- Liittynyt
- 20.11.2002
- Viestejä
- 1 250
Woland sanoi:Joku sellitti tän asian jotenkin niin, että kun se lämmitetty vesi seisoo ja muhii siellä poilerissa, niin siihen tulee jotain ylimääräisiä bakteereja mitä kylmässä vedessä ei ole, ja siksi kylmä vesi on paremmin juomakelposta, kuin se kuuma.
Mutta tämä vesihän tuli keitettäväksi?
Mulle on selitetty asia niin, että tarpeeksi kuuma vesi liuottaa vesijohdoista (kuparia taitavat yleensä olla) kuparia ja muita metalleja minkä kanssa on tekemisissä. Esim. pieniä vauvoja ruokittaessa suositellaan / käsketään lämmittämään vesi sopivan lämpöiseksi kuin ottaa saman lämpöistä vettä suoraan hanasta, vauvat saa kai helposti pahemman luokan ripulin ja mahdollisesti myrkytyksen. Sillee.