- Liittynyt
- 15.11.2006
- Viestejä
- 556
- Ikä
- 35
Heipähei!
Olisi hakusessa kunnon veitsi. Nyt ei siis puhuta mistään kalleimmasta päästä, mutta kuitenkin jotain käytettävää. Olen noita Chez Mariuksen verkkokaupan veitsiä kahtellut.
http://kauppa.chezmarius.fi/suoritapikahaku.php?txtHakuehto=kokkiveitsi&btnSuoritaPikahaku=Hae+tiedot
Kunnon lihaveitsi löytyy jo, ja hakusessa olisi tosiaan kokkiveitsi. Tuommoista vähän huonompaa lyhyehköteräistä santokua muistuttavaa veistä on tullut tähän asti käytettyä, ja muoto tuntuisi miellyttävän. Onko teillä jotain ohjenuoraa tuota muotoa koskien, vai onko se vain siitä kiinni mistä tykkää?
Silmään iski myö tuo että osa on taottuja, ja osa ei. Hintaeroakin noiden välillä on monia kymppejä. Onko taottu käytännössä huomattavasti parempi ja tuon hintaeron arvoinen?
Kaveri joskus oli tuommoisen yli satasen veitsen ostanut, ja sitä polleana esitellessään ja tomaattia viipaloidessaan taittoi jo hieman terää. Vähän likaa omaan käyttöön, vaikka olihan se terävä...
Mutta mikä noista olisi käytettävä, mutta silti laadukas veitsi? En hae tässä tosiaankaan mitään parasta, vaan ensimmäistä parempaa veistä joka kestäisi käytössä hyvin hoidettuna pitkään. Hintaluokka riippunee lähinnä siitä onko tuo taottu oikeasti myös käytännössä huomattavasti parempi kuin takomaton...
Aikaisemmin täällä muistelisin nähneeni jotain ekskustelua veitsistä, mutta en muista tuota taottu/ei-taottu keskustelua.
Mutta arvostaisin kovasti jos joltain löytyy kokemusta ja/tai tietoutta näistä ja on valmis avittamaan.
Edit: Mielessä oli alustavasti nuo kaksi vaihtoehtoa:
MAC, SANTOKU 16,5CM TAOTTU
MAC, SANTOKU 16,5CM
Olisi hakusessa kunnon veitsi. Nyt ei siis puhuta mistään kalleimmasta päästä, mutta kuitenkin jotain käytettävää. Olen noita Chez Mariuksen verkkokaupan veitsiä kahtellut.
http://kauppa.chezmarius.fi/suoritapikahaku.php?txtHakuehto=kokkiveitsi&btnSuoritaPikahaku=Hae+tiedot
Kunnon lihaveitsi löytyy jo, ja hakusessa olisi tosiaan kokkiveitsi. Tuommoista vähän huonompaa lyhyehköteräistä santokua muistuttavaa veistä on tullut tähän asti käytettyä, ja muoto tuntuisi miellyttävän. Onko teillä jotain ohjenuoraa tuota muotoa koskien, vai onko se vain siitä kiinni mistä tykkää?
Silmään iski myö tuo että osa on taottuja, ja osa ei. Hintaeroakin noiden välillä on monia kymppejä. Onko taottu käytännössä huomattavasti parempi ja tuon hintaeron arvoinen?
Kaveri joskus oli tuommoisen yli satasen veitsen ostanut, ja sitä polleana esitellessään ja tomaattia viipaloidessaan taittoi jo hieman terää. Vähän likaa omaan käyttöön, vaikka olihan se terävä...
Mutta mikä noista olisi käytettävä, mutta silti laadukas veitsi? En hae tässä tosiaankaan mitään parasta, vaan ensimmäistä parempaa veistä joka kestäisi käytössä hyvin hoidettuna pitkään. Hintaluokka riippunee lähinnä siitä onko tuo taottu oikeasti myös käytännössä huomattavasti parempi kuin takomaton...
Aikaisemmin täällä muistelisin nähneeni jotain ekskustelua veitsistä, mutta en muista tuota taottu/ei-taottu keskustelua.
Mutta arvostaisin kovasti jos joltain löytyy kokemusta ja/tai tietoutta näistä ja on valmis avittamaan.
Edit: Mielessä oli alustavasti nuo kaksi vaihtoehtoa:
MAC, SANTOKU 16,5CM TAOTTU
MAC, SANTOKU 16,5CM