Helga
Team SportLife
- Liittynyt
- 16.9.2002
- Viestejä
- 1 057
Elikäs käyttääkö kukaan pakkislainen tätä tuotetta ? Maksaako maltaita?
Mitä kalaöljyvalmisteita muuten käytätte? Itsellä on mennyt omega-3 Lysi ja nyt Pirkan omega3. Havaitsin vasta nyt, että tuo Pirkan tavara on aika "heikkolaatuista", myöskään Möllereissä ei EPA/DHA -pitoisuus ollut kovin korkea, Lysissä kohtuullinen (noin 70 %). Kävin nimittäin apteekissa vakoilemassa Tolosessa pitoisuus on 85 %.
Miksi sitten kiinnostuin tästä nyt? Siksi, että 2 vuotta sitten HDL-kolesterolini oli 2,15. Nyt 1,68. Kaksi vuotta sitten en syönyt näin siististi, tosin en syönyt lihaa ja kala kului reippaasti ja aerobista liikuntaa tein nykyistä runsaammin. Alkoholin kulutus on pysynyt kuta kuinkin samoissa. Laskin, että rasvoja saan päivässä n. 50 g ja näitä hyviä rasvoja ilmeisesti liian vähän (kalaöljykapselien lisäksi 20(-30 g) kylmäpuristettua rypsiöljyä ja 10 g lesitiiniä) ja huonoja liikaa, koska LDL oli noussut 2->2,1. Toisaalta triglyseridit laskeneet 0,8->0,45 johtuen varmasti ruokavalion kokonaisrasvamäärän vähenemisestä. Lihasta olen varmasti huonoja rasvoja saanut, joita 2 vuotta sitten en saanut.
Että mietinpä vain auttaisiko vaihtaa vahvempaan kalaöljytuotteeseen? Kalaa ainakin voisin ruokavalioon lisätä. Meni heti aloitusposti Ja tämä on todellakin sitä hifistelyä. Yrityksenä olisi siis hilata tuo HDL takaisin ylös. Pihvien popsimisen ainakin voisin lopettaa...
Mitä kalaöljyvalmisteita muuten käytätte? Itsellä on mennyt omega-3 Lysi ja nyt Pirkan omega3. Havaitsin vasta nyt, että tuo Pirkan tavara on aika "heikkolaatuista", myöskään Möllereissä ei EPA/DHA -pitoisuus ollut kovin korkea, Lysissä kohtuullinen (noin 70 %). Kävin nimittäin apteekissa vakoilemassa Tolosessa pitoisuus on 85 %.
Miksi sitten kiinnostuin tästä nyt? Siksi, että 2 vuotta sitten HDL-kolesterolini oli 2,15. Nyt 1,68. Kaksi vuotta sitten en syönyt näin siististi, tosin en syönyt lihaa ja kala kului reippaasti ja aerobista liikuntaa tein nykyistä runsaammin. Alkoholin kulutus on pysynyt kuta kuinkin samoissa. Laskin, että rasvoja saan päivässä n. 50 g ja näitä hyviä rasvoja ilmeisesti liian vähän (kalaöljykapselien lisäksi 20(-30 g) kylmäpuristettua rypsiöljyä ja 10 g lesitiiniä) ja huonoja liikaa, koska LDL oli noussut 2->2,1. Toisaalta triglyseridit laskeneet 0,8->0,45 johtuen varmasti ruokavalion kokonaisrasvamäärän vähenemisestä. Lihasta olen varmasti huonoja rasvoja saanut, joita 2 vuotta sitten en saanut.
Että mietinpä vain auttaisiko vaihtaa vahvempaan kalaöljytuotteeseen? Kalaa ainakin voisin ruokavalioon lisätä. Meni heti aloitusposti Ja tämä on todellakin sitä hifistelyä. Yrityksenä olisi siis hilata tuo HDL takaisin ylös. Pihvien popsimisen ainakin voisin lopettaa...