Edullista ruokaa treenin ja lihaskasvun tueksi

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja viivvi
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Sikanautaa,Perus broilerin fileesuikaleet,kananmunat,makarooni,vihannekset,maitorahkat.. jne.

Ei se ruoka oikeesti kallista ole jos vähän kattoo mitä ostaa. Nazi siwaan kun menee niin helposti 5/e päivä pääsee johonkin 3k kcal. Paskan syöminen on vähintään yhtä kallista kun terveellisesti safkaaminen. Turhaa selitteleen paskan syömistä sillä että terveellinen ruoka olisi kallista

T:"Köyhä", mutta katson mitä ostan kaupasta
 
Peruna ja makaroonit on melkein ilmasia. Proteiinilähteet onkin vähän kalliimpia.
-50% lihaa vaa pakkanen täyteen aina ku kaupasta löytyy.
 
Mä ostaisin kananmunia (ei luomu kuten nyt), silakoita (pitäis ostaa nytkin :) ), pakasteseitä (se jää kyllä nykyään ostamatta..) ja eläinten barffikaupasta jauhelihaa ja tarjouskalkkunoita, -broilereita ja (luomu)nautaa ja lohta (ostan nytkin ana kun mahd.) Ja keräkaalia ja voita (voi nostaa testoja).
 
Sikanautaa,Perus broilerin fileesuikaleet,kananmunat,makarooni,vihannekset,maitorahkat.. jne.

Ei se ruoka oikeesti kallista ole jos vähän kattoo mitä ostaa. Nazi siwaan kun menee niin helposti 5/e päivä pääsee johonkin 3k kcal. Paskan syöminen on vähintään yhtä kallista kun terveellisesti safkaaminen. Turhaa selitteleen paskan syömistä sillä että terveellinen ruoka olisi kallista

T:"Köyhä", mutta katson mitä ostan kaupasta

Kyllä se proteiini vaan on kallista. Kilo protskua broilerista pyörii jossai 40-50€ tienoilla, jauhelihasta 30-40€. Halvimpia Milbona maitorahka ~17€ ja halpisheralla pääsee about samaan kilohintaan.
Hiilaria saa esim. jostain makaronista alle eurolla kilon.
 
Maapähkinöiden kilohinta 5-6e ja niis paljon protskuja/rasvaa saat niillä hyvän pikku boostin halvalla.Voi hyvin syyä samalla ku kattoo vaikka jonku elokuvan.
 
Missä menee köyhän raja? Jos on truebodari ja köyhä niin kirkosta ja pelastusarmeijasta saa bodisafkaa.:D Hiilarit on ainakin sen jälkeen kondiksessa.
 
Aina ei tarvitse edes ostaa. Dyykkaamalla kaupan takapihan roskakoreja, voi tehdä suuriakin löytöjä. (kts. Youtube/markorepairs)
Kaupat heittävät jos jonkinmoista syötävää ruokaa pois. Broileria, jauhelihaa, maitotuotteita.
Tosin varsinkin näin kesällä kannattaa haistaa/maistaa tuotetta, ettei ole pilaantunutta, mutta kyllä sieltä välillä hyvät pöperöt saa aikaiseksi.
 
Omat opiskelukaverit harrasti tota. Ihan täyttä kamaa sieltä monesti sai. Laki kun kieltää, ettei saa myydä ihmisille ruokaa jos vähänkään on päiväykset menossa yli. Saisivat jakaa ilmaiseksi niitä sen sijasta, että heitetään roskiin miljoonia kiloja hyvää ruokaa. Hirveä työ kasvattaa ensin nauta, josta tehdään pihviä ja pihvi päätyy lopulta roskiin. Ei oo rahasta kii. Näin täällä Suomessa. :D Itteä ainakin hirvitti ku kaupassa töissä olin ja viskelin lihoja vaan roskiin joka päivä.
 
Kyllä se proteiini vaan on kallista. Kilo protskua broilerista pyörii jossai 40-50€ tienoilla, jauhelihasta 30-40€. Halvimpia Milbona maitorahka ~17€ ja halpisheralla pääsee about samaan kilohintaan.
Hiilaria saa esim. jostain makaronista alle eurolla kilon.

No ei kai nyt kukaan 20 senttiä ruokaan laita päivässä? Eli siis söisi vaan makaroonia.. Omasta mielestä se että laitan 5€/pv safkaan on aika vähän ja sillä saa kaiken tarvittavan. Minusta tuo on halpaa, kun samalla jotkut laittaa 5€ baarissa per juoma ja valittavat ruuan hintaa.
Olishan se varmasti halpaa vetää kilo makaroonia päivässä, mutta ei kyllä itte pystyis.

Mikä on siis "halpaa" ja mikä on "köyhä"?
 
Vuoden ku vedät pelkkää makaronia kilon päivässä, niin voipi olla, että oot entinen.:D Eiköhän siinä ehdi jokunen puutostila tulla.:D
 
Omat opiskelukaverit harrasti tota. Ihan täyttä kamaa sieltä monesti sai. Laki kun kieltää, ettei saa myydä ihmisille ruokaa jos vähänkään on päiväykset menossa yli. Saisivat jakaa ilmaiseksi niitä sen sijasta, että heitetään roskiin miljoonia kiloja hyvää ruokaa. Hirveä työ kasvattaa ensin nauta, josta tehdään pihviä ja pihvi päätyy lopulta roskiin. Ei oo rahasta kii. Näin täällä Suomessa. :D Itteä ainakin hirvitti ku kaupassa töissä olin ja viskelin lihoja vaan roskiin joka päivä.

Saisko niitä vanhoja lihoja ottaa vaan mukaan sieltä kaupasta, jos siellä on töissä? Ettei heitäkkää roskiin vaan heittää laukkuun ja sit pakkaseen.
 
Kannattaa myös selvitellä, onko jossain lähistöllä tilaa joka harrastaa suoramyyntiä. Siinä nimittäin putoo lihan hinta, kun välistä jää pois kuljetusyhtiöt, lihafirma ja kauppias.
 
Käsittääkseni Kaupat ovat kieltäneet työntekijöitään viemästä hävikkiä kotiin. Johtunee tasavertaisuuden periaatteesta tai joistain hygienisistä syistä. Joku lauantai ilta minulle tämä kerrottiin ja perusteltiin mutta lauantai ilta :kippis1:
 
Kannattaa selvittää onko lihakauppaa, kuten edellä mainittiin, lähellä. Esiim. laadukasta sika-nautaa alle 5e/kg, eikä ole pakattu suojakaasuihin..
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom