- Liittynyt
- 9.8.2006
- Viestejä
- 3
Monia varmaan askarruttaa, toimiiko uusi ja ihmeellinen HST-menetelmä. Ja nyt jotta suurimman osan kansasta ei tarvitsisi elää täydessä epätietoisuudessa arvelin ottaa asiasta selvää. Eli suomeksi sanottuna kokeilla HST-menetelmää. Maksimit on mittailtu ja ohjelmasta on käytynä 1 viikkoa, joten vielä ei ole liian myöhäistä tällaisen blogin tekeminen. Eli kysyisin teiltä roinaamisen ystävät, onko tällaiseen blogiin minkäänlaista kiinnostusta?
Sen verran taustoja että olen harrastanut jonkinnnäköista puntinnostoa n. 5 talvea, kesät menny kesätöissä. Olen kokeillu HIT:iä ja Heavy Dutya vaihtelevalla menestyksellä. Mutta ensimmäisen vuoden jälkeen en ole juurikaan saanu lihasta kasvamaan, joten siksi on pakko kokeilla jotain uutta. Suuri osa tästä täytyy pistää vilkkaan sosiaalisen elämän (lue. juopottelu) ja huonon syömisen piikkiin. Pituutta on tällä hetkellä 174 senttiä ja painoa 74 kiloa, joten lähellä missin mittoja liikutaan vieläkin. (lähdin liikkeelle 55 kilosta, eli missin mitoissa on tullu oltua)
Mutta jos kiinnotusta riittää seurata, niin teen päiväkirjan edistymisestä. Päiväkirjasta ilmenee ainakin syömiset ja juomiset (hiilarit, protskut ja rasvat) sekä ilmeisesti pitäs mitata rasvat alussa ja ottaa jokunen kuvanen kehityksen eri vaiheilta.
Sen verran taustoja että olen harrastanut jonkinnnäköista puntinnostoa n. 5 talvea, kesät menny kesätöissä. Olen kokeillu HIT:iä ja Heavy Dutya vaihtelevalla menestyksellä. Mutta ensimmäisen vuoden jälkeen en ole juurikaan saanu lihasta kasvamaan, joten siksi on pakko kokeilla jotain uutta. Suuri osa tästä täytyy pistää vilkkaan sosiaalisen elämän (lue. juopottelu) ja huonon syömisen piikkiin. Pituutta on tällä hetkellä 174 senttiä ja painoa 74 kiloa, joten lähellä missin mittoja liikutaan vieläkin. (lähdin liikkeelle 55 kilosta, eli missin mitoissa on tullu oltua)
Mutta jos kiinnotusta riittää seurata, niin teen päiväkirjan edistymisestä. Päiväkirjasta ilmenee ainakin syömiset ja juomiset (hiilarit, protskut ja rasvat) sekä ilmeisesti pitäs mitata rasvat alussa ja ottaa jokunen kuvanen kehityksen eri vaiheilta.