• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Imuria ostamassa

Liittynyt
25.1.2007
Viestejä
673
Meillä on jo toinen Miele ja on hyvä, astmaatikkona täytyy olla tarkka tuon imurin laadusta kun talossa on 2 kissaa 2 koiraa. Seuraavaksi taidan kuitenkin kokeilla todennäköisesti tuota vedelläsuodattavaa imuria, niitä kun alkaa olla markkinoilla kohta useampi valmistaja kuin dyson ja hinta tulee tuosta vielä tippumaan oletettavasti.
 
Liittynyt
9.5.2005
Viestejä
2 582
Ikä
40
Ensi viikolla tulee uuteen kotiin uusi imuri... Lux 1 Royal :rock:
 
Liittynyt
21.4.2005
Viestejä
7 672
Ikä
36
Meillä on jo toinen Miele ja on hyvä, astmaatikkona täytyy olla tarkka tuon imurin laadusta kun talossa on 2 kissaa 2 koiraa. Seuraavaksi taidan kuitenkin kokeilla todennäköisesti tuota vedelläsuodattavaa imuria, niitä kun alkaa olla markkinoilla kohta useampi valmistaja kuin dyson ja hinta tulee tuosta vielä tippumaan oletettavasti.
parin vuoden kokemuksella myös miele on hyvä. ainut miinus siinä on se, että pölypussi täyttyy ja suodattimet likaantuu :)
 

Timba79

Moderaattori
Mode
Liittynyt
5.6.2003
Viestejä
29 720
Ikä
40
Pölynimuria etsimässä

Täällä kun puhutaan kaikesta maan ja taivaan välillä, niin tsekataanpa nyt pölynimuritkin.

Me nimittäin tarvitaan uus. Imuroitavaa pinta-alaa on vajaat 100 neliötä, joten mikään pikkukirppu ei ole paras mahdollinen.

Mutta myöskään mitään ihmeellisyyksiä ei imurilta tarvita, kuhan se on imuteholtaan hyvä peruspeli ja jos siinä on pussi, pitää sen olla senverran suuri, ettei sitä tartte olla kerta kuukauteen vaihtamassa.

Hintaylärajana olen itse pitäny n. 200 euroa.

Pussittomia en ole oikein löytänyt kuin Electroluxilta ja niissä hinnat vähän päälle parisataa, mutta tinkimällä voisi n. 200 euroon saada. Mutta millasia käyttökokemuksia noista on täällä? Tekeekö niillä mitään vai onko perinteiset pussillisen kuitenkin parempi.

http://www.markantalo.fi/kauppa/products.php?g1=7a4848

Tuolla esim. on jotain, mutta hintoja noissa ei valitettavasti näy.
 
Liittynyt
11.9.2003
Viestejä
3 005
Meillon pölynimureiden mersu, Miele Eco Comfort 5000! Hintaa en tiiä kun saatiin häälahjaksi mutta tällä imuroiminen on niin helppoa ja hauskaa kuin se vaan on ikinä mahdollista. Lisävarusteina minibaari, hylsysarja ja uima-altaallinen saunaosasto.

 
Liittynyt
10.1.2003
Viestejä
468
Meidän perheeseen ostettiin n. vuosi sitten Electroluxin imuri, jossa pölyt kerääntyy astiaan jonka voi itse tyhjentää roskikseen (eli se on pussiton). Maksoi jotain 300 euroa silloin.
Kallis oli, aivan liian kallis, mutta en ikinä vaihtaisi tuota pois. Ja nyt vuoden käytön jälkeen on sanottava, että se on jokaisen euron arvoinen. Olisin nyt valmis maksamaan siitä enemmänkin.

Tuossa on rullat tuossa lattialle tulevassa laikassa. Ihan mahtava. Ei kuulu vinkunaa tai kitinää. Ei tartte pelätä, että lattiat naarmuuntuu. Etenee niin liukkaasti ja näppärästi, että se on lähes maagista :)

Oikiasti. Ostakaa kunnon imuri. Tuolla imuroiminen on taivaallinen kokemus.

Meillä lapset kantaa hiekkaa sisään jatkuvalla syötöllä. Kengät, haalarit, pipot, pyöräilykypärät, hanskat, huput kaikki mahdollinen on aina täynnä hiekkaa. Niimpä myös koko asunto on aina hiekassa.
Imuri meillä on jatkuvasti esillä, jos ei nyt aina eteisessä/olohuoneessa niin ainakin työhuoneessa siinä lähellä. Johtokin yleensä valmiina seinässä.

Niimpä meillä imuroidaan hiekat ja muut tuosta eteisestä joka päivä. Joskus useamminkin.
Parketit kiittää ja vaimo :)
Mikään ei ole seksikkäämpää kuin mies joka tykkää imuroinnista.

Mä voisin kehua tuota laitetta vaikka vuoden. Mutta kukaan teistä ei sitä jaksaisi lukea.
Ehkäpä joku kuitenkin jaksoi tämän vuodatuksen lukea ja päätyy samaan ajatukseen kuin minäkin. Imuriostoksilla ei kannata säästää.

Nimimerkillä: Vanhalla imurilla en imuroinut koskaan.

