Grillikausi alkaa

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja DoDo
  • Aloitettu Aloitettu

EAA-valmisjuoma 24-pack

Pineapple Passion Fruit

1€/kpl
Kyllä tekis perkeleesti mieli grillailla. Eilen ostin kokeeksi 0.8kg possun ulkofileen ja leikkelin pihveiksi ja paistelin uunissa grilli-asetuksilla, mutta eihän siitä niin hyvää tule kuin oikealla grillillä. :itku:
 
SUPER WHEY ISOLATE (3,9 kg) -24%
Täälläkin kahen päivän grillailuputki saatu päätökseen. Tirisemässä oli mm. possunfilettä, kanavartaita, kesäkurpitsaa, sipulia, paprikaa, tomaattia.. Voiko kesässä olla mitään parempaa?? :kuola: (lukuunottamatta eilisten kännigrillailujen sytytysnesteenkatkuista sivumakua) :D
 
Zone-sarja -42%
Toistapäivää grillattu ja alkaa tulemaan lihat korvista ulos...

Siis mitä helvettiä!?

Kaksi päivää grillattu ja nyt jo riittää. Täällä grilli ollut pääsiäisestä asti kuumana ja taas on nälkä.

Kyllä sun kannattaa myydä grilli ja ruveta tekemään kasvisvokkeja ja jälkkäriks parsapirtelöä.:D
 
Tuli koiteltua tuossa hyvää vinkkiä. Kaasugrillissä tosin, mutta miksei myös sähkögrillissä. Elikkä harvennettiin täällä Suomessa vanhaa omenapuuta ja pistin pari metriä oksia 5cm paloiksi ja vien mukanani Saksaan. Elikkä otetaan 1-2 tuollaista pätkää, kostutetaan hieman ja kääräistään folioon johon tökätään puukolla sitten pari reikää ja heitetään kaasu/sähkögrilliin lämpenemään. Kun tuotoksen reijistä alkaa nousta savu, on grilli valmis ja voit aloittaa grillauksen.

Antoi pikaisella testillä käsittämättömän herkullisen savuaromin, 99e kaasugrillillä siis. Sähkögrilliin voi viritellä tilan mukaan mahdollisesti lisäksi pienen astian jossa hieman vettä, antaa mukavasti kosteutta ja lisäksi tuo savuaromipesä sinne.
 
Me on nyt pari kertaa grillattu noita prismasta löytyviä possun- ja kananribsejä ja täytyy sanoa, että siinä on tämän kesän hittituotteet! Tuskinpa tulee montaa kertaa grillattua ilman kyseisiä tuotteita. Kanaribsit on kyllä aika hunajaisen hintaisia lihamäärään nähden, mutta ah, että on hyvvöö.

Eilen kokeilin grillata bataattiviipaleita. Öljyä, suolaa ja pippuria. Eipä tuosta nyt paljon jääny kehuttavaa, melko mautonta.
 
Me on nyt pari kertaa grillattu noita prismasta löytyviä possun- ja kananribsejä ja täytyy sanoa, että siinä on tämän kesän hittituotteet! Tuskinpa tulee montaa kertaa grillattua ilman kyseisiä tuotteita. Kanaribsit on kyllä aika hunajaisen hintaisia lihamäärään nähden, mutta ah, että on hyvvöö.

Eilen kokeilin grillata bataattiviipaleita. Öljyä, suolaa ja pippuria. Eipä tuosta nyt paljon jääny kehuttavaa, melko mautonta.


Miten olet nuo possuribsit tehnyt?

Oletko uunissa esivalmistanut?
 
Otetaas sen verran takaisin että tuo sähkögrillihän on aivan loistava vehje kun sitä oppi käyttämään. Oli siis aluksi vain grillaajassa vika ja ennakkoasenteita. Väitän jopa sen menevän kaasugrillin ohi omalla arvosteluasteikollani. Iso possun sisäfilekkin kypsyi helposti ja parasta tuossa on se helppous. Ei tarvitse kytätä sekuntikellosta koko ajan koska pitää liha kääntää ettei pinta vaan kärtsää. Lisäksi mukavaa kun parveke näyttää viihtyisältä parvekkeelta jonkun suurtalouskeittön sijaan.

