- Liittynyt
- 30.11.2008
- Viestejä
- 701
Minun mielestäni tämän tyyliset jutut on ihan pelkkää ruoka-aineteollisuuden demonisointia ja turhanpäiväistä syyttelyä, koska yhä edelleen yksilöllä on vapaus valita, että mitä siitä leipälävestään sisään tunkee ja kuinka paljon. Jos syö tavallista perusruokaa niin glukoosi-fruktoosisiirappi yms. ei ole mikään ongelma... jos mättää naamaansa kaikkea mahdollista paskaa, kun ei välitä itsestään eikä omasta hyvinvoinnistaan, niin onko se sitten mikään ihme, että lihoo. Tietoa on nykyään kirjastot, naistenlehdet ja netti pullollaan... se on sitten eri asia, että miten sitä käyttää vai käyttääkö.
Peruna, riisi, makaroni, kaurahiutaleet, ruisleipä... prosessoimaton liha, kana, kala, kananmunat... porkkana, lanttu, kaali, kurkku, tomaatti, paprika, salaatti, sipuli, mustikka, mansikka... vesi, maito, maitorahka, raejuusto... voi, kinkku, juusto...
Missä oli glukoosi-fruktoosisiirappia?? Ei missään.
Yksilönvastuu ja maalais/kaupunkilaisjärkeä tässä tarvitaan eikä mitään teollisuuden sormella osoittelua.
99% ihmisistä ei omista HC itsehillintää mikä sinulla tuntuu olevan. Suurinta osaa ihmisista ei edes kiinnosta sali tai ruokavalioiden opiskelut. Roskaruoka on halvempaa kuin normiruoka etc..