Huh huh.. Taioin itse juuri pitsan tolla jauhelihapohjalla.. Siihen tuli:
400g Naudan paistijauheliha
½ purkkia Tomaattimurskaa
½ purkkia Ananaspaloja
1 tölkki tonnikalaa vedessä
Mozzarella juustoraastetta
jalapenoja
aurajuustoa
Oreganoa
Eli tohon jauhelihapohjaan kokeilin heitin helvetisti jauhettua valkosipulia
ja mustapippuria... Hyvää tuli! tosi voimakas valkosipulin maku.
. Ja kananmuna siihen et pysyy kasassa.
Proteiinia koko pitsassa on aika runsaasti, about 189.9g
Eli pitsa neljään slaissiin on siinä 47,8g proteiinia paikkeilla per pala, mun laskupään ja laskimen mukaan.
En jaksa muita arvoja alkaa vääntämään ja laskemaan, mutta toi proteiinimäärä on jo taivaasta
. Eikä ne hiilari ja rasva arvot edes taivaassa ole, kuten aikaisemmat postaajat ovatkin jo varmasti kirjoittaneet.
Ja noi arvot on siis raakana, kun se paistaminen vaikuttaa proteiinimäärään(?, eli kun pitsa kutistuu, nesteet pihalle, nii proteiinimääräkin pienenee??)
Mut todellakin positiivinen yllätys, pakkohan tota oli kokeilla kun sitä niin täällä hehkutettiin... Kokeilkaa ihmeessä! Uusia kikkoja ja vinkkejä tänne vaan!
Mitää näin herkullista oo nauttinu pitkään aikaan:kippis1: