Vaimo jatkaa:
Reseptejä laatiessa Sulamossa juurikin nuo mainitsemasi asiat (nimi, kuvaus, valmistusohjeet, raaka-aineet ja määrät) tallennetaan reseptiksi. Se, mikä mielestäni jää Makron ateriatoiminnossa jää uupumaan, on mahdollisuus syödä vain osa kyseisen reseptin ruoasta.
Esimerkiksi, jos teen uunivuoallisen kasvislasagnea, en tietysti syö sitä kokonaan yhdellä aterialla vaan vaikkapa 400 gramman annoksen tai kattilallisen kalakeittoa perheelleni, niin toki itse syön vain osan koko määrästä.
Toki olen aloitteleva käyttäjä enkä tiedä Makron kaikista käyttömahdollisuuksista, joten voin olla ihan kuutamolla tässä asiassa. Mielestäni aterian laatimistoiminnossa oletetaan, että kyseiseen ateriaan syötetyt raaka-aineet/ruoat syödään kaikki sillä aterialla.