Timba: Osta hyvä imuri, jossa on näppärät rullat siinä lattialla olevassa osassa. Se liukasliikkeisyys on imurin tärkein tekijä. Ja se pussitoomuus on iso plussa.
 
Liittynyt
9.5.2005
Viestejä
2 582
Ikä
40
Imuriostoksilla ei kannata säästää.
Nimenomaan! Eli älä osta kaupan muovisia paskoja vaan tilaa kauppamies kotiisi ja hanki Lux1Royal!! :rock:
 
Liittynyt
17.2.2004
Viestejä
2 927
Jos haluaa hiljaisen ja tehokkaan imurin niin suosittelen Electorluxin Ultrasilencer-sarjaa. Itellä on ollut reilun vuoden Z3335 (hinta tuolloin n.200e) ja oon kyllä tyytyväinen. 1800 watin teholla lähtee matosta paska kuin paska ja edes kissa ei tuota imuria säiky.
Komppaan (itellä Z3366), plussaa pitkästä letkusta/johdosta, hyvästä tehosta ja hiljaisesta äänestä. Miinusta letkun kiinnityksestä (hempuli).

Dysonista ei hyviä kokemuksia; helvetin kovaääninen, hankala käyttää ja kallis.
 
Liittynyt
25.1.2007
Viestejä
673
Ossipena tokas hyvin :) Tuo Miele kun tuntuu olevan sen verran tehokas että saa olla tuota pussia vaihtamassa suht usein. Liian pieni pussi tai sitten meillä on vaan niin paskasta. Kyllähän nuo eläimet pölyttävät mutta imuri toimii hyvin.
 
Liittynyt
20.11.2007
Viestejä
38
Imuri kauppaan

Elikkäs samoilla linjoilla jatketaan.
Imuria pitäisi hankkia ja edelliseen philipsin pölypussittomaan oltiin ihan tyytyvöisiä, joten nyt kiinnostaisi tämä dyson.
mitä käyttäjä kokemuksia kelläkin on ja mistä mallista?
Millanenka se tuo edullisin cd 19 vai dc 20 on?
 

Hard Justice

Dirdy birdy
Liittynyt
20.10.2007
Viestejä
3 083
Itselläni on Dysonin DC08 ja on myönnettävä että jokaisen euron arvoinen se on ollut. Kaverit ihmettelee vähän outoa ulkonäköä ja eihän se ole se kaikista hiljaisin malli. Jälki on hyvää lähtee isommat ja pienemmät törkyt lattialta. Ja tuon erikoiselta näyttävän suunnittelun vuoksi:
  • ei tule sellaista ummehtunutta hajua imuroinnin jälkeen
  • ulos tuleva ilma ei puhalla pöylyä toisesta nurkasta ilmaan toista nurkkaa imuroidessa
Bonuksena sanottakoon vielä että kaikki suodattimet on pestäviä sekä läpinäkyvästä säiliöstä löytää nopeasti jos menee jotain tärkeää pikkutavaraa imuriin.
 

Huppe

Iso Kingi H.
Mode
Liittynyt
1.6.2004
Viestejä
16 117
Ikä
44
Sama asia kävi mielessä. Kyllä mä uskon että esim. markantalossa myyjä osaa kertoa niistä tarvittavan tiedon. Kaverin kanssa käytiin gigantissa hakee imuria, myyjä oli erittäin perillä asioista ja jonku 100e venkeen se osti. ei ole valittanu.

Mulla on joku LG:n rousku, ei sekään kai kallis ollut kun vanhemmilta sen "varastin". Toimii suht ok.
Myyjä sanoo että se on paras missä on eniten katetta. Piste.
Asiallinen ketju.
 
Liittynyt
31.5.2005
Viestejä
2 956
Kukaan ei ole vielä kirbyä mainostanut?? Perkeleen kova kone ei siinä mitään. Lähti paskat pois matosta niin,että se muutti värinkin alkuperäiseksi. En muistanutkaan,että matossa oli noin pirun kirkkaat värit. Vitun kova kone,mutta hintaa oli perkele joku 3000€!!! Meinas myyjä lähteä niskaperseellä ulos kämpästä ;)
 
Liittynyt
21.10.2005
Viestejä
10 967
Kotiin tuli uus imuri. Joku Hooveri se on. Tärkeimmät on parkettisuulake ja riittävä imuteho. Ei sillä metelillä ole niin hirveästi merkitystä jos ei tarvitse samaa kohtaa hinkuttaa 10 kertaa.
 
Liittynyt
15.2.2006
Viestejä
134
Meillä ulvoo AEG:n Vampyr ja ihan paska. Vain pari vuotta vanha ja kohta laukiaa. Pari kertaa pölypussi ollut huonosti paikoillaan ja kaikki paskat imeny suoraan moottoriin. Pitäs ostaa uus. Hei, onko kellään kokemusta ostos tv:n H2O imurista? Mainos ainakin säväytti, vaikutti oosomilta vehkeeltä.
 
Liittynyt
17.2.2004
Viestejä
2 927
Tosta Dysonista on aika huonot kokemukset, hirvittävä meteli eikä mitenkään helppokäyttöinen. Siivoja ei suostunut yhden kerran jälkeen hökötystä käyttämään, vaan toi oman imurinsa.
 
Ylös