- Liittynyt
- 17.6.2005
- Viestejä
- 73
Miksi valmisruokien protskuarvoissa ei mainita kuinka paljon on peräisin eläinperäisistä aineista ja mikä kasvikunnantuotteista? Tämä on kuluttajan hämäämistä ja kusetusta!
Minkä takia esim valmis pizzassa tai makaroonilaatikossa ei mainita todellista aminohappoprofiilia? Onko tavallinen taviskuluttaja niin pihalla asiosta ettei parin uuden printin lisäämisen tuoteseloisteisiin ole järkeä? Kuitenkin mielestäni olisi aika reilua mainita selosteissa että lihasta tulee proteiinia 5g per 100g tuotetta ja taas kasvikunnantuotteista 10g. Esim: yritän selvittää, jos ostaa vaikka lihamakroonilaatikon jsota lihaa on 15% ja munasta 15% ja loput tulee makaronista ja laatikon protskupitoisuus on ilmoitettu 10% niin todellinen protkuspitoisuus on ainostaan 3,3%!!! Silkkaa kusetusta!
Minkä takia esim valmis pizzassa tai makaroonilaatikossa ei mainita todellista aminohappoprofiilia? Onko tavallinen taviskuluttaja niin pihalla asiosta ettei parin uuden printin lisäämisen tuoteseloisteisiin ole järkeä? Kuitenkin mielestäni olisi aika reilua mainita selosteissa että lihasta tulee proteiinia 5g per 100g tuotetta ja taas kasvikunnantuotteista 10g. Esim: yritän selvittää, jos ostaa vaikka lihamakroonilaatikon jsota lihaa on 15% ja munasta 15% ja loput tulee makaronista ja laatikon protskupitoisuus on ilmoitettu 10% niin todellinen protkuspitoisuus on ainostaan 3,3%!!! Silkkaa kusetusta!