• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

UFC 193: Rousey vs. Holm (15.11.2015, Melbourne)

Liittynyt
12.3.2006
Viestejä
10 202
Tää palautti taas hitusen uskoa siihen, että maailmassa on vielä oikeutta. Ja hyvin otteli Holm, Ronda näytti oikeastaan aika vastaantulijalta. Voi taas laittaa uuteen perspektiiviin näitä kaikenmaailman huuteluita sun muita, mitä Rondan suunnalta on kuultu ja nähty.

Heh, tosiaan Conori vielä seuraavana, niin sitten on hyvä.
 
Liittynyt
27.5.2003
Viestejä
990
Mitenkään väheksymättä Holmin suoritusta, Ronda tuli mielestäni matsiin ylimielisenä ja luuli olevansa parempi nyrkkeilijä. Kuvittelisin, että mahdollista uusintaa varten palaa juurilleen ja on mielenkiinoista nähdä miten käy. Saattoi tosin olla Holmin hyvyyttäkin, että Rondan judo ei näyttänyt hyvältä.
 

AndyS

Mode
Liittynyt
3.3.2004
Viestejä
8 701
Kun harjoitus videoitankin katselee niin enempi niissä lyömistä ja nyrkkeilyä harjoitellaan
Totta ihmeessä harjoitellaan. Olisihan se nyt hullua treenata muuten kuin ylläpitävästi sitä osa-aluetta, jossa on muutenkin ihan ylivoimainen. Tämä matsihan kaatui nimenomaan pystyottelun puutteisiin eikä sitä tosiaan olisi parantanut se jos olisi treenattu mattoa ja pystypainia.
 
Liittynyt
17.12.2010
Viestejä
3 153
Mä mietin ennen matsia kun ronda ei kätellyt ettei hyvää seuraa. Luultavasti oli psyykkausta mut tästä on esimerkkejä miten käynyt ja just noin että potku päähän.. Oon hiukka taikauskoinen näissä.
Itse matsiin niin rondan puutteet pystyssä on näkyny aiemminkin. Ei muutamassa vuodessa nyrkkeilyä opi vaikka fysiikka ois kunnossa. Treeneissä on eriasia näyttää hyvältä kun ottelyssa. Huonompia vastaan pärjännyt fysiikalla myös pystyssä mikä kertoo sarjan surkeasta tasosta.
Näytti että ronda lähti ottamaan pystyvoittoa, miettiköhän että todistaa olevansa myös siinä voittamaton kun vastassa oikea nyrkkeilijä.
Uusinnassa luulen että keskittyy olennaiseen ja yrittää maahan. Hölmöö kyl munkin mielestä että aina ufc:ssä uusintoja. Vois edes yhet matsit ottaa välissä muita vastaan. Eiköhän se ronda sieltä vielä nouse. Kulmamies ehkä vaihtoon.

Tää toinen naisten matsi ei kiinnostanu yhtään.
Huntin seuraavaa matsia odotellessa, werdum ois hyvä muttei tule tapahtuu.
Törkeää oli jättää kättelemättä ja törkeää oli lyödä kerran vielä 1. erän jo loputtua. Tällaisilla tempuilla ei matseja voiteta eikä niillä sympatioita heru.
 
Liittynyt
3.3.2013
Viestejä
1 065
Kieltämättä mielenkiintoista nähdä miten paljon Rondan markkina-arvo laskee. Voipi olla ettei mitään suuria Hollywood pestejä tule saamaan taikka mitään rahakkaita WWE diilejä.
 
Liittynyt
22.1.2004
Viestejä
6 890
Huhhuh miten kova matsi! Nyt käy sama kun aikoinaan miesten alemmissa painoluokissa, dominoivilta vaikuttavat mestarit vaihtuivat kaikki kun divariin alkoi tulla syvyyttä. Naisten vapari on vielä niin uusi juttu, että näinä haastajia alkaa nyt varmasti ilmestyä enemmän entistä monipuolisemmilla taidoilla.

Huntooo! Super Samoan oli kovassa kunnossa, lähti potkutkin niin nopeasti, melkeen kun K-1 päivinä. Toivottavasti nähdään nopeasti taas kehissä.

Itse eventti oli kyllä jotenkin tosi laimea ja tunnelmaton, paljon hiljaisia hetkiä ja näytti enemmänkin joltain random nyrkkeilyillalta. Rogan ei myöskään ollut vedossa, vaikutti vähän väsyneeltä ja jopa vittuuntuneelta?
 

AndyS

Mode
Liittynyt
3.3.2004
Viestejä
8 701
Sen nyt näkee. Tokihan tästä vielä saadaan mestarin paluu ja se on oikeasti rahakas matsi. Sen tuloksesta riippuu paljon. Mutta kyllähän Rondalla on jo niin paljon sukanvarressa, että voisi tältä istumalta eläköityä ja elellä rikkaana loppuikänsä työtä tekemättä jos haluaisi.

Mutta nyt on UFC:n markkinointikoneistolla miettiminen kun mestarina on ihan noname, josta kukaan ei ollut kuullutkaan. Ennen matsiakin hehkutettiin vain Rondan ottelua "jotain muijaa" vastaan.

EDIT: tämä siis kommenttina Rondan markkina-arvon laskuun ja WWE-diileihin.
 
Liittynyt
15.3.2011
Viestejä
2 652
En itse lajia juurikaan seuraa. Ihmettelin kovasti juttuja joissa sanottiin Rondan voittavan Floydin tai Mannyn!
Cyborgia vastaan ei ottele koska 20lbs painoero, mutta samanpainoista nekkailun miesmestaria kyllä.
A) Ronda olisi varmasti otellut Cyborgia vastaan jos Cyborg olisi pudottanut painoaan.
B) UFC:ssä ei ole korkeampaa painoluokkaa missä otella.
C) Cyborg ei ottele UFC:ssä.
Jos et hommaa seuraa niin tossa pari ongelmaa miksi matsia ei nähty. Miksi Rondan on sanottu voittavan Floydin tai Mannyn tulee niiltä UFC1 ajoilta kun jengi ei ollut nähnykkään BJJ:tä ja +100 kiloa isommat korstot sai nekkuunsa Roycelta.

Oli silti hienoa nähdä Holm tyrmäävän Rondan, tekisi hyvää divarillekkin jos vaan nää instant rematchit lopetettaisiin.
 
Liittynyt
9.12.2013
Viestejä
156
Sillä lailla! Hyvä game plan Hollylla. Jo alku näytti lupaavalta, sai nekkailtua osumia Rondan pyrkiessä iholle. Kun mentiin ensimmäisen kerran mattoon, niin "se oli siinä" ajatus hiipi puseroon, mutta hyvin Holly senkin selvitti. Ronda rupesi puuskuttamaan jo ensimmäisen erän lopussa, ja näytti totaalisen aseettomalta. Ajattelin, että jos Hollyn pää kestää, niin hän vie matsin. Niinhän siinä kävi. Siinä kohtaa kun Holly väisti Rondan iholletulon ja Ronda kompastui octagonia vasten, niin Rondan kehonkielestä näky jo luovuttaminen. Täysin uusi tilanne hänelle. Ottelu menikin toiseen erään, omissa kolisi ja kaasutankki alkoi olla tyhjä. Komea lopetus Hollyltä. Hienoa!

Mestarin vaihto sopii hyvin, Rondalle tekee hyvää hieman hakea nöyryyttä tekemiseen. Rematch sielä on tulossa, ja tällä kertaa Ronda pyrkinee vieemään matsin mattoon. Helppoa se ei tule olemaan, ja Hollyllä on hyvin aikaa treenata. Mahtava päätös illalle!

Saapa nähdä alkaako UFCn hypekone nyt tuuttaamaan enemmän Jedrzejczykiä etteeriin, kun Rondalta kengittiin äly ämpäriin?
 
Liittynyt
22.1.2004
Viestejä
6 890
En malta odottaa kuulla Roganin mietteitä asiasta, Joella lähti IMO vähän lapasesta tuo Rondan fanitus, best ever jne. Esim. Schaub on ollut paljon analyyttisempi kommenteissaan ja tuonut aina esiin sen, miten ohut naisten divari on vielä ollut ja haastajat eivät ole olleet Rondan tasolla.

