• Käy heittämässä ääni Pakkotoistolle vuoden Podcast äänestyksessä.KIITOS!
  • Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Yöproteiini?

Liittynyt
18.11.2002
Viestejä
1 001
E ole mikään lihaskimppu, vaikka sellainen mieluusti olisinkin, joten en voi tulla neuvomaan. Kysäsenpä sitten teiltä että mites ajaisko saman asian juusto nimeltä julia 10? Siinä on muistaakseni 35 grammaa proteiinia, 2 grammaa hiilareita ja 10 grammaa rasvaa (rypsiöljyä) sadassa grammassa. Maistuu hyvältä ja sitä on kiva napsia vaikka näin iltasella kun roikkuu netissä. Onkohan tollasessa juustossa proteiini juuri kaseiinia?
Kyllä se juuri sitä on.

Ite aina ku meen yöllä nukkumaan, niin juon purkin kevyt maitoa. 30g proteiinia, 460kcal ja helvetin hyvää. Huono puoli on se ku herää aina pari kertaa yöllä kuselle, tuon maidon juonnin takia.
Tuossahan tulee aikamoinen hiilaripommi myös..Jokuhan sitä kirjoitteli aiemmin että raejuusto tökkii pahasti. Mulla oli samaa ongelmaa joskus aiemmin. Silloin rupesin keittämään sinne sekaan 2-3 kananmunaa kyytipojaksi. Kaikki sekasin + 30g rypsäriä joukkoon. Helvetin hyvää, näyttää vähän munavoilta :D Sekaan välillä sekottelin vähän ketsuppia, mielestäni aivan loistavaa :kuola:
 
Liittynyt
12.11.2008
Viestejä
277
Kovasti tulee luettua kyllä muunlaisia väitteitä... :O
kts kohta hifistely. kyllä se on perusjampalle yks helvetin lysti tuleeko se protsku tasasesti joka aterialla vai ilta-painotteisesti, ja mikä sen imeytymisnopeus on. kananmunat on hyvä iltapala.
 
Liittynyt
29.7.2008
Viestejä
52
Olisko kellään heittä jotain halpaa maitoproteiinituotetta (hitaasti imeytyvää proteiinia), kun melkein kaikki näkemäni tuotteet maksaa noin euron verran per annos. Haluaisin löytää korvaajaa maitorahkalle, kun rupeaa pikkuhiljaa kyllästyttämään niiden kärrääminen kaupasta. Olisi helpompaa ostaa iso pussi jauhetta ja sekoitella sieltä sitten proteiinit. Haluaisin kuitenkin selvitä halvemmalla kuin maitorahka tällä hetkellä maksaa.
 
Liittynyt
5.5.2009
Viestejä
438
Kannattaisko mun ostaa jotain yöproteiinia kun syön iltapalaksi rahkapurkin klo 21 mutta menen nukkumaan vasta 4-5 tuntia sen jälkeen ja tässä välissä ei tule syötyä mitään ?
 
Liittynyt
5.5.2009
Viestejä
438
lähinnä ajattelin siis tota yöproteiinia toiseks iltapalaks :)
E: voishan se toinen iltapala muukin olla kuhan on sellasta mikä säilyy lämpimässä ja on halpaa
 
Liittynyt
28.5.2006
Viestejä
2 066
Kaupunki
Vantaa
Kannattaisko mun ostaa jotain yöproteiinia kun syön iltapalaksi rahkapurkin klo 21 mutta menen nukkumaan vasta 4-5 tuntia sen jälkeen ja tässä välissä ei tule syötyä mitään ?
Miten sä saat unen? :eek:
Ota ihmeessä ennen nukkumaan menoa ravintoa.
 
Thread starter Samankaltaiset keskustelut Forum Replies Date
Ravinto 13
Ravinto 43
Ravinto 21
Ravinto 11
Ravinto 4
Ylös