Aspartaami hyvästä vai ei?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja ilkka2
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
En tiedä näkikö kukaan muu, mutta tänään tuli FST5:lta puolen tunnin dokkari sokerista ja makeutusaineista. Siinä oli sokerin ja makeutusaineiden haitoista ja hyödyistä sekä etelä-amerikkalaisesta steviasta, jonka lehdet ovat (olikohan se nyt) 200 kertaa makeampia kuin tavallinen sokeri, muttei sisällä yhtään hiilareita. Kuulemma muualla maailmassa suht yleisessä käytössä, mutta EU:n alueella ei ole hyväksytty vielä. Kuulosti kyllä hyvältä vaihtoehdolta tuo stevia.
 
Aspartaamista tulee siis pikkasen metanolia... okei, joistain hedelmistä siis tulee sitä myös mutta aspartaamin vastustajat sanoo että hedelmissä on myös etanoli josa onheidän mukaan ns. vastamyrkky metanolille... okei mutta taitaa mennä pieneen siinä että lukemani mukaan etanolia käyetään vastamyrkkynä niin suurina annoksina että metanolin muuttuminen vaaralliseksi estyy kunnes metanoli on erittynyt muita reittejä.
Eli hedelmissä yms. etanoli pieninä määrinä ei tee paskaakaan estääkseen metanolin vaikutuksia??
 
Eiköhä kaikki paska tässä maailmassa aiheuta syövän vaaran tai kudoksen vaurioitumista jne.. autojen saasteet , tehtaiden saasteet, paistetu grilli makkara jne jne jne ... turha noita vahdata

Harvemmi kyl myydään nykysi mitää joka selvästi aiheuttaa sairauksia. Eri asia pistääkö naamaan sellasia " syö viisi kiloa päivässä saattaa aiheuttaa syövän 5v kuluttua " hirveitä määriä.. Toden näkösesti tulee tauti joka tapauksessa muusta altistavasta tekijästä tai perintö tekijöistä
 
Oikea syy kieltoon on luonnollisesti aspartaamiteollisuuden salaliitto?

"In the late sixties and early seventies, the FDA was busy setting the stage for approval of aspartame for mass consumption in the US. But, Japan had already banned or severely restricted its use, as it had with other unsafe food additives. By 1970, the Japanese discovered stevia: the ideal replacement for sugar and its synthetic substitutes.

In the mid-1980's stevia was being used by several US companies as a flavor enhancer in herbal teas. Suddenly, the FDA poised itself for an all out assault on stevia and launched an aggressive campaign to stop its use. Prompted by an anonymous trade complaint, a series of FDA actions against companies using stevia included: embargoes, search and seizures, and ultimately an all out ‘import alert.’ (9) Stevia was not granted GRAS (Generally recognized as safe) status, despite it’s long history of safe use and the numerous world wide scientific studies supporting its safety. Instead, it was classified as an ‘unsafe food additive’. Celestial Seasonings and other companies were forced to stop using stevia.

While stevia was being grown and enjoyed in such countries as China, Japan, Brazil, Israel, Malaysia, and even Germany, it disappeared completely from the US marketplace until 1994. Despite the FDA’s opposition, passage of the Dietary Supplement Health & Education Act allowed stevia to reenter the US market as a food supplement. Companies which market stevia products are prohibited from making the slightest implication that stevia has sweetening qualities. To do so is to risk stevia being relabeled as an unsafe food additive and to once again be banned entirely from the U.S. market.

To further protect the interests of Monsanto, and to continue the poisoning of the American public, the FDA would ultimately resort to strategies frighteningly reminiscent of tactics practiced in Nazi Germany. Recently, the FDA placed an embargo on shipments of stevia to the small Stevita Company of Arlington, Texas. In a letter to Stevita dated May 19, 1998 the FDA further demanded that Stevita destroy a warehouse full of ‘cookbooks, literature, and other publications’ and promised to be on hand to ‘witness the destruction’ of the offending materials. In a later development, the FDA asked the Stevita Company to recall the more than 6,500 books already in distribution to stores, and private individuals for the purpose of destroying these, as well."
 
Eiköhä kaikki paska tässä maailmassa aiheuta syövän vaaran tai kudoksen vaurioitumista jne.. autojen saasteet , tehtaiden saasteet, paistetu grilli makkara jne jne jne ... turha noita vahdata

Harvemmi kyl myydään nykysi mitää joka selvästi aiheuttaa sairauksia. Eri asia pistääkö naamaan sellasia " syö viisi kiloa päivässä saattaa aiheuttaa syövän 5v kuluttua " hirveitä määriä.. Toden näkösesti tulee tauti joka tapauksessa muusta altistavasta tekijästä tai perintö tekijöistä

Minun mielipiteeni on, että miksi noita olisi turha vahdata? Kokonaan niitä ei nyky-yhteiskunnassa pysty välttämään, mutta mitä vähemmän "paskaa" elimistöösi joutuu, sitä parempi mahdollisuus kehollasi on pysyä terveenä. Perintötekijöistä tautia ei tule, ne voivat altistaa kyllä, mutta esim. lihavien vanhempien lapsesta ei välttämättä tule lihavaa. Useimmiten varmaan tulee, mutta se johtuu siitä että perhe syö päin helvettiä. Elintavat aiheuttavat sairaudet, ei perimä.

Myydäänhän nykyään viinaa, sehän aiheuttaa monenlaisia sairauksia. :)

En olekkaan ennen kuullut tuosta steviasta. Näin äkkiseltään kuulostaa hyvältä, varsinkin jos tuota kasvaa ihan luonnossa?
 
