- Liittynyt
- 3.3.2005
- Viestejä
- 146
- Ikä
- 42
Lueskelin näitä rahkan-maustamis-hässäköitä läpi ja en huomannut missään kenenkään kirjoittavan valmiiksi maustetuista rahkoista. Ostin tällä viikolla kokeilu mielessä Raimbow-merkkistä rahkaa, joka oli maustettu mansikalla. Rahka upposi todella hyvin, oli suht edullista (n.50 senttiä) ja ei tarvinnut miettiä että minkä kanssa sekoittaa. Muistaakseni ravintoarvot oli samaa luokkaa kuin esim. valion rahkalla.
Onko kellään muulla kokemusta näistä rahkoista? Vai onko näissä rahkoissa jotain eroa perus maustamattomaan rahkaan? Vai onko rahkan maustaminen vain osa tätä juttua, mikä kuuluu rankan salijätkän elämään?
Onko kellään muulla kokemusta näistä rahkoista? Vai onko näissä rahkoissa jotain eroa perus maustamattomaan rahkaan? Vai onko rahkan maustaminen vain osa tätä juttua, mikä kuuluu rankan salijätkän elämään?