Karppinen VHH-leipä

Purnasin Perheleipomoille tuosta leivän säilyvyydestä ja tänään sitten tuli kirje missä pahoiteltiin ennen aikaista homehtumista ja vitosen seteli :D
Sama täällä! :D Meillä oli jo toinen leipä mikä oli iha kokonaa homeen peitossa ennen viimeistä käyttöpäivää.. siitä sitten vaan s.postia Perheleipomolle ja tuli kans pahoittelut ja 5€ seteli :D ei kyl viitti ostaa tollast leipää mikä on noin helppo homehtumaa.. makunsa puolesta leipä on ihan ok kylläkin..
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Me ostetaan paketti ja se on seuraavaan iltaan mennessä tyhjä, ei paljon pääse home syömään leipiä nenän edestä. Ja kaksi ihmistä vain kuuluu talouteen. Hyvää leipää on, saatan dieetillä jopa syödä silloin tällöin, kun en hiilareita pelkää vaikken niillä mitään juurikaan tee. Tuskin tuo nyt proteiinin lähteeksi kuitenkaan sinänsä soveltuu, mutta jos leipää tekee mieli syödä niin mikäpä ettei.
 
meillä tuo pussi on ollut viikon tuossa pöydällä( ei juurikaan leipää syödä) eikä oo menny mikskään...eilen maistoin ekan kerran, vaikka lapsille olenkin tota ja toistakin karppileipää kaupasta ostanut. yllättävän hyvää muttei vedä vertoja ite tehdylle mantelileivälle! mut mieluummin mä tota lapsille syötän, kuin ihan peruspaahtista.hyvä kun on olemassa vaihtoehtoja ( vaikka vhh:ta niin kovin on kritisoitukin):)
 
Sama täällä! :D Meillä oli jo toinen leipä mikä oli iha kokonaa homeen peitossa ennen viimeistä käyttöpäivää.. siitä sitten vaan s.postia Perheleipomolle ja tuli kans pahoittelut ja 5€ seteli :D ei kyl viitti ostaa tollast leipää mikä on noin helppo homehtumaa.. makunsa puolesta leipä on ihan ok kylläkin..


Siellä oli jäänyt säilöntäaineet jostain erästä kokonaan puuttumaan, sen takia homehtui. Osta vaan ihan rauhassa
 
Fazer lanseeraa proteiinileivän

Kilpailu hiilihydraattien välttelijöiden eli ”karppaajien” euroista kiihtyy. ”Karppileipää” myydään jo kaupoissa. Nyt Fazer tuo marraskuun alusta kauppoihin proteiinileivän. Real Proteiini MAX sisältää kaksi kertaa enemmän proteiinia kuin rahka tai tavallinen sekaleipä. Fazer väittää uuden ”voimaleivän vahvistavan lihaksia”.

Leivän proteiini on lähtöisin viljasta, herneistä, siemenistä sekä kananmunan valkuaisesta. Yhdessä leipäpalassa on proteiinia 6,5 grammaa, 100 grammassa leipää proteiinia on 22 prosenttia. Hiilihydraattia uusi leipä sisältään yli kolmanneksen vähemmän kuin tavallinen vaalea sekaleipä.

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/75613-fazer-lanseeraa-proteiinileivan

http://www.cisionwire.fi/fazer-grou...leivan-ystavalle--real-proteiini-max,c9174643

Kuullostaaa hyvältä. Voimaleipääkin vielä =)
 
Sarpilta (porilainen leipomo) saatavilla Skarppi-kakkoa, Skarppi täysjyväruispaloja ja Skarppi-sämpylöitä, kaikki vähähiilarisia. Ei lainkaan säilöntäaineita ja hinnaltaan edullisia. Näissä vähähiilarisissa on niin paljon kananmunaa, että paree säilyttää jääkaapissa, itsellä säilynyt jääkaapissa säilytettynä hyvin.
 