Eli hedelmissä yms. etanoli pieninä määrinä ei tee paskaakaan estääkseen metanolin vaikutuksia??
etanoli ei kai ole ainut juttu, mikä niissä hedelmissä suojaa siltä metanolilta. eikä sitä tarvita paljon. kuitenkin sitä on kai yleensä aina paljon enemmän kuin metanolia.

ja aspartaamin myrkyllisyys ei rajoitu metanoliin, vaan siinä on myös noi kaksi aminohappoa, jotka on hermomyrkkyjä tarpeeksi korkeina pitoisuuksina. lisäksi tuotteisiin(limuihin tms.) muodostuu varastoinnin aikana vielä DKP-nimistä myrkkyä.
 
Asparaamista 10% muuttuu imeytyessään metanoliksi, joten aika rajut määrät sitä saa vetää, että haittoja alkaa tulla esiin.

Suurin kärsijä aspartaamista saattaa olla luonto, sillä päinvastoin kuin sukraloosi aspartaami ei imeydy lainkaan, jolloin se valuu viemäreitä pitkin vedenpuhdistamoihin. Vedenpuhdistamot eivät kuitenkaan nykykalustolla pysty suodattamaan aspartaamia pois, jolloin laskettu ns. puhdas vesi kulkeutuu lähivesistöihin aspartaamin kanssa. Kenelläkään ei ole toisaalta tietoa siitä, mikä on aspartaamin vaikutus vesistöissä ja maaperässä. Tästä on nimittäin asiantuntijoiden keskuudessa monen näköistä mutu-mielipidettä, eikä juurikaan tutkittua tietoa.
 
Asparaamista 10% muuttuu imeytyessään metanoliksi, joten aika rajut määrät sitä saa vetää, että haittoja alkaa tulla esiin.
tämä pitää paikkansa vain akuuttina annoksena, mutta metanolista syntyvä formaldehydi on kertyvä myrkky. pitkäaikaisessa käytössä tuhot kumuloituvat. barcelona-raportin mukaan DNA-vauriot(joita tulee kyllä pienestäkin annoksesta) kertyvät jopa progressiivisesti, mikä tarkoittaa, että sama annos aiheuttaa pitkässä juoksussa enemmän vaurioita joka päivä.
 
http://www.presidiotex.com/barcelona/DISCUSSION/discussion.html
"The cumulative effects derived from the incorporation of label in the chronic administration model suggests that regular intake of aspartame may result in the progressive accumulation of formaldehyde adducts. It may be further speculated that the formation of adducts can help to explain the chronic effects aspartame consumption may induce on sensitive tissues such as brain (6,9,19,50). In any case, the possible negative effects that the accumulation of formaldehyde adducts can induce is, obviously, long-term. The alteration of protein integrity and function may needs some time to induce substantial effects. The damage to nucleic acids, mainly to DNA may eventually induce cell death and/or mutations. The results presented suggest that the conversion of aspartame methanol into formaldehyde adducts in significant amounts in vivo should to be taken into account because of the widespread utilization of this sweetener. Further epidemiological and long-term studies are needed to determine the extent of the hazard that aspartame consumption poses for humans."
 
En tiiä liittyykö mitenkään aiheeseen, mutta parin vuoden ajan nyt juonut pepsi maxia noin 1,5 litraa päivässä. Viikonloppuisin parhaimmillaan 3litraa päivässä. En oo ainakaan huomannu mitään vaikutuksia makeutusaineilla. Uskon, että esim. ilmansaasteet on suurempi haitta, kuin joku aspartaami. Esim. limuihin todennäköisesti hukkuu ennen kun niistä jotain tulee. Toki jos esim juo makeutusainelimsoja satoja litroja päivässä, niin luultavasti siinä rakko venyy.
 
En tiiä liittyykö mitenkään aiheeseen, mutta parin vuoden ajan nyt juonut pepsi maxia noin 1,5 litraa päivässä. Viikonloppuisin parhaimmillaan 3litraa päivässä. En oo ainakaan huomannu mitään vaikutuksia makeutusaineilla. Uskon, että esim. ilmansaasteet on suurempi haitta, kuin joku aspartaami. Esim. limuihin todennäköisesti hukkuu ennen kun niistä jotain tulee. Toki jos esim juo makeutusainelimsoja satoja litroja päivässä, niin luultavasti siinä rakko venyy.
kannattaa lopettaa heti. pari vuotta tuota lisää niin voit olla jo kusessa. vaikutuksia ei varmaan ihan heti huomaakaan, koska ne on niin hitaita. sitten jossain vaiheessa tajuaa ja huomaa, että jotain on pahasti vialla.

mieti nyt, aivoihisi ja muihin paikkoihin kertyy formaldehydiä. sinusta tulee tyhmempi ja hermostosi vaurioituu muutenkin. muisti heikkenee. näkö huononee. altistut syövälle ja masennukselle.
 
kannattaa lopettaa heti. pari vuotta tuota lisää niin voit olla jo kusessa. vaikutuksia ei varmaan ihan heti huomaakaan, koska ne on niin hitaita. sitten jossain vaiheessa tajuaa ja huomaa, että jotain on pahasti vialla.

mieti nyt, aivoihisi ja muihin paikkoihin kertyy formaldehydiä. sinusta tulee tyhmempi ja hermostosi vaurioituu muutenkin. muisti heikkenee. näkö huononee. altistut syövälle ja masennukselle.

:hyvä::lol2: Ja Veli-Kani hyökkää kimppuusi sen jälkeen kun syöpä ja masennus on tullut.

Itse olen juonut light-limuja vrmaan 6v putkeen, paljon päivässä, eikä mitään oireita tullut
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom