- Liittynyt
- 22.1.2008
- Viestejä
- 6 447
Höpönlöpön, ei se miltään maistu. On vähän paksua joo, mutta jos vähän vettä heittää sekaan, niin ei tunnu missään(löylyä lissää).
Tai sitten mulla on makuaisti, sulla ei :hyvä:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Höpönlöpön, ei se miltään maistu. On vähän paksua joo, mutta jos vähän vettä heittää sekaan, niin ei tunnu missään(löylyä lissää).
Ei ole joo proteiinia, mutta kolesterolia. Ja sehän meinaa enemmän testoa.Silloin ei paljoa maistu, kun heittää ne keltuaiset mäkeen. Eihän niissä ole proteiiniakaan...
Silloin ei paljoa maistu, kun heittää ne keltuaiset mäkeen. Eihän niissä ole proteiiniakaan...
Raaka kananmuna estää biotiinin imeytymistä.
Onko tästä julkaistu mitään a) luotettavaa tutkimusta (ei siis esim. mitään sellaista missä rahoitus tulee ruoantuottajapuolelta) ja b) kansantajuista juttua jota voi tarjota muuallekin? En siis kaipaa mitään epämääräistä nettisivua, vaan ihan vertaisarvioituja tiedejulkaisuja.Itse asiassa koko käsitys kolesterolista ja ravinnosta on virheellinen.
Netistä pikaisella haulla ainakin tämä hepun ryhmän tutkimukset ovat päässeet lööppeihin, en tosin niitä tarkemmin löytänyt.Onko tästä julkaistu mitään a) luotettavaa tutkimusta (ei siis esim. mitään sellaista missä rahoitus tulee ruoantuottajapuolelta) ja b) kansantajuista juttua jota voi tarjota muuallekin? En siis kaipaa mitään epämääräistä nettisivua, vaan ihan vertaisarvioituja tiedejulkaisuja.
Kiitoksia.Netistä pikaisella haulla ainakin tämä hepun ryhmän tutkimukset ovat päässeet lööppeihin, en tosin niitä tarkemmin löytänyt.
Tuhoutuuko ne tärkeet aminohapot siis kuumennettaessa vai ei ?