Doping käryt ja parhaimmat selitykset

10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Iltalehti soittanut doping asiantuntijalle joka ei koskaan kuullutkaan trenistä.
Jenkeissä elintarvikelain säännöksessä FD&C 21 CFR että naudan kasvatukseen saa käyttää tren acea tietyin edellytyksin. FSIS on taas taho joka testailee liha-eristä satunnaisesti hormonipitoisuuksia.

Periaatteessa olisi siis mahdollista mutta äärimmäisen epätodennäköistä. Huippu-urheilijathan on pahimpia kusettajia ja kun edellä mainitun tietää niin voi hyvinkin testata satuiluja kontaminoituneesta lihasta.
 
En ole ikinä tajunnut tota, hirvee selittely. Se on aivan sama mikä se syy on, että on koneessa kiellettyjä aineita, niitä on ja sillä selvä. Vaikka naapuri tikkais yöllä piikin, niin aivan sama, turha itkeä jos ei osaa itestään pitää huota. Nythän tuo tarkoittaa sitä, että kaikki voi kiskoo treniä ja kuhan muistaa vaan vetää 200g lihaa samalla.
 
Intialainen keihäänheittäjä Devarakeshavi Prakasha Manu, 24, on kärynnyt mediatietojen mukaan kielletyistä aineista. D.P. Manun huhtikuussa Intiassa antama dopingnäyte oli sisältänyt anabolista steroidia.
Intian antidopingtoimisto on asettanut Manun väliaikaiseen kilpailukieltoon.

Intian yleisurheiluliittoa on pyydetty estämään Manun osallistuminen kilpailuihin. Liitto ei ole tosin vahvistanut dopingrikkomusta.

Manu on ollut vahvasti menossa Pariisin olympialaisiin maailmanrankingin kautta. Hänen paras heittonsa on kantanut tällä kaudella 82,06. Manun ennätys 84,35 on vuodelta 2022.

D.P. Manun tilanteesta Suomessa ensimmäisenä uutisoi Iltalehti.

1719657480699.png
 
Knighton, 20, kärysi maaliskuussa anabolisen steroidin trenbolonin käytöstä.

Yhdysvaltojen antidopingelin Usada totesi käryn johtuneen saastuneesta lihasta.

Knighton sai juosta Pariisin olympialaisissa. Hän sijoittui neljänneksi 200 metrillä.

is
---
Viime torstaina hakkeriryhmä julkaisi yli 50 000 tiedostoa, jotka se oli hakkeroinut Puolan antidopingjärjestö Poladalta. Tiedostot sisälsivät todella isoja paljastuksia puolalaisista huippu-urheilijoista. Asiasta kertoo Przeglad Sportowy -lehti ja puolalaislehden tietojen perusteella sveitsiläinen Blick.
Tiedostojen mukaan esimerkiksi Barcelonan jalkapallotähti Robert Lewandowski olisi jäänyt kiinni anabolisten steroidien käytöstä vuonna 2022 Bayern Münchenin ja TSG Hoffenheimin välisessä ottelussa, mutta käryä ei olisi koskaan julkaistu. Dopingkäryn todenperäisyys on erittäin epäilyttävä, sillä Saksassa pelatessaan Lewandowskin testaus olisi tapahtunut Saksan antidopingviranomaisten toimesta.

mtv.
 
Tenniksen maailmanlistan ykköspelaajan Jannik Sinnerin dopingselitykset toistavat samaa, Italiassa hyväksi havaittua kaavaa, kirjoittaa MTV Urheilun Ville-Veikko Valta.


Kylläpäs sattui. Nimittäin tennistähti Jannik Sinnerin fysioterapeutille, joka joutui turvautumaan haavanhoidossaan Trofodermin-nimiseen lääkeaineeseen ja päätyi tämän jälkeen saastuttamaan maailmanlistan ykköseksi kohonneen italialaispelaajan kehoa anabolisella steroidilla.

Tästä virallisen ja jälkikäteen myös hyväksytyn selvityksen mukaan johtui tenniksen maailmanlistan ykköseksi kohonneen Sinnerin kaksi klostebolia sisältänyttä dopingnäytettä viime keväänä.

Willisonin mukaan kärynneiden urheilijoiden selitykset kontaminaatiosta noudattavat hyvin pitkälti samaa kaavaa kuin Sinnerillä, ja hyvin usein ne myös hyväksytään. Yhtenä esimerkkinä Willison mainitsee 17-vuotiaan tennislupauksen Matilde Paolettin, jonka kerrottiin saaneen lääkeainetta kehoonsa lemmikkichihuahuansa silittämisestä. Koiran haavaa oli aiemmin hoidettu klostebolia sisältäneellä suihkeella.
 
Käyttääkö ne oikeasti jotain clostebolia. Se on ihan kura steroidi.

Näemmä saa ilman reseptiä Italiassa ja mahdollisesta kärystä voi sitten satuilla ulos niin ehkä selittää käyttöä? Ja myös huhuja että klostebolilla pystyisi maskaamaan?


The former head of the Portuguese anti-doping agency, Luis Horta, has now told Honest Sport that he is concerned that sports doctors have begun to use Clostebol creams as they do testosterone gels.

“I suspect that they use creams. Because creams as clostebol, or testosterone by cream or by gel. The detection window it's very, very short. It's sometimes some hours, then it's a good way to dope. With a lower risk to be tested, positive,” Horta told Honest Sport. Clostebol creams are less potent than testosterone gels, so the performance-enhancing effect is more debatable. However, athletes often inject a stronger anabolic steroid, and then ‘top themselves up’ with weaker creams as competition, and more drug testing, approaches.

A Carabinieri police officer in Italy told Honest Sport that it is rumoured that clostebol creams may be being used to hide the presence of other more potent doping substances. “I heard other rumours, i.e. that it can be used to mask another substance. That means to hide positives for other substances that must have been taken advertently, and it interferes with laboratory analysis. Even in this case only science can tell us if it is legends, or if it is reality,” said the source.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Ylös Bottom