- Liittynyt
- 12.1.2005
- Viestejä
- 443
brainsurgery sanoi:Se on voita, eläinrasvaa, maitorasvaa yms. Taitavat olla voi ja maitorasva ainakin samoja asioita mutta aivan sama.
Miksi eläinperäinen broilerinrasva on kovaa, kun siinä kerran on vain alle 25 prosenttia tyydyttynyttä http://www.fineli.fi/food.php?foodid=750&lang=fi ? Vastaavasti taas Becel-proactiv 35 onkin niin pehmeätä, eihän siinä ole kuin hieman yli 24% tyydyttyneitä rasvoja. http://www.fineli.fi/food.php?foodid=11739&lang=fi Tai miksi esimerkiksi ranskalaisten sisältämät Transrasvat ovat kovia, vaikka ne tasan tarkkaan ovat yhtä pehmeitä, kuin esim. rypsiöljy?
Mutta jäi mulle kyllä vielä hieman auki tuo kova rasva määritelmä. Jollei kerran tyydyttyneiden rasvojen määrä tai kasvi/eläinperäisyys tee rasvasta kovaa/pehmeää, niin mikä sitten?
PORKKANAT kuten muutkin ovat maininneet... halpoja; alle 1 egen kilon pussi ja HYVIÄ
Tiiä sitte missä pellossa ne mun testaamat tavaporkkanat on kasvatettu ku maku ero on ihan selvä mun mielestä.