- Liittynyt
- 11.4.2012
- Viestejä
- 1 709
Mä kun aloin funtsimaan, että jos toi keraaminen on kert niin hyvä, miksen oo nänhy sitä käytettävän ammattikeittiöissä.. Pienen selvittelyn jälkeen syy selvisi, syy jonka itsekin arvelin taustalla olevan, on se, että rasva korostaa makuja, ja kun paistamisessa ei käytetä enää rasvaa, ei safkakaan enää ole niin maukasta eikä houkuttelevaa.. Mutta kotikäyttöön on varmaan ihan hyvä, kunhan piffit paistaa sitten kunnon valuraudassa öljy-kirkastettuvoi seoksessa 

Totta helvetissä siinä voi ja pitää käyttää rasvaa, jos haluaa hyvää ruokaa. Koita nyt paistaa vaikka kananmuna ilman rasvaa, niin siitä paistopinnasta tulee kuin paperia, vaikka se ilman rasvaa onnistuukin. Kyllä keraamisen pannun edut on ihan jotai muuta kuin ilman rasvaa paistaminen. Voi teflonillakin paistaa ilman rasvaa, mutta kuka niin tekee?