Mä en ole mikään Ronda hater, Ronda toi naisten vaparin kartalle ja teki kaikista faneja. Tämänkaltainen tappio on kyllä kova kolaus itsetunnolle, saapa nähdä miten Ronda tekee paluun. Danahan jo puhui että jos Ronda haluaa instant rematchin, se hänelle myönnetään, mutta jos siinä rematchissakin tulee pataan niin mitäs sitten?
 
Liittynyt
14.12.2014
Viestejä
109
Joku voitti kuulemma 10k panoksella 2,5 miljoonaa dollaria tästä Rondan häviöstä :)
joo eli ei menny näin.. Tää kaveri voitti 2,5 miljoonaa ku veikkas world series voittajan. Ja sit bettas 10k rouseyn häviölle. Kai sä tajuat iteki että mikään bookkeri ei tarjoo noin isoo kerrointa et 10k:lla voittais 2,5 milliä :D
 
Liittynyt
22.1.2004
Viestejä
6 890
Ronda näytti kyllä ihmeen amatöörimaiselta siinä vaiheessa kun otti ne pari ekaa kovaa koppia. Jahtasi vaan Hollya ja lyöminen muuttui epätoivoiseksi huitomiseksi. Ja pää ei liikkunut yhtään, melkeen jokainen oikea suora jonka Holly latasi osui suoraan maaliin. Ja ne lyönnit oli kovia, luulin että Ronda tipahtais jo ekassa.
 
Liittynyt
4.12.2011
Viestejä
5 948
Eikös Rondan pitänyt nyt välissä tehdä pari leffaa ja sen puol vuotta sivussa? Jos noi diilit on jo lyöty lukkoon niin ei taida välitöntä uusintaa tulla.
Uusinta UFC 200 ens kesänä, en ihmettelis yhtään jos näin on koska onhan se uusinta ihan ehdottomasti odotetuin naisten mma matsi ~koskaan
 

onC

Liittynyt
20.1.2009
Viestejä
376
En malta odottaa kuulla Roganin mietteitä asiasta, Joella lähti IMO vähän lapasesta tuo Rondan fanitus, best ever jne. Esim. Schaub on ollut paljon analyyttisempi kommenteissaan ja tuonut aina esiin sen, miten ohut naisten divari on vielä ollut ja haastajat eivät ole olleet Rondan tasolla.

Mä en ole mikään Ronda hater, Ronda toi naisten vaparin kartalle ja teki kaikista faneja. Tämänkaltainen tappio on kyllä kova kolaus itsetunnolle, saapa nähdä miten Ronda tekee paluun. Danahan jo puhui että jos Ronda haluaa instant rematchin, se hänelle myönnetään, mutta jos siinä rematchissakin tulee pataan niin mitäs sitten?
Itseäni ei yleensä ole häirinnyt Hoganin hypetykset kunhan ne tapahtuu eventtien yhteydessä/promoissa, koska ymmärrän että palkkashekki sieltä tulee. Viime aikoina kuitenkin alkanut sekoilemaan entistä enemmän podcasteissaan, ja vetänyt ihan yli ton Rondan ihailun. Toivottavasti päässy edes kerran tuikkaamaan Alpha brain-päissään :).

Viime viikolla jossain podissa sanoi Joanna tyyliin että "no1's even close to her level atm", vaikka aikaisemmin myönsi itsekkin antaneensa Gadelha-matsin brassille. Alkaakohan ikä painaa jo?

Hondan tappio ei välttämättä ole huono asia UFC:lle, koska nyt voidaan hypettää ensi kesän UFC 200 ihan uusiin sfääreihin. Ennen tota eventtiä Rondaa ei tulla näkemään, joten oletan ettei myöskään Holm puolusta ennen sitä, koska olisi katastrofi jos Miesha tai Nunes (next in line, ei voida sivuuttaa heittämällä Holmille jotain säkkiä) vyön ottaisikin Holmilta.

Holm - RR
Jones - Cormier
GSP - Anderson
+ joko Aldo - Mc 2, tai vaihtoehtoisesti jos/kun Aldo tulee luolastaan ja pieksee Conorin joulukuussa, Conor - Pettis/Cerrone/Poirier2/whoever
 
Ylös