- Liittynyt
- 25.1.2007
- Viestejä
- 650
Homogenoinnissa ei ole muusta kysymys kuin maitorasvan pilkkomisesa. Tämän kehitti eräs professori valiolle justiinsa joskus 60-luvulla kaiketi niinkuin Huppe tuolla ylhäällä mainitsi. Mulla ihan sama juttu. Kärsin 10 vuotta ns. laktoosi-intoleranssista mutta kun erään ajankohtaisohjelman katsottuani(siinä puhuttiin juuri homogenointiin mahdollisesti liittyvistä ongelmista suolistossa. Pilkotun maitorasvan, läpäisykyky yms.) siirryin kokeeksi luomumaitoon(juuri tullut markkinoille ja sitä sai metsästää sillä kaikissa kaupoissa ei ollut) ja ns. intoleranssi hävisi. Olen kokenut saman kuin Huppe tuolla Epsanjassa. Puleva del dias eli päivän maito upposi ilman mitään oireita. Meillä siirryttiin silloin kokeiluni myötä kokonaan luomumaidon kuluttajiksi koska nuorimmalla tyttärelläni oli samat oireet kuin minulla. Myös hänellä "intoleranssi" katosi.