Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Onko muuten kellään kokemusta chilikaupan 40% bih jolokiaa sisältävästä Löyly -soosista? Olen jo pitkään etsinyt tulista soosia, jossa ei olisi sitä extraktia antamassa peräreiän makua.
Chiliä aika paljo syöny, mutta noista sauceista on erittäin vähä kokemusta. Osaisko joku suositella sellasta hedelmäistä tulisuudeltaan jotain habanero tabascon tasoista saucea joka ei maistuisi kumminkaan noin etikkaiselta. Sellainen joku perus sauce.

pyreet on ihan pizzaan,burgeriin, tacoon, tortillaan, kastikkeisiin yms. melkein kaikkeen tarkoitettu alustavasti, naga jolokian kastikkeelle pitää keksiä käyttö (luultavasti samaan kuin pyreetkin) kunhan saan maistettua sen tulisuuden. Kuulemma hyvä chili, kun ei ole uutteena kastikkeessa vaan tuoreista chileistä tehty? joten olettaisi hedelmänkin maistuvan hieman (jos nyt tulisuudeltaan maistuu...) :P
Tulisin kastike mitä on tullu syötyä raakana taitaa olla toi Blair's Ultra Death. Tuore naga myös jyrsitty. Ultra Deathilla otettiin mielenkiintonen kisa jossa tuli lipitettyä sitä varmaan joku 4-5 ruokalusikallista raakana aika lyhyen ajan sisään (tai no annos kaadettii nachon päälle mutta eipä se nacho semmosta määrä kauheena neutralisoi). Maitoa tms. ei kisan jälkee juotu. Todettiin vaan kilpakumppanin kanssa että taitaa saada Ring of Fire huomenna uuden merkityksen 


Mistä paikasta ostatte tuota Mad Dogia?
