• Käy heittämässä ääni Pakkotoistolle vuoden Podcast äänestyksessä.KIITOS!
  • Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

UFC 241: Cormier vs. Miocic 2 (La 17.8.2019 Anaheim, California)

Liittynyt
18.8.2003
Viestejä
5 027
DC:llä ollut kaksi uusintaa joista toisessa otti kuokkiinsa, en välttämättä sanoisi että on hyvä nimenomaan uusinnoissa. Ensimmäinen vääntö Stipen kanssa oli myös melkoisen lyhyt joten en tiedä kuinka paljon tuttavuutta siinä kerkes Daniel Stipen kanssa tekemään?
Imho. Cormier näytti tosi hyvältä jones2 matsissa. Doping testithän sitten kertoi lopputarinan.
 
Liittynyt
3.10.2011
Viestejä
325
Mikähän on Romeron motivaatio tuolla iällä ja kahden hävityn mestaruusmatsin jälkeen enää treenata tosissaan + että sai hetki sitten kivat eläkerahat. Toki Romero on huippu-urheilija että ottaa varmasti tosissaan eikä lähde puolikuntoisena matsiin.
Onko Romero siis saanut ne rahat jo?
 
Liittynyt
3.10.2011
Viestejä
325
Liittynyt
24.6.2015
Viestejä
4 318
Ikä
46
Kaupunki
Helsinki
Liittynyt
18.8.2003
Viestejä
5 027
Nate Diazilla 3v taukoa ottelemisesta. Kuitenkin kai kokonajan treenannut. Jännä nähdä onko uusia ryppyjä diazin ottelutyylissä ja tekniikoissa? Aikaa ainakin on ollut hioa ja lisätä tekniikoita, kun ainoa treenileiri oli viime syksynä poirieria varten ja se matsihan peruuntui.
 
Liittynyt
8.2.2019
Viestejä
69

Taitaa Nate jonkun verran neulaa liikutella, kun eilen tullu video ja alkaa miltsi paukkua. Täytyy myöntää, että hieman aikoinaan epäilin säilyykö se Conorin nimellä saatu noste.
 
Liittynyt
28.1.2006
Viestejä
2 941
Mä uskon näin fiilispohjalta että Nate lähtee paremmista asemista tähän matsiin. Edellisen pitkän tauon jälkeenkin oli otteet todella kohdallaan, vaikka nyt tosin on vielä aika paljon pidempi tauko takana. Pettis on taas käynyt niin paljon kovia sotia läpi että jossain sen rajan on oltava. Nate painostaa aika samantyylisesti kuin Ferguson, joskaan ei nyt ihan niin aggressiivisesti, ja uskon että paljon freesimpänä ottelijana lähtee paremmista lähtökohdista.

Pettis sai aika hyvin hypejunaa taas kulkemaan yhdestä hyvästä osumasta Thompsoniin jossa uskoisin olevan vähän lasileuan vikaa, siihen astihan matsi oli aika lailla yhtä päätyä. Pettis on ottanut viime aikoina otteluissaan hhurjan määrän osumia, jossain vaiheessa tuon on melkein pakko kumuloitua siihen pisteeseen että leuka menee.

Päämatsissa jotenkin luulisin että ottelussa käy aika lailla samalla tavalla kuin viimeksi. Ekan erän lopetukseen en usko koska Stipe varmasti lähtee varovaisemmin liikkeelle, mutta jossain vaiheessa Cormier osuu tarpeeksi hyvin that's all she wrote.

Laitoin fiilispohjalta satasen kiinni Naten voitolle + Cormierin pysäytysvoitolle.
 

jaakkod

VIP
Liittynyt
11.11.2007
Viestejä
269
Äänitorvilla on tällä kertaa lähes järisyttävän tasoista pohdittavaa pulinapussissa. Valoisan tulevaisuuden puntaroinnin ohella tarkastelussa on tähdiloistolla kuormattu UFC 241 ja tittelitaisto Cormier vs. Miocic.
Aiheet:
- 00.30: UFC Suomeen 2020? Valentina Shevchenkon pannukakku
- 08.50: Viikon Taistelu – UFC 241: Cormier vs. Miocic 2
- 30.50: Tutkan Alla – Romero vs. Costa, Pettis vs. Diaz, Brunson vs. Heinisch
- 44.20: Kamppailukansanradio – Makwanin somehaastot? Maiju Suotaman saumat Invictassa? Miksi Horiguchia ei (muka) arvosteta? Miksi Cejudo on urpo? Maailman parhaat kamppailujournalistit?

View: https://soundcloud.com/unibetfinland/ylilyonti-120-mita-hah-ufc-suomeen


YLILYÖNTI #120 – Mitä häh, UFC Suomeen?, an episode from Unibet Finland on Spotify

‎Unibet - Pelaajilta, pelaajille: YLILYÖNTI #120 – Mitä häh, UFC Suomeen? on Apple Podcasts
 
Ylös