Kuten sanoin, kukaan toinen ihminen ei ole se juttu joka tuo sulle onnellisuuden, aina tuut keksimään uusia asioita mitä sun pitäisi saada että oot onnellinen.
Sun täytyy löytää se onni susta itsestä, ei sysätä toisten viaksi miksi sulla sitä ei ole.
Apulannan valot pimeyksien reunoilla sanat kiteyttää aika hyvin tän asian. Sulla on sisälläsi valtameren kokoinen voima jonka voit valjastaa oppaaksesi.
Kaikki ei sitä voimaa löydä koskaan, sä tunnut olevan sellainen koska et pysty katsomaan peiliin mikä sen tyytyväisyyden estää.
"helpompi antaa anteeksi, kuin jäädä kaunaan kiinni".
Mielenkiintoista, varmasti hyvin perusteltavissa. Mutta silti, jos joku on painostanut joskus tekemään kuolettavia virheitä, niin anteeksianto mitätöi ne. Hankalaa. Tai no, hyvin helppoa. Samaan johtaa tääkin kun muutkin asiat. Eli antaa periksi kun ei muuta voi.
Tossa biisissä puhutaan just tästä kirotusta tyydyttävästä elämästä, jossa miehet on muuttuneet keski-ikäisiksi TÄDEIKSI.
Tollanen pehmeen lempee lässytys tunnelma. Totta, joudumme antamaan periksi luonnovoimille, koska vastustaminen on vaikeaa. Elämä on loppujen lopuksi automaatiota.
Mutta eikö kuitenkin olisi kiva, että olisi karvoja rinnassa? Ettei olis niin hemmetin laimeeta.
Kai ihmisellä on halutessaan enää jäljellä mitään vaikutusvaltaa tähän buddhalaisen elämäntavan vastustamiseen. Mitään miehekästä, omissa asenteissa, ei niinkään siinä, että mitä esimerkiksi harrastaa?
Onko enää jäljellä mitään, mistä tulee selkäytimeen kylmiä väreitä.
Onko todella "pikkupoikamaiset jännitykset" väärin?
Eli yritän sanoa, että tossa apulannan biisissä lauletaan periksiantamisesta, myötäilystä ja hyväksynnästä, eli just tästä tyydyttävästä elämästä jota olen kironnut, ja johon ihminen aina automaattisesti joutuukin. Niin eikö sen vastustamiseen pienellä ihmisellä ole mitään voimavaroja tai keinoja....Ilmeisesti ei.