Kananmunan valkuaiset - auttakaa

Suomen kanoissa ei ole salmonellaa,Suomella ja Ruotsilla taitaa olla poikkeuslupa että kaupoissa ei saa myydä muiden EU-maiden eguja ton takia.

Ton tuotteen egut voi olla vaikka Romanialaisesta kanalasta.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Miksi kalorilaskuri.fi näyttää, että 3 kokonaista munaa paistettuna olis 333 kcal, kun keitettynä ja sellaisenaan antaa 234 kcal. Muuttuuko se jotenkin? TÄ!??
 
Miksi kalorilaskuri.fi näyttää, että 3 kokonaista munaa paistettuna olis 333 kcal, kun keitettynä ja sellaisenaan antaa 234 kcal. Muuttuuko se jotenkin? TÄ!??

Veikkaan että se johtuu siitä, koska se kalorilaskuri lisää siihen automaattisesti jonkin tietyn öljymäärään ja öljyssähän ne kananmunat yleensä paistetaan.
 
helmikuussa Prismoista alkaa saamaan Laitilan Eggo munanvalkuaista purkissa. Litran purkki, purkissa 30 munanvalkuaista. Hinta n. 4€/purkki.
WP_20140121_008.jpg
 
Saattaa ihan hyvin olla höpönlöpöä, mutta eikös kananmunan proteiini imeydy paremmin, kun siinä on rasvapitoinen keltuainen mukana? Vrt. esim. maito, jonka protsku imeytyy paremmin maitorasvan kanssa kuin ilman.
 
Ja raportoikaa jos noita eksyy muiden ketjujen kauppoihin, citymarket, stockmann(tuskin) tms..
 
Ootteko törmänneet jo tähän Prismassa?

Turun Tampereentien Prismassa vain puolen litran tölkkejä ja hintaa liki 4 euroa. Ei kauppoja.

En tiedä mahtoiko tuo olla joku koe-erä mutta luultavasti aika turhaa yrittää myydä tuotetta noin pienissä tölkeissä, jos litrahintaa ei voi puristaa tarpeeksi alas.
 
Turun Tampereentien Prismassa vain puolen litran tölkkejä ja hintaa liki 4 euroa. Ei kauppoja.

En tiedä mahtoiko tuo olla joku koe-erä mutta luultavasti aika turhaa yrittää myydä tuotetta noin pienissä tölkeissä, jos litrahintaa ei voi puristaa tarpeeksi alas.

Eli tämäkin hyvä idea kustaan ylihinnoittelulla. Tölkki sisältää 15 valkuaista ja hinta 4 euroa. 15 kokonaista munaa saa n. kolmella eurolla. Ainoo etu tossa tölkkikamassa on siis se, että se on hieman "kätevämpää" joissakin tilanteissa.
 
Helpoin tähän mennessä keksitty keino erottaa iso määrä keltuaisia valkuaisista on hajottaa kaikki munat syvälle lautaselle tai kulhoon. Sieltä sit keltuainen lusikalla viemäriin. Tuonkin valkuaissotkun voi kaataa vaikka sheikkeriin ja kaadella sieltä sit käyttöön. Säilyy ainakin muutaman päivän.

Niin kauan en osta pelkkiä valkuaisia tölkissä, kunnes ne on halvempia. Ei tossa oo muuten mitään järkee. Keltuainen menee kuitenkin käyttöön ja joku siitä repii massit.
 
Tätäkin ketjua lukiessa välillä huomaa, ettei valtaosa kirjoittajista ole päässyt vielä työelämään. Tai sitten ihmiset ovat sairastuneet sairauksista katalimpaan: saituuteen. Mahtavaa, että markkinoille on viimein saapunut myös kotimainen vaihtoehto pullotetuille kananmunanvalkuaisille, ja vieläpä n. 25 % edullisempaan hintaa kuin ulkomaisella kilpailijalla (Two Chicks).

Itse pidän kananmunanvalkuaista raaka-aineista melkeimpä mielekkäimpänä. Ainakin body-mielessä. Tavarahan on pelkkää proteiinia. Kananmunat eri muodoissaan kun vielä maistuvatkin poikkeuksetta mainioilta. Valkuaisten erottelu on ainakin omalla kohdallani sen verran tympeää touhua, että mielelläni maksoin 3,79e purkista paikallisessa Prismassa. Tyhjensimpä samalla koko hyllyn. Toivottavasti ihmiset löytäisivät tuotteen, sillä Two Chicksin versiolla ei tainnut olla merkittävää kysyntää, sillä tuotetta ei ole viime aikoina osunut kaupoissa silmään.
 
En jaksanut lukea kaikkea, mutta kanamunan valkuaisia saa kyllä ostettua kaupasta. Prismassa ainakin on myytävänä ruskeassa, pientä maitopurkkia muistuttavassa rasiassa, jääkaappi hyllyillä.
 
Idioottimaista ostaa valkuaisia kun keltuaisessa on kaikki vitamiinit ja prosentuaalisesti suurempi määrä proteiinia.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom