• Käy heittämässä ääni Pakkotoistolle vuoden Podcast äänestyksessä.KIITOS!
  • Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Tulevat leffat

TML

Works for me.
VIP
Liittynyt
3.12.2006
Viestejä
21 623
Ikä
35
No nyt on mystistä! Siinä taitaa olla 2020 odotetuin leffa.
 
Liittynyt
9.1.2007
Viestejä
692
Hiljainen paikka kakkonen näyttää lupaavalta. Cillian Murphy on aina plussaa.

Katselin mitä leffoja tänä vuonna on tulossa ja yllä oleva, Nolanin uusin Tenet+Villeneuven Dyynin eka osa ovat odotuslistan kärkipäässä. Samoin Conjuring 3, vaikka Wan ei sitä ohjaakkaan. Wanilta on myös tulossa uusi kauhuleffa: Malignant. Perustuu ilmeisesti hänen omaan novelliin.

Lisäksi kiinnostavia ovat mm. Ghostbusters: Afterlife, Candyman, Wonder Woman 1984, The Invisible Man, Halloween Kills, Black Widow..

Aika paljon jatko-osia ja uusintaversioita tulossa.
 

descent

VIP
Liittynyt
7.3.2006
Viestejä
453
Ei ole tuleva, mutta kohta tv:stä tuleva elokuva ja mä en voi jättää tätä nyt infoamatta mun elokuvaveljille - ja siskoille 😁

Eli nyt klo 21:30 alkaisi YLE Femmalta (eli ei niitä vitun mainoskatkoja) TODELLA TODELLA vaikeasti/lähes mahdottomasti suomiteksteillä löydettävä, loistavien 'The Killing of a Sacred Deer'- ja 'The Lobster'-elokuvien ohjaaja Yorgos Lanthimos'n todella palkittu ja kehuttu (Cannes, Sitges yms voittoja sekä yksimielinen valinta edustamaan maataan Oscareissa) aiempi elokuva 'Dogtooth'.

En ole itse nähnyt koskaan kokonaan, mutta nuo jälkikäteen tehdyt miehen elokuvat ja muistikuvat tästä 'Dogtooth'-leffasta saavat mut hetkellisesti taas fänittämään YLEÄ 😁
 
Ylös