Gallup: Paras viinasekoitus?

heinis: Kuinka monta annosta tequilaa menee kun rupeat kertomaan tätä faktatietoa tequilasta. Pystyn vain kuvittelemaan kaverisi "taas se alkaa" ilmeet kun rupeat heille ripitämään suomen tequilakultuurista.

Ihan läpällä, ei herneitä. :)
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
GT (bombayhin) ja caipiroska :kuola:

Uusi tulokas omalla listalla: Mojito
Löysin vasta äskettäin.
 
Siksi nuo alkon vessanpesulitkut ovatkin häpeäksi, sillä nuissa agavea ei varmasti ole ko. määrää. Tequila on suojattu meksikossa ja itseasiassa tarkka määritelmä menee virallisesti niin, että vain tietyssä osassa meksikoa valmistettu agavetisle saadaan nimittää tequilaksi, muuten se nimetään mescaliksi. Nuista alkon myymistä kaikki pullotetaan euroopassa ja vaikka pieni osa viinan kokonaismäärästä saattaakin olla jotain halpis-agave tislettä, niin noitten kutsuminen tequilaksi on käytännössä sama kuin sanoisi Greg Valentinoa Olympia- tason bodariksi. Mexcikosta löytyy alan hallintoelimen saitti josta kaikki määritykset löytyy, samoin kaikki valmistajat, pullottajat jne. sekä tietysti määräykset.
Kumma juttu, että aika vakuuttavasti esimerkiksi tuossa edessäni olevassa Greg Valentinossa - eiku siis Sierra-pullossa kyllä on Destilerias Unidaksen NOM 1451. Voitko edes laittaa lähteen noille väitteillesi.
 
vakkarimestassa baarimikko teki yllätyksen, enkä oo sen jälkeen ottanu mitään muuta :)

3 limelohkoa pohjalle murskattuina, 2 cl Absolut Kurant, 2 cl Sour Apple/Manzana ja sit spriteä ja sodaa \,,/

Toinen samantyylinen olis: Manzanaa ja Seagram´s limea ja sweppesiä päälle
 
Viskikola on kyllä nannaa. :thumbs:

Toinen äärilaita on sitten HyväTuli lantrattuna Pepsi Maxilla, hyi saatana, kauheinta mitä maa päällään kantaa... :urjo:
 
Viskikola on kyllä nannaa. :thumbs:

Toinen äärilaita on sitten HyväTuli lantrattuna Pepsi Maxilla, hyi saatana, kauheinta mitä maa päällään kantaa... :urjo:

Tarkoitatko sitä trangiassa jne. käytettävää poltto-ainetta? Voi tosiaan olla aika maukas paukku...:hyper:
 
Tarkoitatko sitä trangiassa jne. käytettävää poltto-ainetta? Voi tosiaan olla aika maukas paukku...:hyper:

Sitäpä sitä. Raakana suullinen sitä oli kauheaa, mutta lantrattuna se kauheus nousi vielä kolmanteen potenssiin. En jostain syystä kokeillut toistamiseen. :D
 
1. GT
2. Jalokahvi (eli Jaloviina + kahvilikööri)
3. Börje (eli valkovenäläinen)
4. Fisu
 
Periaatteessa en näe syytä sotkea viinaa millään toisella juomalla, ellei sitten viinassa itsessään ole jotain vikaa. Joskus tosin en sekoita viinaan muuta juomaa, vaan muuhun juomaan viinaa. Paras sekoitukseni on siis kahvi konjakilla. Ns. cockatileista tulee äijälle gynoja :).
 
Hentai

Drinkkilasiin:
Punaista absinthia 1cl
De Kuyper Passion 1cl
De Kuyper Sour Apple 2cl
Ja loput täyteen spriteä.

Meni ehkä vähän off topic, koska tässä ei noilla perusviinoilla läträtä olleskaan, mutta hyvää litkua tuo kyllä varmasti on :)
 
Silloin kuin itse viimeksi näin tuota juotavan (-95), niin Pepsin tilalla oli appelsiinimehua. Makua se tuskin paransi :D

Itseasiassa jäi vähän sellanen fiilis(lue jälkimaku), että denaturointiaine(?) siinä reagoi sen pepsin kanssa. Ei hyvä. Eli kannattaa kokeilla raakana, tai sitten ei... :)
 
Leijonaa ja Pommacia.
 
Pojat kehuu juoneensa tequilaa, mutta uskallan epäillä; veikkaan että olette juoneet Sierraa tai Two Fingersiä, ehkä Skorpionia, tietämättä ettei noilla litkuilla ole mitään tekemistä oikean tequilan kanssa. Jos tequilaa ostaa alkosta, niin pitää olla valmis uhraamaan n.98€ saadakseen ainoaa suomessa myytävää 100% agave tequilaa (Jose Cuervo Reserva de Familia), joka sekään ei ole edes mitenkään hyvä, onpahan vaan aito ja ylihinnoiteltu. Parhaat miksatut(useamman agavetisleen sekoitus)tequilat alkossa on El Jimadorit tilausvalikoimassa, tai näitä hiukan huonompi Sauza Hornitos. Nuo on tehty meksikossa, sierra ja muut litkut on tehty saksassa tms. euroopassa ja sisältävät agavetislettä noin 1% kokonaismäärästä. Nyrkkisääntö on että jos pullosta ei löydy merkintää "100% Blue Agave" niin se on silloin viinaa, ei tequilaa. Eron tajuaa kun maistaa aitoa; ero on kuin taskulämmintä pöytäviinaa(sierra jne. paskajuomat) vertaisi vsop-konkkuun tai singlemalt viskiin.

Siinäpähän epäilet ja pädet, mutta mm. Jose Cuervoa on tullut tuotua ihan itse maahan.
 
Parhaat miksatut(useamman agavetisleen sekoitus)tequilat alkossa on El Jimadorit tilausvalikoimassa, tai näitä hiukan huonompi Sauza Hornitos. Nuo on tehty meksikossa, sierra ja muut litkut on tehty saksassa tms. euroopassa ja sisältävät agavetislettä noin 1% kokonaismäärästä. Nyrkkisääntö on että jos pullosta ei löydy merkintää "100% Blue Agave" niin se on silloin viinaa, ei tequilaa.

Jos annat jotain lähteitä tai muuten todistat, että jotain tequila-nimellä myytävää valmistetaan (laillisesti) Saksassa tai muualla Euroopassa tai sen, että ne sisältävät vähemmän kuin 51% (vrt. sinun 1%) agavea, uskon kaiken tequilatietoutesi absoluuttisena totuutena.

Ettei pelkkää off-topikkia olisi niin sanotaan nyt vaikka bacardi-cola :jahas:
 
Oma salmari.

Turkinpippureita oman maun mukaan ainakin yks pussillinen. Itse pidän kahdesta.
Murskataan ne todella pieneksi ja heitektään kiehuvaan veteen. Joku 10l kattila riittäneen. Oman maun mukaan voi laittaa enemmän tai vähemmän vettä. Sekoittele sillai et ei kauheen rakeista oo.

Saaremaa 80 volttista 0,5l putteli joudkkon kun on hieman viilentyny tuo turkinpippuri vesi.

Sekoita - Nauti.

Hyvät lärvit ja voi juoda niin paljon kun vaan jaksaa. Ei lopu.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom