• Käy heittämässä ääni Pakkotoistolle vuoden Podcast äänestyksessä.KIITOS!
  • Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Hypervolt vs kiinan versiot

RSH

VIP
Liittynyt
31.10.2013
Viestejä
1 306
Ikä
43
Kaupunki
Satakunta
autonvahauskone on aika kova hintalaatusuhteeltaan. Ei iske tietenkään ja hieman erilainen pisterasitus ku vasaroissa. ... Rakensin muuten ite tollasen täryvasaran kuviosahan pohjalle joskus 5v sitten. Terä pois ja jääpallo, pesäpallo ja tennispallo tilalle.
Ja nykyään noita kumpaakin saa akkukäyttöisenä, voi ostaa runkona laitteet ja päälle vaan laturi+akku jos ei satu olemaan ko. laitesarjan käyttäjä jo muutoinkin valmiiksi.
 

s18

Liittynyt
31.10.2014
Viestejä
242
Aikani täryyttelin Bilteman koneella, kunnes totesin että jos meinaa jotakin telkusta katsoa samalla niin pakko saada hiljaisempi kampe. Ostin Black friday tarjouksesta Hypevolt plussan koska oli samanhintainen kuin normaalisti se tavallinen hypervolt, ja tuon ostoksen jälkeen on täryyttelyn määrä lisääntynyt varmaan 90%. Niin paljon miellyttävämpää se on tuolla vasaralla suorittaa ilman johtohelvettiä ja lähes täydellissä hiljaisuudessa (ainakin aiempaan verrattuna).

Kallishan se on, mutta helpompi käytettävyys on ainakin omalla kohdalla se suurin tekijä mikä on saanut tarttumaan täryttimeen entistä useammin. Nykyään tuleekin täryteltyä käytännössä päivittäin. Toivotaan nyt vielä että kestääkin pidempään kuin takuuajan.
 
Liittynyt
6.11.2008
Viestejä
144
Tämmönen tuli tilattua kolmellakympillä. Raportoin toimivuudesta sitten kunhan saan postista. Oli niin halpa, että sama kokeilla.
Tuota vahauskonettahan käyttää esim Eddie Hall rinnan nopeaan lämmittämiseen ennen työntäviä treenejä. Varmaan hyvin tehostaa verenkiertoa lihaksessa.
 
Liittynyt
19.11.2007
Viestejä
34
Hypervolt Plus lähti tilaukseen, katsotaan mitä tuleman pitää. Rajusti kirpas kyllä toi hinta, mut toivotaan nyt että olis sit kans kunnolla rahoille vastinetta.
 

Mike

Ompa outo!
Pakkotoisto.com
Liittynyt
16.4.2002
Viestejä
82 503
Kaupunki
Helsinki
Hypervolt Plus lähti tilaukseen, katsotaan mitä tuleman pitää. Rajusti kirpas kyllä toi hinta, mut toivotaan nyt että olis sit kans kunnolla rahoille vastinetta.
Laadukas peli on. Jämäkkä vekotin, ei nitise eikä natise.
 

Antti L.

VIP
Liittynyt
8.3.2017
Viestejä
108
Perus hypervolt löytyy täältä parin kk kokemuksella. Ainakin laadukkaan tuntuinen vs. prismassa myytävä kiinan kopio. Selittyy osittain akun koossa, joka vaikuttaa painoon. Bilteman kiillotuskone myös käytössä, mutta nyt eka hajosi. Siinä on parempi teho pienen kitkasta tulevan lämmön myötä, mutta äänimaailma kova. Esim. Ei voi käyttää illasta lasten nukkumaan meno aikana.

Eli molemmat hyviä biltema ja hypervolt, käyttö riippuen tilanteesta ja käytettävästä rahasta.
 
Liittynyt
19.11.2007
Viestejä
34
Joo itelläni on kanssa tollanen halppis kiillotuskone ollut käytössä, ihan jees sekin. Painetta ei juurikaan saa sillä, mutta hyvin rentouttaa kyllä. Ei oikeen meinaa se tyyny kestää vaan enää, mutta eipä ollut kalliskaan.
 
