• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

UFC Fight Night: Thompson vs. Till (Su 27.5.2018 Liverpool, England)

Voittaako Makwan?


  • Total voters
    60
  • Poll closed .
Liittynyt
18.11.2004
Viestejä
574
Kaveri tiivisti hyvin, että tämän jälkeen taas Suomen media ja vaparista tietämättömät mammat hehkuttaa Makwania parhaimmaksi ever.
NIIJUSTII mut onneks kaikki tietää et meijän Marko on kovin!!! Ja että true fighterit ei treenaa,,, vaan vetää kadul,,, eikä pelkää ketää! (kaikki kirjoitusvirheet kuuluu asiaan)

Oikeasti, mitä vittua sitten? Antakaa median kirjottaa ja mammojen hehkuttaa. Ei se ole meiltä lajiniiloilta pois.
 
Liittynyt
23.5.2003
Viestejä
2 605
Ikä
33
Ihan turha valittaa, että ei ollut tarpeeksi ylivoimainen voitto. Mikä tahansa voitto 70 sijaa paremmin rankatusta kaverista on ihan hemmetinmoinen suoritus ja hyppy ylöspäin.
Pistätkö tähän alle kaikki viestit missä on valitettu että ei ollut tarpeeksi ylivoimainen voitto? On se nyt kumma kun tuntuu siltä että ei saa nykyisin suomen lipun alla ottelevista saa sanoa mitään negatiivista vaikka ekassa erässä mies melkein nukkuu pystyottelunsa takia...
 
Liittynyt
10.9.2014
Viestejä
923
Makwanin ottelemisessa oli edelleen puutteensa, mutta muistetaan nyt kuitenkin, että mies venyi tiukassa paikassa, ja otti uransa selkeästi kovimman voiton. Knight on aivan eri tason ottelija kuin Ogle, Fullen tai Wilkinson. Knight on ottanut Ufc:ssä aiemmin neljä voittoa putkeen, ja esimerkiksi lyönyt keskeytyskuntoon Chas Skellyn, joka on varsin pätevä ottelija, ja kuristanut leikiten pihalle muuan Tom Niinimäen.

Maku osoitti luottoa omaan pystyotteluunsa, eikä lähtenyt inhorealistisesti painimaan ja grindaamaan kolmea erää, vaikka vastustaja oli suhteellisen helppo alasvietävä. Maku lähti oikeasti satuttamaan Knightia, ja alussa osuikin nätisti nenukkeeseen pari kertaa. Sitten kuitenkin kolisi omissa pahasti kaksi kertaa, ja näytti hetken jo olevan velttona, mutta palautuikin ihmeellisen nopeasti. Tuonkin kääntäisin siinä mielessä positiiviseksi, että leuka ei ihan lasia ainakaan ole.

Lattiaanlyönnit sitten pakottivat Makun palaamaan juurilleen, ja painimalla onnistui kuin onnistuikin grindaamaan voiton. Minusta tuo oli todella kova venyminen uran kovimmassa paikassa. Tuomio oli ihan oikeudenmukainen, vaikka nähdäkseni myös tasuri ja Knightin voitto olisivat olleet ok. Aika lailla kolikonheittoahan tuomitseminen on tuollaisessa ottelussa. Hienoa että nyt meni näin päin.

Maku otti 80k dollaria kotiin, ja tästä on hyvä jatkaa. Vaikka kehitettävää löytyy vielä paljon, oli Makwan kuitenkin kehittynyt aikaisemmasta, ja on nyt osoittanut, että jos fokus pysyy oikeissa asioissa, voi tehdä vielä hyvän ja pitkänkin uran Ufc:ssä. Ylipäänsä Makwanin otteet tuolla parrasvaloissa ovat rentouden osalta ihan eri luokkaa kuin kenenkään muun suomalaisen tähän mennessä. Maku on parhaimmillaan tiukoissa paikoissa, ja selkeästi nauttii paineista ja huomiosta. Nuo vastustajan psyykkaamisetkin ovat ihan laskelmoituja juttuja. Selkeästihän Maku oli yrittänyt saada Knightin ärsyyntymään, jotta voisi tyrmätä yliaggressiivisesti hyökkäävän vastustajansa ensimmäisessä erässä. Knightilla kuitenkin pysyi paketti hyvin kasassa, eikä tyrmäyspaikkaa auennut, vaikka Maku alussa ihan hyvin osuikin.

Mielenkiinnolla odotan seuraavaa koitosta. Toivottavasti olisi tämän vuoden puolella.
 
Liittynyt
18.8.2003
Viestejä
5 382
till 2-0? Pystyssä ei ole tapahtunut mitään, joten kehäkontrolli ja agressio antavat erävoitot?
 
Liittynyt
15.3.2011
Viestejä
2 719
till 2-0? Pystyssä ei ole tapahtunut mitään, joten kehäkontrolli ja agressio antavat erävoitot?
Wonderboylle vähintään eka erä. Toinen vois mennä kanssa mutta tasuri taitais olla oikea ratkasu
 
Liittynyt
8.1.2011
Viestejä
403
Omaan silmään Thompson on saanut ehkä hitusen parempia osumia kaikenkaikkiaan, mutta voi olla, että tuomarit antavat Tillille, koska Till hallitsee kehää.
 

Cmg

Liittynyt
23.7.2017
Viestejä
262
Kolmannessa Thompson sai pari hyvää counteria osumaan mutta Till voitti mielestäni parilla kovalla vasurilla ja alapotkuilla
 
Liittynyt
18.8.2003
Viestejä
5 382
imho. tällaisissa otteluissa olis paras arvioida matsi agressiivisemman etenevän ottelijan hyväksi. Muuten meillä on kohta käsissä laji jonka nimi vaihdetan takaperinjuoksuksi.
 
Liittynyt
18.8.2003
Viestejä
5 382
Todella turhauttava matsi. Ei muuta.
No sen tiesi jo etukäteen mitä oli luvassa. Ainoa jännitettävä oli, että montako mailia wonderboy juoksee takaperin. Toiset tulee otteleen ja toiset ei.
 
Liittynyt
24.5.2012
Viestejä
4 033
Eikö tuo nimenomaan olisi sairaan hyvä asia, jos halutaan mma:ta suositummaksi suomessa? Mahtava asia, jos tuo johtaa isompaan medianäkyvyyteen, lajin hyväksyttävyyden paranemiseen ja harrastajamäärien kasvuun.
Ehdottomasti hyvä homma tuon osalta, mutta täytyy kyllä myöntää, ettei itseä ihan täysin liikauta tai kosketa esim. harrastajamäärien mahdollinen kasvu. Ei tosin sillä, etteikö mainitsemasi asiat olisi kivoja juttuja.

Oma vaparin seuraaminen perustuu nykyään ainakin aika puhtaasti yksittäisiin ottelijoihin, joko hyvässä tai pahassa eli ts. joko fanitan ottelijaa tai "vihaan". Tämä tekee omalta osaltani matseista seuraamisen arvoisia pl. korkealle rankattujen tai tunnettujen ottelijoiden matsit. Eli Makun persoona tai pärjääminen ei pilaa yöunia, vaan mukavasti saa UFC:n seuraamiseen mielenkiintoa :) Käänteisesti Makun persoona on aika jees siis allekirjoittaneelle penkkiurheilijalle.
 
Liittynyt
3.3.2013
Viestejä
1 065
Joo eiköhän nyt ole nähnyt tarpeeksi Thompsonin matseja.
 
Liittynyt
19.6.2007
Viestejä
5 595
Ikä
31
Hyvinhän se liikkuu, mutta ei tota jaksa kattoa. Onneks Till voitti.
 
Ylös