Grillikausi alkaa

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja DoDo
  • Aloitettu Aloitettu

EAA-valmisjuoma 24-pack

Pineapple Passion Fruit

1€/kpl
Saa muuten laittaa sitten hyviä mausterubi reseptejä, jos jollain löytyy, kun baby backeistä on kyse. En oikein oo löytänyt vielä mieluisaa.

Eikun, nehän on salaisia ;)
 
SUPER WHEY ISOLATE (3,9 kg) -24%
Texasia ostin yks kylmä viikonloppu kun oli tarjouksessa. Ihan kelvollista syötävää oli ja marinointikin toimi, ei ton parempaa possua ole juuri vastaan tullut. Tarvii joskus ottaa tuota nautavarianttia.

Emmää vaan oo meidän Smarketista löytänyt. :( Josko huomenna!!!! :D
 
Emmää vaan oo meidän Smarketista löytänyt. :( Josko huomenna!!!! :D

Cittarista hain. Siellä oli myös wingssit 99c/700g. Olis pitänyt ostaa koko kesän wingssit pakastimeen.
 
No kiitos vinkistä, pitänee poiketa sitten siellä jos jaksaa. Vähän vaan tahdon vihata isoja kauppoja. Jotain kun unohtuu saa ravata kilometrin... :D Wingsitkin näköjään kyllä halpoja!!
 
Saa muuten laittaa sitten hyviä mausterubi reseptejä, jos jollain löytyy, kun baby backeistä on kyse. En oikein oo löytänyt vielä mieluisaa.

Eikun, nehän on salaisia ;)

Perussetti "kansas city style".

•1/2 cup brown sugar
•1/4 cup paprika
•1 tablespoon black pepper
•1 tablespoon salt
•1 tablespoon chili powder
•1 tablespoon garlic powder
•1 tablespoon onion powder
•1 teaspoon cayenne
 
Texasia ostin yks kylmä viikonloppu kun oli tarjouksessa. Ihan kelvollista syötävää oli ja marinointikin toimi, ei ton parempaa possua ole juuri vastaan tullut. Tarvii joskus ottaa tuota nautavarianttia.
Tämän postin perusteella otin testiin ja vielä jälkimaku suussa todettakoon kelvollisen maukkaaksi, helposti parasta valmismarinoitua. Melkein voisi toisenkin kimpaleen heittää weberiin...
 
Tämän postin perusteella otin testiin ja vielä jälkimaku suussa todettakoon kelvollisen maukkaaksi, helposti parasta valmismarinoitua. Melkein voisi toisenkin kimpaleen heittää weberiin...

On kyllä hyvää. Eilen ja toissapäivänä ostin myös

Koitin myös sitä xxxl nauta tennesee pihviä. Ihan kelvollinen sekin mutta en uskalla jättää valmismarinioituja sisältä aivan mediumiksi niin toki hieman kuivaa sitten. Possu parempaa ja kun hintakin vain alle puolet.
 
Siikan savustus

Tänään tuli savusteltua siikaa ja hampparipihvejä. Alla hieman kuvia proseduurista.
wp_20130519_003.jpg

wp_20130519_012.jpg


Tavarat savustimessa.
wp_20130519_015.jpg


Valmiina
wp_20130519_016.jpg

Pöytä katettuna. Kala jäi hieman liian hailakaksi, olisin halunnut ruskeamman pinnan. Hampurilaispihvit yllättivät mureudellaan ja mehukkuudellaan.

wp_20130519_017.jpg

Lisukkeina itse tehtyä omenaista bbq-hilloa ja tomaattista bbq-kastiketta. Reseptit sooseihin voi käydä lukaisemassa blogistani: http://savustus.wordpress.com/
 

3 kpl M-Nutrition EAA+

Mango - Hedelmäpunssi - Sitruuna - Vihreä omena

-25%
Atrian Texas XXL-possupihvi Weberöitynä. 3 poltinta täysillä ensin vartin, sitten pihvi siihen ja pihviin ei kosketa paiston aikana. Kun pinta "pisaroi" niin kääntö ja sama toisinpäin mielellään hieman eri kohdassa grilliä niin saadaan hyödynnettyä kuuma ritilä.

atria-oranssia.jpg


Pakko kyllä täysin varauksetta antaa kehut loistavasta valmismarinoidusta tuotteesta: Atria 900g XXXL Texas Grillipihvi

http://www.atria.fi/Tuotteet/Sivut/Tuote.aspx?tuoteid=2382

Tosta jos tahtoo paremmaksi, niin vaatii oikeasti yritystä ja taitoa.
 
