- Liittynyt
- 25.2.2009
- Viestejä
- 1 188
Mulla on ainaki ollu useempia kuukausia vanhaa lihaa ja kanaa pakkasessa ja hyvältä on maistunu. Joku puhu, et kolmen kuukauden kuluttua kannattais viimeistään alkaa syömään. En ehkä koko päiväks ottais kuitenkaan sulamaan, koska sillonhan se joutunee olemaan aika kauan sulana lämpimässäkin, eiks?
Kiinnostaisi allekirjoittanutta tietää kanssa kuinka kauan lihat oikein säilyvät pakkasessa? Kyllähän tuolla pakkasessa lojuu jotain 6kk vanhoja juttuja = roskiin.
Itsehän päättelin, että mitä enemmän pakkasta niin sitä paremmin ne säilyvät pakkasessa :hyvä: tämän vuoksi pakkasessa onkii nyt sit about -25 astetta :D
- - - Updated - - -
ytOon saanu jostain sellaisen käsityksen, että S-mafia ja Kesko ovat sen verran määräävässä asemassa, että jos esim. leipää otetaan leipomolta 10 ''konttia'' ja niistä 2 konttia menee roskiin, niin leipomolle tilitetään vain noista myydyistä.
Tiedä sitten miten tuollainen toiminta on käytännössä sallittua, mutta huhupuheen mukaan näin homma etenee.
Edellisessä työpaikassa oli sellainen juttu esimerkiksi, jos 90% ostetuista tuotteista saadaan myytyä ja 10% jää myymättä niin firma pyytää hyvitystä valmistajalta. Näin ainakin kuulin kun työkaverit puhuivat.