Sniffari
Äitisi valinta
Mitä merkkiä muuten tuo jytkymaggara ja mistä löytyy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Vaikka Weberin Q-sarjaa ei täällä ylistetty olekkaan, niin ajattelin tuollaisen Q-120:n hankkia kakkosgrilliksi pikaisia makkarankäristyksiä varten. Mulla on Weberin 57cm pallo, mutta se on vähän työläs mikäli vaan pari makkaraa aikoo grillailla. Isommat setit sitten tietenkin edelleen ajan kanssa pallolla..
Onko kellään käsitystä kuinka kauan niillä 440g pikkukaasupulloilla grillailee?
Itselläni tismalleen sama tilanne. Karmea duuni viritellä One Touch paria iltamakkaraa varten. Meinasin tosin pistää sen Q100 vai mikä se on. Kaveri tiesi kertoa että kyllä sillä jonkun 10h polttelee tota. Halpahallista saa niitä patruunoita 1.99e/kpl. Eli ei paha.
Itselläni tismalleen sama tilanne. Karmea duuni viritellä One Touch paria iltamakkaraa varten. Meinasin tosin pistää sen Q100 vai mikä se on. Kaveri tiesi kertoa että kyllä sillä jonkun 10h polttelee tota. Halpahallista saa niitä patruunoita 1.99e/kpl. Eli ei paha.
No tuo on kai muuten sama grilli, mutta 120:ssä on lisänä sivupöydät.
10h kuulostaa kyllä jo vähän turhankin hyvältä, mutta jos tuollapäinkään on niin hyvä.. Ei tarvi isoa pulloa viritellä.
missä perus marketti grilli makkarassa ois korkea lihapitoisuus?
Kannattaa muuten ostaa lihamylly ja jauhaa oma jauheliha sisäfileestä. Se on halvempaa ja tietää mistä se on sitten tehty.
Halpahallista saa niitä patruunoita 1.99e/kpl.
Käsitin väärin, ne patruunat olikin niitä retkikeittimen kertakäyttöpatruunoita. Menin itsekin lankaan.Mistä halpahallista? Rupes kiinnostaa toi Q satasen hankinta.
Tänään kävin noita vilkaisemassa.. Sivupöydät oli tuossa 120:ssä kieltämättä melko hempulat, joten pitää vielä miettiä. Yleisesti en kyllä ymmärrä miten tulee toimeen ilman sivupöytiä. Mulla on hiiligrillissäkin sivupöydät (one-touch deluxe), ja vaikea olisi kyllä ilman niitä pärjätä.
Kannattaa testailla seuraavaa kaveriksi vartaissa paistetuille chilisille kanavartaille, mango-kookos rehut.
Eli kulhoon pilkottua punaista suippopaprikaa ja keltaista paprikaa, ohuiksi leikattuja porkkanasiivuja, voissa pikaseen kuulotettuja sipulin renkaita sekä iso mango pilkottuna. Sekaan 2dl kookoskermaa ja mausteeksi pari tl punaista currytahnaa, pari tl sambal olekkia ja piskuisen vuorisuolaa. Koko setti kääritään folioon tiukaksi nyytiksi ja käytetään kuumassa grillissä n.5min molemmin puolin ja nostetaan tekeytymään grillin vierelle siksi aikaa kun grillailee kanat.
Kanoille kaveriksi myös itse tehtyä salsaa: kaltattuja tomaatteja, kuorettomaksi paahdetut ja silputut punainen ja vihreä paprika, muutama valkosipulin kynsi murskattuna sekä kasa silputtuja jalapenoja kippoon ja päälle öljyä, ripaus suolaa, omenaviinietikkaa, mustapippuria ja kuivatettua chiliä. Loppuun survotaan setti sekaisin haarukalla ja salsa on valmis.
Aivan loistavaa settiä, suosittelen.
Tuli myös testattua muistaakseni Hupen joskus huuteloima setti savustettua pulled porkkia (liha uunissa 9h, sitten revittiin ja tehtiin soossi sekaan ja foliovuokassa savustuspönttöön) ja seuraksi savustettuja chilipapuja ja kokonaisia pikku sipuleita sekä pari tuoretta lipstikan oksaa siellä seassa. Hyvää oli!
Sivupöydät saa erikseen:
http://www.verkkokauppa.com/fi/product/42962/crbsh/Weber-Q-sivupoytasetti
Tulee itse asiassa muutaman euron halvemmaksi ostaa ne erikseen :D