taivaskäsi
VIP
Kyllä tekis perkeleesti mieli grillailla. Eilen ostin kokeeksi 0.8kg possun ulkofileen ja leikkelin pihveiksi ja paistelin uunissa grilli-asetuksilla, mutta eihän siitä niin hyvää tule kuin oikealla grillillä. :itku:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Toistapäivää grillattu ja alkaa tulemaan lihat korvista ulos...
Me on nyt pari kertaa grillattu noita prismasta löytyviä possun- ja kananribsejä ja täytyy sanoa, että siinä on tämän kesän hittituotteet! Tuskinpa tulee montaa kertaa grillattua ilman kyseisiä tuotteita. Kanaribsit on kyllä aika hunajaisen hintaisia lihamäärään nähden, mutta ah, että on hyvvöö.
Eilen kokeilin grillata bataattiviipaleita. Öljyä, suolaa ja pippuria. Eipä tuosta nyt paljon jääny kehuttavaa, melko mautonta.
Miten olet nuo possuribsit tehnyt?
Oletko uunissa esivalmistanut?
Tänään söin vuoden ensimmäiset grillimakkarat, kun taloyhtiössä grillattiin. Siellä tarjoiltiin jotain Atrian makkaraa, jonka oli ihan tajuttoman rasvasta, semmosta että se makkaran sisus tuntu olevan pelkkää rasvaa, se oli vissiin jotain uutta puna-mustassa paketissa. Osaako kukaan sanoa, että mikäköhän makkaran oli kyseessä? Tota on saatava lisää!
Suomesta marinoimatonta? In your dreams, ehkä jostain kauppahallista erikseen tilaamalla?
Me on nyt pari kertaa grillattu noita prismasta löytyviä possun- ja kananribsejä ja täytyy sanoa, että siinä on tämän kesän hittituotteet!
Onkos noissa weebereissä sun muissa hifimmissä grilleissä ritilälle korkeussäätö? Nimittäin vähän vituttaa grillailla mitään isompaa könttiä kun pinta palaa ja sisältä jää raa'aksi.