Ei kuulosta pahan hintaiselta toi Fazerin leipä, mutta pakkauskoko on varmaan jotain 200g. Enemmän hiilareita tossa varmasti on kuin Karppisessa, saattaa silti olla ihan hyvä vaihtoehto.
 
Pari tuollaista Karppinen -leipää ostaneena täytyy itsekin todeta että säilyvyys on ongelma... molemmat olleet homeessa ennen viimeistä käyttöpäivää. Jos vielä tuota ostan niin heti puolet pakkaseen tms.

Maku on ihan ok, jos "paahtoleivästä" nyt ylipäätään tykkää...
 
Karppinen sämpylöitä, vaaleapala ja ruispaloja ilmestynyt kauppoihin. Hyviä on. Paljon syötävämpi kuin original Karppinen. Vaasan oli tuonut Minihiilari leipää, mutta oli sen verran kallista, että jäi hyllyyn.
 
Tuli itsekin noita sämpylöitä nyt maistettua. Muihin karppisiin en ole koskenutkaan, mutta nyt ajattelin uskaltaa kokeilla, kun yllätyin aiemmin tuosta Fazerin real proteiini maxin mausta, joka oli siis varsin hyvä. Ja samaa voi sanoa näistä. Maistuu tavalliselta leivältä, eikä ollenkaan huonolta sellaiselta. Tältä pohjalta voinkin sitten miettiä, että miksiköhän mun enää ikinä pitäisi ostaa tavallista leipää? Sen kun mussutan näitä vaan, kun nää on maultaan ihan yhtä hyviä. Jos nää maistuisi ihan perseeltä, niin ei mua ravintoarvot kiinnostaisi tippaakaan, mutta tällä maulla ne ravintoarvot on hyvä plussa.
 
Tuli itsekin noita sämpylöitä nyt maistettua. Muihin karppisiin en ole koskenutkaan, mutta nyt ajattelin uskaltaa kokeilla, kun yllätyin aiemmin tuosta Fazerin real proteiini maxin mausta, joka oli siis varsin hyvä. Ja samaa voi sanoa näistä. Maistuu tavalliselta leivältä, eikä ollenkaan huonolta sellaiselta. Tältä pohjalta voinkin sitten miettiä, että miksiköhän mun enää ikinä pitäisi ostaa tavallista leipää? Sen kun mussutan näitä vaan, kun nää on maultaan ihan yhtä hyviä. Jos nää maistuisi ihan perseeltä, niin ei mua ravintoarvot kiinnostaisi tippaakaan, mutta tällä maulla ne ravintoarvot on hyvä plussa.


Joo olin itekki ihan yllättyny tos fazerin real maxista et kuin hyvää oli, ja aika halpaa mielestäni, en muuta leipää enää tuu syömäänkää :)
 
Omega-3 on kai nyt muodissa? Mutta koska kovat rasvat ovat taas kohta Se Juttu, niin veikkaan seuraavaksi nousijaksi terveysintoisten listoilla jotain tuotetta, mikä sisältää 40% puhdasta voita ja 40% sianrasvaa. Kookosrasvaahan on jo kovasti koitettu saada myytyä. Periaatteessa joku karjalanpaistihan on jo sitä, mutta se on taas junttii.
 
Osa noista karppausleivistä oli kyllä tosi hyviä, että siinä mielessä harmi, että loppuivat.
 
Vielä saa sitä Vaasan minihiilari -leipää. Sämpylänä ja ruisleipäversiona. 4 gemmiä hiilaria per viipale. https://www.foodie.fi/#!/entry/6437005063862

On tuota Minihiilaria myös kaurana. Tosi hyvän makuinen ja hiilari/proteiinisuhde kuin joissakin proteiinipatukoissa. Paitsi että tuo on huomattavasti terveellisempää kuin patukka. Päälle rasvaa, leikkelettä ja juustoa niin proteiinipitoisuus vain kasvaa.

http://www.vaasan.com/portal/fi/tuo...VAASAN+Minihiilari+Kaura+260g+kaurasekaleipä/
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom