Tänne kaikkia iloisia asioita!

Liittynyt
4.6.2007
Viestejä
15 662
Kaupunki
Pirkanmaa
Ei taida lain mukaan saada tummentaa laseja jälkikäteen, jos oikein muistan.

Eli aina riskillä mennään.

Kyse siis ainakin kuskin-, repsikan- ja tuulilasista. Takasivulaseilla tuskimpa väljä.
 

pooli6287

Tosimies
Liittynyt
5.1.2008
Viestejä
4 241
Kaupunki
Lempäälä
Ei taida lain mukaan saada tummentaa laseja jälkikäteen, jos oikein muistan.

Eli aina riskillä mennään.

Kyse siis ainakin kuskin-, repsikan- ja tuulilasista. Takasivulaseilla tuskimpa väljä.
Taisi olla tuolla tyhmien kyssäreiden puolella jossa jo jutun kerroin. Noi oli ostaessa jo kalvotetut ja ihmettelin sille katsastusinsille miten kummassa nää voi olla liian tummat kun auto 2010 ja katsastettu aiemminkin ja tod. näk. ollut tälläiset jo edellisessä katsastuksessa. boom läpi menny! Tod. näk. edellinen omistaja isotis... blondi tai jotain :D

Vähäsen kummastuttaa moinen kalvottajakin kun homman tehnyt :O Nooh asia reilassa ny ja bemari katsastettu...:)
 
Liittynyt
25.10.2014
Viestejä
4 734
Kuka teistä pullistelee suihkun jälkeen peilin edessä? Sinäkin.. höpsö.
Niin minäkin ja tänään ekaa kertaa tajusin jännittää jalkoja&persettä samaan aikaan niin voi kerpele, kylläpä pullahti suoni jos toinenkin esiin yläkropassa tuon seurauksena ja melkein sain erektion itseäni ihaillessa vaikka hetero olenkin.
 
Liittynyt
6.2.2003
Viestejä
12 181
Ikä
37
Mä oon niin onnellinen. Työpaikan kaksi pahinta suupalttia lähtee muihin hommiin ja avokonttoriin palaa taas rauha. Melkein herkistyn kyyneliin. On tämä niin hieno hetki.
 
Liittynyt
25.2.2012
Viestejä
743
Vaimo oli tilannut jostain "vähän" heraa. Haki tänään postista yheksän kiloa! Taisi olla pieni vinkki mulle, rimpulareidelle:D ja oli muuten vieläpä hyvää. Jotain Mass merkkistä makoista suklaatia.
 

Liitteet

Liittynyt
10.3.2017
Viestejä
145
Tänään pitkästä aikaa salilla aamusta. Treeni kulki hyvin, vaikka polvi kipuileekin erämaavaelluksesta vieläkin. Ranteet on kans viikonlopun pistooliammunnasta aika tohjona ja olkapäät ja hauikset on ihan mustana vieläkin haulikko ja kivääri radan jälkeen. Ja idioottina uskoin kaveria kun se sanoi että vaihda puolta jos sattuu :D Joo, olipa taas fiksua. Eihän sitä toisella puolella osunut huonostikaan. Mutta kummasti oli miehet makuupaikalla "maisemia" katsomassa :D

Vaakakin näytti ihan hyviä lukemia, 90kg paukkui rikki jo viikkoja sitten, mutta tuo luku sai vaan hymyilemään enemmän. En tiedä onko sitä vinksahtanut jotenkin.. No, yli puolet tuostakin tulleesta painosta on tosin rasvaa kun on antanut itselleen periksi viimeaikoina. Mutta nyt alkaa toivon mukaan se ruotuun palaaminen ja kunhan polven saa kuntoon niin saa lenkkarit taas kyytiä. Ja veikkaan että putoaa varsin nopeasti taas 80 hujakoille.

Osa tuosta polven rikkoutumisesta tosin voi johtua siitäkin että kylmiltään tuli vedettyä yli 70 km pyörällä yhteen kyytiin.. Nivuset oli ainakin sen näköiset että ei ole tämä tyttö ihan tottunut tuommoiseen. Ja polvi kipuili aika pirusti kun ei osannut vissiin vaatetta laittaa päälle tarpeeksi ja kylmä otti ikävästi. Ja nuo hiertymät varjosti aika pitkään, mutta onneksi oli talkkia ja valkovaseliinia mukana. Tiedä olisiko ollut fiksumpiakin ratkaisuista sitten.
 
Liittynyt
7.10.2004
Viestejä
3 765
Ikä
40
Ranteet on kans viikonlopun pistooliammunnasta aika tohjona ja olkapäät ja hauikset on ihan mustana vieläkin haulikko ja kivääri radan jälkeen. Ja idioottina uskoin kaveria kun se sanoi että vaihda puolta jos sattuu :D Joo, olipa taas fiksua. :D
Ehkä olisi syytä pyytää opastusta joltain, joka oikeasti osaa.
 
Liittynyt
11.10.2017
Viestejä
767
Ikä
38
Iloisista nyt tiedä, 2009 näköjään edellisen kerran tullut reenailtua kun haulla löytyy vielä vanha nimimerkki. No kuitenkin, eilen sain aikaseks käydä tekemässä sopparin salille, jos sais ensin kiukkuavan alaselän kuntoon ja sitte loppusällin kanssa. Ihan hyvä fiilis kun sai tuon kynnyksen ylitettyä.
 
Liittynyt
10.3.2017
Viestejä
145
Ehkä olisi syytä pyytää opastusta joltain, joka oikeasti osaa.
Siinä oli opastajia ihan useampi. Mutta siinä vaiheessa kun siirryttiin perus kiekkojen ammunnasta trappiin ja skeettiin, eikä vaan aseen perä oikein osunut kohdalleen, vaikka levyjä vaihdeltiin ja yritettiin poskipakkaa säätää ja ampujan liivejä (siis ei minun omia vaan niitä takki tyylisiä, en tosin ritsikoitakaan käytä juurikaan :D) , niin ei tuolta vaan voinut välttyä. Ja sitten kun lämpöä ei hirveästi ulkona ollut niin perä tarttui takin kainaloon aika useasti. Ja jonkin kerran kivääri unohtui puristaa olkapäätä vasten niin eipä se muuta tarvinnut. Ja vaikka siinä mukana oli tosiaan kokeneempaa ja kisojakin kiertäneitä niin hyvinpä tuo näkyi heilläkin olkapäässä. Kovasti väsymyksen piikkiin hekin tuota laittoivat.

Mutta.. mitäpä tuota selittelemään. Edellisestä kerrasta on aikaa niin tuli tarpeeseen :)
 
Liittynyt
27.4.2012
Viestejä
6 369
Ikä
25
Fiilis on leppoisa, aurinko paistaa ja törmäsin yllättäen vanhaan tuttuun jota ei ole tullut nähtyä noin pariin vuoteen.

+ Iski joku virtapiikki.
 
Liittynyt
11.10.2017
Viestejä
767
Ikä
38
Edes treeniin negatiivisesti vaikuttava alkava flunssa ei masenna. Työkaveri väitti tänään mun laihtuneen. No onhan sitä painoa reilussa kk lähtenyt 6kg. Jotain sekin. Varasin viikonlopulle "hienommasta" ravintolasta pöydän, lapsenvahti järkätty ja lapseni äidiltä myöntävä vastaus kysymykseen tahtoisiko hän lähteä kanssani ulos.
 
Liittynyt
8.4.2017
Viestejä
1 249
Kaupunki
Kuopio
Saatoin arabiankielistä asiakasta pitkin käytävää ja hänen kännykkänsä alkoi soimaan. Hälytysäänenä oli jotain suuresti Pensseli-setää ja Niilin hanhia muistuttavaa musisointia. Pieni ilonpyrskähdys taisi lipsahtaa.
 
Ylös