Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
^ Se rahan himo...
Tuli muuten mieleen, kaveri otti joskus tota kyseista mad dogia sillain et kasto sormee pikkusen sinne ja heitti suuhun, valittaa aina et saatana ku pilaatte ruokanne tolla tabascolla (eli ei ilmeisesti kovin paljon näitä kastikkeita ole ottanut) niin meni 2 kilsan matkan kaverin moponkyydissä suu auki kioskille juomaa ostamaan ja jonoa oli pihalle asti. :D
Mikä muuten tekee sen, että perse lyö tulta chilinsyönnin jälkeen? Mitä siellä suolistossa tapahtuu?
Näin se menee. Sen takia aina toitotankin kavereille et syökää hiljallee tulisempaa, koska sitten kun on tottunut niin tajuaa että esim. habanero on oikeasti hyvän makuista. Tuore habanerohan on perusjantterille aivan tolkuttoman tulista.Chilien kanssa kasvaa toleranssi joillaki nopeempaa, joillaki hitaampaa. Jos syö aina vaan tulisempaa ja tulisempaa nii kyl siihen tottuu.
Jääkaapissa kuten peraldin sanoi myös. Avoimessa rasiassa säilyy pitkään mutta kuivuu, suljetussa ei säily niin kovin kauaa mutta homehtuu "pikaseen".Säilytättekö muuten nää chilit huoneenlämmös?
+ rrrakastan blair'in kastikkeita
Saako noita Blair's kastikkeita ihan tavallisista ruokakaupoista? Tekisi mieli kokeilla jotain uutta
Suosittelu myös täältä. Ei hurjan tulinen, mutta todella hyvän makuinen soosi. Yksi suosikeista tähän mennessä.Testaa Blair's salsa de la muerte. Miun mielestä loistavaa lihaisiin pitsoihin tai ylipäänsä rasvaiseen ja "tuhtiin" liharuokaan.
Joo se ei oo mikää kovin ihana elämys ainaskaa sillon ku on popsinu jotain yli 400k SHU kastikkeita tai itse chilejä :DAi saakeli kun on pirullinen se vessassakäynti chilinsyönnin jälkeen.