olin unohtanut kisakuvauksien asetukset kameraan. Kuvaan kisoissa pakattua 12-bittistä ja näissä kunnon kuvauksissa pakkaamatonta 14-bittistä. Se vaikuttaa helvetisti dynamiikkaan, mutta ei tässä ollut mikään kaatava tekijä. 14-bittisenä olis ollut vain paremmat gradientit mustasta harmaaseen.
 
Liittynyt
9.5.2012
Viestejä
10
Todella hienosti on Kille kehittynyt viimeisten parin vuoden aikana ja erityisesti vuoden sisällä. Varsinkin, kun ottaa huomioon, että kaveri kisasi viime syksynä. Toisaalta en paljon ihmettele, kun joskus olen salille samaan aikaan putkahtanut ja huomannut miten kaveri painaa eteenpäin.

Jos Kille luet tätä, niin olisi mielenkiintoista ja mukavaa kuulla onko viimeisen vuoden/parin vuoden aikana itse treeniin tehty isompia muutoksia, jotka olet kokenut toimivaksi? Ilmeisesti ainakin yhteistyö Jarin kanssa on vienyt hommaa selkeästi eteenpäin ja kantanut hyvin hedelmää.
 

-KillerI-

VIP
Liittynyt
4.1.2009
Viestejä
246
Jarin kanssa alotettiin tosiaan viime vuoden helmikuussa yhteistyö, enkä vois olla tyytyväisempi!
Tänä aikana offia on ollu noin puoli vuotta, muuten koko ajan dieetillä ja silti kehitys on ollu aikasempaan verrattuna kohtuu hyvää :) Katotaan kun saa pikkusen pitemmän jakson syödä niin mitä se sitte on :D

Treenit on ollu gianttia ja perus raskasta sekasin, tuntuu toimivan mulla. Vaihtelu virkistää :) Suurin syy kuitenki kehitykseen on se että että oon tehny asiat lähes pilkulleen oikein, rasvat pidetty alhaalla ja syöty paljon mutta puhtaasti. Ja joka päivä.

Nyt kun muutin tampereelle niin treenitki sai uuden buustin, ensi talvelle on kovat odotukset! Mut mennään nyt tää kisakausi ensin pakettiin :)
 

A-fitness

Banned
Liittynyt
26.12.2012
Viestejä
478
Kiltsu tekee viel tuhoa lähivuosina!
 
Ylös