Sähkösavustinta pitää harkita parvekkeelle vielä lisäkumppaniksi ja lisäksi tuoda varastosta löytyvä keittolevy, niin saa potutkin keitettyä ulkosalla. Kylmälaukku vielä parvekkeen kulmaan ja täyteen jäitä. Sinne sitten bisset jäähtymään. Muutenkin kun laittoi parvekkeen sisustuksen kuntoon niin tuli asuntoon yksi viihtyisä huone lisää. Ihmettelen miten viime kesä saattoi mennä täysin tyhjällä parvekkeella. Rahaa tosin paloi kertahertoilla taas paljon, mutta nyt voisi sanoa että kämppä on lähestulkoon nyt valmis.
 
Tänään söin vuoden ensimmäiset grillimakkarat, kun taloyhtiössä grillattiin. Siellä tarjoiltiin jotain Atrian makkaraa, jonka oli ihan tajuttoman rasvasta, semmosta että se makkaran sisus tuntu olevan pelkkää rasvaa, se oli vissiin jotain uutta puna-mustassa paketissa. Osaako kukaan sanoa, että mikäköhän makkaran oli kyseessä? Tota on saatava lisää!:kuola:
 

3 kpl M-Nutrition EAA+

Mango - Hedelmäpunssi - Sitruuna - Vihreä omena

-25%
tästä grillausinnosta päätellen meitsillä on ainakin juhannukseen asti tiedossa niin paljon ylitöitä kuin vaan haluaa tehdä :D ja täälläkin nyt pari päivää grillailtu :)
 
Eilen grillikauden avaus possun-, naudan- sekä kanalihan myötä. Kyllä maistui pitkästä aikaa!
 
Tänään söin vuoden ensimmäiset grillimakkarat, kun taloyhtiössä grillattiin. Siellä tarjoiltiin jotain Atrian makkaraa, jonka oli ihan tajuttoman rasvasta, semmosta että se makkaran sisus tuntu olevan pelkkää rasvaa, se oli vissiin jotain uutta puna-mustassa paketissa. Osaako kukaan sanoa, että mikäköhän makkaran oli kyseessä? Tota on saatava lisää!:kuola:

Oliko kyseessä a vai b luokan makkara. Jos oli b-luokan niin olisiko ollut ihan perus hiillos. :)
 
Suomesta marinoimatonta? In your dreams, ehkä jostain kauppahallista erikseen tilaamalla?


Taas Hupen perus suomivastaisuutta :lol2: :david: Jos ei Suomesta löydä kunnon lihaa, niin se on ihan omaa tyhmyyttä tai laiskuutta.

Tänään Prismasta marinoimatonta siankylkeä. Niin sanotut ribsit viilsin erikseen. Lopusta lihasta ja läskistä leikkasin nahan pois ja leikkelin 4x4x15cm pötkylöiksi. Esikypsennyksen hoidin keittämällä hissukseen pari tuntia. Pötkylöitä vain tunnin. Siitä marinoitumaan huoneenlämpöön 2-3 tunniksi ja siitä grilliin. Siis oikeaan grilliin, ei mihkään sähkö- tai kaasukammotukseen :D Lisäksi grillailin peruna- ja bataattilohkoja.

Lisukkeina kinkku- ja tuoresalaattia. Hyvää oli!

Noita ribsejä pitäisi päästä kyllä hypistelemään kunnolla tai ostaa tiskistä, että ei tule täyttä kuraa ostettua.
 
Me on nyt pari kertaa grillattu noita prismasta löytyviä possun- ja kananribsejä ja täytyy sanoa, että siinä on tämän kesän hittituotteet!

Kanan ribsit? Mitä ne on? Rintaleikkeitä?

Onkos noissa weebereissä sun muissa hifimmissä grilleissä ritilälle korkeussäätö? Nimittäin vähän vituttaa grillailla mitään isompaa könttiä kun pinta palaa ja sisältä jää raa'aksi.
 
Onkos noissa weebereissä sun muissa hifimmissä grilleissä ritilälle korkeussäätö? Nimittäin vähän vituttaa grillailla mitään isompaa könttiä kun pinta palaa ja sisältä jää raa'aksi.

Meillä on Weberin one touch gold -hiiligrilli, eikä siinä ole korkeussäätöä. Mutta ei ole tarkoituskaan, koska suuret köntsät kypsennetään epäsuoralla lämmöllä. Eli hiilet asetellaan sivuille ja kansi päälle.
 
Viime viikolla tuli ekat grilliruoat syötyä ja kyllä maisui taas kevään eka grillimakkara hyvältä.
Eipä makkaraa talvella pahemmin tule syötyä. Joten tästä se kesän grillikausi taas lähtee käyntiin. ihanaa kun kesä tulee:) Ehdottomasti paras vuodenaika.
 
Back
Ylös Bottom