Mitä sörsseleitä te valmistatte Lounas/Päivälliselle?
Mielikuvitus vaan rajana. Omia viritelmiä (jaksan panostaa ;)) oli ainakin:
-pastabolognese (jauheliha, sipuli, valkosipuli, basilika ja tomaattikastike ja tuoretomaatit pannulla)
-grillissä kasviskana-vartaita (sipuli, kesäkurpitsa, paprika)
-kaalikeitto raejuustolla (tätä tulee paljon!)
-kasvissosekeitto raejuustolla (kaikki kiehumaan mössöksi ja sauvasekoittimella soseeks)
-jauhelihakeitto raejuustolla
-uunikala esim. kuha, kasviksilla ja uunilohkoperunat (kuorellisena vaan lohkoiks, mausteita päälle ja uuniin)
-pastavuoka uunissa (esim. jauheliha, sipuli, kesäkurpitsa, tomaattikastike)
-broilerfilee, uuniperunat, salaattia
-lohta / naudan ulkofilee + papuja ja sipulia maustettuna salaattina, esim. kuorellisten ranskanpottujen kera
-erilaiset kana/kala/katkarapu-salaatit kananmunalla / raejuustolla
-broilerwokit paprikalla, kaalilla, sipulilla, herkkusienillä
-tonnikalariisikasvismössö
-täytetyt paprikat tai kesäkurpitsat (jauhelihaa sisään ja uuniin, raejuusto päälle ennen tai jälkeen paistamisen)
Ja näihin kaikkiin aina sikana tuoreita yrttejä, valkosipulia ja sitruunaa + tabascoo yms. mausteita. Ruuat oli oikeesti todella hyvänmakuisia, mut toki niitä olisi saanut olla vähän enemmän ;)