Liittynyt
6.2.2003
Viestejä
11 874
Ikä
37
Aivan sairas hinta tuolla Hypervoltilla. En voisi ikinä perustella itselleni tuollaisen hankkimista jonkun satasen perushärvelin sijaan. En uskoisi saavani siitä rahoilleni niin suurta vastinetta, että se kattaa nelinkertaisen hinnan. Vaikka olisi vähän laadukkaamman tuntuinen, niin se on mulle ihan yksi lysti jos molemmat ajaa asiansa ihan yhtä hyvin.

Itse asiassa mulla ei ole tuollaista, mutta olen tätä ketjua lukiessa alkanut miettiä, että pystyykö sijoittaan satasen. Sekin tuntuu vähän pahalta tuollaisesta laitteesta.
 
Liittynyt
6.11.2008
Viestejä
144
Tämmönen tuli tilattua kolmellakympillä...
Noniin nyt on testailtu. Jaloille ihan liian laiska omasta mielestä, jos painaa vähänkää lujempaan lihasta vasten niin ei jaksa enää "hakata" tuo vasara, kyllähän se tärisee kuiteki. Rintaan ja yläselkään tuntu aivan hyvältä, selkään tosin tarvii apurin.
Akku väsyy seminopeesti jos painaa lujaa, muuten kestää varmaan tuon luvatun pari tuntiakin. Mutta onneksi posetiivisena puolena toimii myös verkkovirrassa vaikka akku ei kestäisikään. Ja laturin johto on riittävän pitkä. Verkkovirrassa myös irtoo vähän enemmän voimaa. Ei korvaa hierojaa ainakaan jalkojen osalta, mutta auttaa varmasti ylläpitämään tietynlaista lihasterveyttä ja varsinkin auttaa krampeissa yms jumeissa kun voi yhtä aluetta jyskyttää pidempään.

Edit; niin ja tullia jouduin maksamaan 7,6€ kun Kiinasta tuli tämä.
 
Liittynyt
29.11.2013
Viestejä
16
Mulla on ollu tuo mylkytin nyt pari päivää. Aivan hyvä kampe eikä tuosta ainakaan mulla oo potku loppunu eikä akkukaan.

Pitää vähän opetella nuilla eri päillä naputtelua tässä. Haukku jo hintansa ku mamman selkää tuolla naputtelin ja se teki siitä kiitoksena pitsaa ja porkkanakakkua tankkauspäiväksi. Eli worth it! 😂
 
Liittynyt
20.3.2012
Viestejä
5
Ilman aiempaa kokemusta ostin miehelle ja itselle yhteiseksi joululahjaksi. Ja kun kerta tuli lahjaksi, niin ei viitsinyt mitään halpisversioita vaan tietenkin Hypervolt. Itselle olisi varmaan joku halvempikin kelvannut, mutta toisaalta merkkituote on myös tavallaan tae laadusta, varsinkaan kun ei ole aiempaa kokemusta tai vertailupohjaa muista vastaavista. Varmasti löytyisi hyviä yksilöitä halvemmistakin, kun tietäisi vain mitä etsiä.
Joka tapauksessa, nyt tuota vehjettä on tullut käytettyä säännöllisesti jo kuukauden päivät. Sanon vaan, että ihan loistava ostos kaikin puolin. Kun laite makaa käyttövalmiina olohuoneen pöydällä, niin siihen tulee aika herkästi tartuttua, kun istahtaa sohvalle, tulee treeneistä jne. Jalkoja on ihan mahtava käydä tuolla läpi, mikä muutoin on vähän hankalaa, ja tuntuu auttavan hyvin palautumisen kanssa. Pieniä jumeja saa pois ja isompiakin vähän pehmiteltyä. Mutta niin kuin moni sanoo, niin ei tietenkään korvaa urheiluhierojaa, mutta jos lähtötilanne on se, että käy hierojalla harvemmin kuin kerran vuodessa, niin tuohan tuo ihan suunnattoman avun. Miehellä on vanha polvivamma, joka alkaa kipuilla heti, kun lihakset vähänkään kiristyy, niin saa tuolla laitteella siihen hyvän avun, kun ei jaksa hierojalle normaalistikaan mennä. Suosittelen siis erittäin lämpimästi! Ei ole kaduttanut vielä hetkeäkään sijoitus tähän vehkeeseen. 😋
 
Ylös