Doping käryt ja parhaimmat selitykset

10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Iltalehti soittanut doping asiantuntijalle joka ei koskaan kuullutkaan trenistä.
Jenkeissä elintarvikelain säännöksessä FD&C 21 CFR että naudan kasvatukseen saa käyttää tren acea tietyin edellytyksin. FSIS on taas taho joka testailee liha-eristä satunnaisesti hormonipitoisuuksia.

Periaatteessa olisi siis mahdollista mutta äärimmäisen epätodennäköistä. Huippu-urheilijathan on pahimpia kusettajia ja kun edellä mainitun tietää niin voi hyvinkin testata satuiluja kontaminoituneesta lihasta.
 
En ole ikinä tajunnut tota, hirvee selittely. Se on aivan sama mikä se syy on, että on koneessa kiellettyjä aineita, niitä on ja sillä selvä. Vaikka naapuri tikkais yöllä piikin, niin aivan sama, turha itkeä jos ei osaa itestään pitää huota. Nythän tuo tarkoittaa sitä, että kaikki voi kiskoo treniä ja kuhan muistaa vaan vetää 200g lihaa samalla.
 
Intialainen keihäänheittäjä Devarakeshavi Prakasha Manu, 24, on kärynnyt mediatietojen mukaan kielletyistä aineista. D.P. Manun huhtikuussa Intiassa antama dopingnäyte oli sisältänyt anabolista steroidia.
Intian antidopingtoimisto on asettanut Manun väliaikaiseen kilpailukieltoon.

Intian yleisurheiluliittoa on pyydetty estämään Manun osallistuminen kilpailuihin. Liitto ei ole tosin vahvistanut dopingrikkomusta.

Manu on ollut vahvasti menossa Pariisin olympialaisiin maailmanrankingin kautta. Hänen paras heittonsa on kantanut tällä kaudella 82,06. Manun ennätys 84,35 on vuodelta 2022.

D.P. Manun tilanteesta Suomessa ensimmäisenä uutisoi Iltalehti.

1719657480699.png
 
Back
Ylös Bottom