Atrian Texas XXL-possupihvi Weberöitynä. 3 poltinta täysillä ensin vartin, sitten pihvi siihen ja pihviin ei kosketa paiston aikana. Kun pinta "pisaroi" niin kääntö ja sama toisinpäin mielellään hieman eri kohdassa grilliä niin saadaan hyödynnettyä kuuma ritilä.

atria-oranssia.jpg


Pakko kyllä täysin varauksetta antaa kehut loistavasta valmismarinoidusta tuotteesta: Atria 900g XXXL Texas Grillipihvi

http://www.atria.fi/Tuotteet/Sivut/Tuote.aspx?tuoteid=2382

Tosta jos tahtoo paremmaksi, niin vaatii oikeasti yritystä ja taitoa.

En ymmärrä savuaromin lisäämistä grilliin menevään lihaan, kyllä sen savun saa siittä grillistä perkele. En nyt mikään ituhippi oo, mutta onko tuossa paistopinnassa jo hitusen liikaa kärissyttä pintaa ?
 
En ymmärrä savuaromin lisäämistä grilliin menevään lihaan, kyllä sen savun saa siittä grillistä perkele. En nyt mikään ituhippi oo, mutta onko tuossa paistopinnassa jo hitusen liikaa kärissyttä pintaa ?

Kyllä minäkin käytän savuaromia.
http://www.poppamies.fi/product_info.php?products_id=581

Et sinä savun makua grillistä saa (juurikaan) vaan savustimesta. Ja kun muutaman hassun minuutin marinoitua lihaa siinä grillailee, ei siihen juurikaan savunmakua jää.

Mä tykkään karsinogeeneistä ja mustasta pinnasta. Toi hieman, aivan hitusen kyllä kärtsäs kun just hinkkasin ritilät puhtaiks ja siihen jäi hieman hiilipölyä pintaan joka sitten "mustui" tuohon raidoiksi. Sisältö oli kuitenkin täydellinen. Kertakaikkisen täydellisin koskaan grillaamaani possupihvi, kypsyysasteeltaan.
 
Kyllä minäkin käytän savuaromia.
http://www.poppamies.fi/product_info.php?products_id=581

Et sinä savun makua grillistä saa (juurikaan) vaan savustimesta. Ja kun muutaman hassun minuutin marinoitua lihaa siinä grillailee, ei siihen juurikaan savunmakua jää.
Itse tulee usein käytettyä pikasavustusta grillaamisen yhteydessä. Eli kuivia savustuslastuja yms suoraan hehkuvien hiilien päälle. Antaa syttyä ja sitten kansi ja luukut kiinni. Lyhyessäkin ajassa kerkeää yllättävän paljon tulla savuaromia.
 
Zone-sarja -42%
Weberissä savun saa laittamalla sammutetun takapolttimen päälle alumiinivuoan ja siihen lastuja, ei se tietty mitään savustamista ole.

- - - Updated - - -

Juu no kuvat on ehkä hieman turhan kookkaita.

Savustin on tuollainen bbq-savustin. Hitsailin sen erinäisistä jämäpaloista autotallissa viime kesänä. Eli ei ole kaupan tuotteita.

Aika pätevän näköinen, veditkö fiiliksellä vai papereista?
 
Itse tulee usein käytettyä pikasavustusta grillaamisen yhteydessä. Eli kuivia savustuslastuja yms suoraan hehkuvien hiilien päälle. Antaa syttyä ja sitten kansi ja luukut kiinni. Lyhyessäkin ajassa kerkeää yllättävän paljon tulla savuaromia.

Kyllähän sitä nyt hiiligrillistä savua saa, jotenkin vain vajaaälyisesti ajattelin kaasugrillimäisesti tuota asiaa. Olenhan minä savustanut 10 tuntia pulled porkiakin hiili-weberillä.
Voisi koitella tuota alumiinifolioon savustuslastuja kaasu-weberiinkin.
 
Back
Ylös Bottom