Alkossa koijattiin

Liittynyt
3.8.2005
Viestejä
4 667
On se perkele, ostat hyvässä uskossa 40-volttista Absolut-votkaa,
jossa lisäbonuksena sitruunankuoren maku...vuorokausi jääkaappi-pakastinyhdistelmän
pakkasessa, niin saatana meni jäähän.

Voiko joku 10 vuotta vanha UPO olla niin timmi, että pakastaa 40-prosenttisen viunan,
vai onko Serialia kusetettu?
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Myytin murtajissa tekivät vähäaikaa sitten myyttiä jossa jäädytettiin votkaa. Murtajien mukaan votka jäätyy 10 asteessa...
 
On se perkele, ostat hyvässä uskossa 40-volttista Absolut-votkaa,
jossa lisäbonuksena sitruunankuoren maku...vuorokausi jääkaappi-pakastinyhdistelmän
pakkasessa, niin saatana meni jäähän.

Voiko joku 10 vuotta vanha UPO olla niin timmi, että pakastaa 40-prosenttisen viunan,
vai onko Serialia kusetettu?
Miksi ihmeessä sä Absolutia ostat?

Olen muuten huomannut, että avaamaton pullo yleensä pysyy pakkasessa sulana, mutta avattu pullo (tietysti korkki takaisin kiinni) jäätyy paljon helpommin. Tietääkö joku, mistä tämä johtuu?
 
Pikaisen tutkimuksen perusteella 40% alkoholi (loput H2O) jäätymislämpötila pitäisi olla noin -20 asteen luokkaa. Kun pakastin on yleensä n. -18 astetta, marginaali on pieni. Ei minulla ainakaan kossu tai absolutin pikkupullot ole jäihin menneet pakastimessa, joten ehkä sinulla on hieman tavallista kylmempi pakastin?
 
Miksi ihmeessä sä Absolutia ostat?

Olen muuten huomannut, että avaamaton pullo yleensä pysyy pakkasessa sulana, mutta avattu pullo (tietysti korkki takaisin kiinni) jäätyy paljon helpommin. Tietääkö joku, mistä tämä johtuu?

http://www.tiede.fi/keskustelut/kem...ichy-pullon-sisallon-jaatyminen-t8331-30.html

Veteen liuenneet aineet laskevat liuoksen jäätymispistettä, jäätymispisteen alenemasta voidaan laskea liuenneen aineen molekyylipaino.
Kun liuennutta ainetta poistuu, koktaili jäätyy tietysti kun jäätymispiste muuttuu.
Lisäksi paine alentaa jäätymispistettä, kun paine laskee...
Myös kaasun poistuminen viilentää jonkin verran seosta ja varmaan kuplien syntyminen lisäksi aiheuttaa häiriön alijäähtyneeseen vissyyn.

Eli ilmeisesti aukaistu viinapullo on jo sitten hieman laimeampaa miksi se jäätyy. Plus mahdollisen paineen laskeminen.
 
Serialin pitää nyt mitata pakastimen lämpötila,jotta päästään pohdinnoissa eteenpäin.
 
Noissahan joissakin on se pieni marginaali, että saattaa olla 18-40% väliltä tms. Mutta jos pullossa ei ole tälläistä tekstiä niin palauttaisin pullon.
 
Noissahan joissakin on se pieni marginaali, että saattaa olla 18-40% väliltä tms. Mutta jos pullossa ei ole tälläistä tekstiä niin palauttaisin pullon.
No ei millään voi olla. Urbaanilegendoja. Vodka pystytään ihan salettiin tekemään prosentin tarkkuudella, eiköhän ne pirtusta väännetä.
 
Serial on kuitenki korkannu sen ja pisti hyväs uskossa kylmenemään. Nyt sitten kiukku tekee nousuhumalasta tuhoisaa.
 
Noissahan joissakin on se pieni marginaali, että saattaa olla 18-40% väliltä tms. Mutta jos pullossa ei ole tälläistä tekstiä niin palauttaisin pullon.

Kossussa oli jokunen vuosi (kymmen) sitten noin. Nykyään on takuuvarmasti sitä mitä pitääki.
 
No ei millään voi olla. Urbaanilegendoja. Vodka pystytään ihan salettiin tekemään prosentin tarkkuudella, eiköhän ne pirtusta väännetä.

No en puhukaan nyt vodkasta vaan muista halpislitkuista.

Kossussa oli jokunen vuosi (kymmen) sitten noin. Nykyään on takuuvarmasti sitä mitä pitääki.

Noniin eli maanantaituote.
 
On noissa vieläkin heittoja, naapuri on kemistinä paperitehtaalla ja aina huvikseen testailee noita mitä missäkin pullossa on, puhuu että on ihan yleistä että kossu heittää vieläkin 25-38 välillä, usein on alle luvatun, kertaakaan ei ole ollut yli.. liekö sattumaa :P
 
On noissa vieläkin heittoja, naapuri on kemistinä paperitehtaalla ja aina huvikseen testailee noita mitä missäkin pullossa on, puhuu että on ihan yleistä että kossu heittää vieläkin 25-38 välillä, usein on alle luvatun, kertaakaan ei ole ollut yli.. liekö sattumaa :P
Höpöä. Kannattaisi kaverin varmaan ottaa yhteyttä tuotteen laadunvalvontaan, mutta eiköhän tuo nyt oo ihan s24-kamaa.

Joissakin oluissa alkoholi-% on prosessissa arvioitu, ja sitä tarkkaillaan vain pistokokein. Varmaan myöskin osa muista luonnollisen linjan tuotteista?
 
Höpöä. Kannattaisi kaverin varmaan ottaa yhteyttä tuotteen laadunvalvontaan, mutta eiköhän tuo nyt oo ihan s24-kamaa.

Joissakin oluissa alkoholi-% on prosessissa arvioitu, ja sitä tarkkaillaan vain pistokokein. Varmaan myöskin osa muista luonnollisen linjan tuotteista?

Niinjoo sinähän sen tiedätkin varmemmin, perun puheeni sitten ja käyn läväyttämässä naapuriani turpaan kun kehtaa valehdella vielä tuolleen oman edun nimissä.:worship:
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom