- Liittynyt
- 4.1.2007
- Viestejä
- 782
Classicissa kannattaakin pysyä jatkossa. Cajun Hot on toinen lempparini, ellei jopa parempi kuin Classic, mutta haittana on jopa liiallinen tulisuus. Tänään kuitenkin vedin Cajun Hottia ja ei herranjumala ku se oli hyvää. Odotan vielä sitä päivää kun itsetehdyssä nuotiossa lämmitän papuja ja syön muutaman pussin kuivalihaa Ja jotain vielä juotavaksi, sitä ei ole vielä päätetty (mahdollisesti maitoa).Ostinpa tossa tälläsen pikkupussin kaupasta, Yummu Meatsin näytää olevan, ja classic oli makuna. Pakko sanoa että hyvää on, eikä se hintakaan loppujen lopuks niin suolanen oo, ~3,50 euroo tollanen pikkunen pussi josta riittää kuitenkin tunniks pikku naposteltavaa.
Voisi Lucasista heittää jossain vaiheessa tilaukseen pussin black pepperiä
Tietenkin mukavintahan olisi marinoida ja kuivattaa se lihan ihan ite, ja vielä metsästää se ite.. mutta taitaa olla aikamoista säätöä lihan kuivattaminen perinteiselle tavalla, että ensimmäinen kerta tuskin tulee olemaan onnistunut.