- Liittynyt
- 6.8.2004
- Viestejä
- 716
Eipä tullut sitten väsyneenä selitettyä kunnolla mitä tuo huljahtaminen meinaa. Eli aukaistaan rahkapurkki ja käännetään ylösalaisin ruuanvalmistusastian päällä. Spar rahka tippuu kokonaisena klönttinä astiaan ja alkuperäiseen astiaan ei jää mitään. Ehrmannissa jää yli puolet alkuperäiseen pakkaukseen ja ne joutuu kaapimaan vaikka lusikalla pois purkista. Sitä mietiskelin että miten lämpötila vaikuttaa tuohon vai vaikuttaako ollenkaan.
Oletteko tutkineet mitkä rahkat huljahtaa missäkin lämpötilassa helpoiten?
Tässä minun tutkimuksieni tuloksia:
Spar rahka kaikissa lämpötiloissa
Valio lämpimänä
Ehrrman ei huljahda
Joku voi kysyä mitä hyötyä tästä tiedota on mutta hyöty on se että ruuanlaitto nopeutuu huomattvasti kun ei tarvi purkin pohjalta kaapia
Oletteko tutkineet mitkä rahkat huljahtaa missäkin lämpötilassa helpoiten?
Tässä minun tutkimuksieni tuloksia:
Spar rahka kaikissa lämpötiloissa
Valio lämpimänä
Ehrrman ei huljahda
Joku voi kysyä mitä hyötyä tästä tiedota on mutta hyöty on se että ruuanlaitto nopeutuu huomattvasti kun ei tarvi purkin pohjalta kaapia