- Liittynyt
- 4.8.2008
- Viestejä
- 485
HUONO PROVO.
Hohhoijaa... Et sitten parempaan pystynyt?
Ilmaisin rehellisen mielipiteeni herran ajatusmaailmasta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
HUONO PROVO.
Hohhoijaa... Et sitten parempaan pystynyt?
Kukaan järkevä ihminen ei voi väittää, että Puskan tutkimus todistaisi mitään todellista. Ei voi ajatella, että puuhastelu Pohjois-Karjalassa, olisi vaikuttanut millään tavalla sydäntautien myönteiseen kehitykseen.
The nutrition intervention focused on key targets, such as urging people to switch from butter to vegetable-oil margarine; from fatty milk to nonfat or low-fat milk; from meat high in saturated fat to lean meat; to start using vegetable oil for cooking; to increase vegetable, berry, and fruit consumption; and to generally reduce saturated fat and salt intake.
Olisi kiva joskus nähdä Paletaanin ilme, kun täällä käytetään väitteiden lähteenä Antti Heikkilää.
Antti siis ymmärtää koko projektin tahallaan väärin.
Siis, tuota ... jos suosituksia väsäävillä viranomaisilla ei ole suosituksiensa pohjina kuin omat henkilökohtaiset näkemykset. Näitä on sitten markkinoitu ainoina oikeina totuuksina, muiden vaihtoehtojen ollessa suoraan saatanasta.Joko se taas alkaa? Eiköhän nämä "suuret rasvakeskustelut" ole jo käyty?
Meille ei ole valehdeltu. Sen sijaan tietämys rasvoista ja niiden merkityksestä tarkentuu jatkuvasti. Minkä takia koko ajan pitää olla joku helvetillinen hysteria päällä? 80-luvulla lähti rasvakammo ja silloinkin huudettiin kuinka "meille on valehdeltu". Valtavasti piilosokeria sisältävät "kevyt-tuotteet" valtasivat kauppojen hyllyt ja nyt on pukkaamassa paniikki siitä kuinka se onkin hiilari joka meidät tappaa.
Eiköhän oteta nyt hiilarihysterian sijaan sellainen hysteria-hysteria ja todetaan että kaikki liiallinen paniikin lietsominen on pahasta? :D Toisille sopii hiilarit ja toisille ei. Jotkut pärjäävät rasvan kanssa mutta toiset ei. KAIKILLE sopii järkevä ja monipuolinen ruokavalio sekä terveet elämäntavat.
Ja mikä muuten on tämän ketjun ultimaattinen pointti? Aletaanko taas lyttäämään Pekka Puskaa ja THL:ää? Ylistetään Antti Heikkilää? Louhitaan pubmedista tutkimuksia?
Ja BTW, onko TotuudenTorvi Wallacen aka DieHardin reinkarnaatio?
Siis, tuota ... jos suosituksia väsäävillä viranomaisilla ei ole suosituksiensa pohjina kuin omat henkilökohtaiset näkemykset. Näitä on sitten markkinoitu ainoina oikeina totuuksina, muiden vaihtoehtojen ollessa suoraan saatanasta.
Esim. kovat rasvat on tuomittu "tutkittuina" hengenvaarallisiksi, runsaat hiilihydraattiannokset hengissäpysymiselle välttämättömäksi.
Ei tuota voi muuksi kuin valehteluksi kutsua.
Jos tieto rasvoista tarkentuessaan heittää täysin häränpyllyä, ei rasvoista alun alkaen ole ollut ollutkaan laisinkaan tietoa pohjalla...vain pelkkiä henkilökohtaisi elämäntapanäkemyksiä.
Miksi me nyt rupeaisimme Puskaa, tai hänen firmaansa lyttäämään, nautitaan vain tyytyväisinä lukuisista lääkehoitoa vaativista sairauksista joita mm. heidän flafka on suosituksillaan mahdollistanut.
Jos tieto rasvoista tarkentuessaan heittää täysin häränpyllyä, ei rasvoista alun alkaen ole ollut ollutkaan laisinkaan tietoa pohjalla...vain pelkkiä henkilökohtaisi elämäntapanäkemyksiä.
Miksi me nyt rupeaisimme Puskaa, tai hänen firmaansa lyttäämään, nautitaan vain tyytyväisinä lukuisista lääkehoitoa vaativista sairauksista joita mm. heidän flafka on suosituksillaan mahdollistanut.
Tässäpä vuorostaan sinulle nukke leikittäväksi.Ihan kärkeen suosittelen tutustumaan tähän: http://fi.wikipedia.org/wiki/Olkinukke
Noh noh, viimeisimmät visiot ovat, että LDL -kolesterolin pienimmät partikkelit olisivat juuri näitä valtimoseinämiä vahingoittavia partikkeleita.Sitten jatketaan. Anttiheikkiläisille tyypillistä tekstiä. Pitää päästä itkemään niin muodostetaan noista ravitsemussuosituksista vääristynyt olkinukke ja piestään sitä. Suosituksia väsäävät viranomaiset ovat tehneet tutkimusta ja todenneet korkean kolesterolipitoisuuden korreloivan sydän- ja verisuonisairauksien kanssa. Tähän pääteltiin suurimmaksi syypääksi suuret määrät tyydyttynyttä rasvaa eikä niiden osuutta voida vieläkään täysin kiistää.
Kuten edellä jo tulin maininneeksi. HDL = on tuomittu hyväksi, LDL = isona partikkelina nykykäsityksen valossa varsin harmiton.Joillakin ihmisillä rasvametabolia vain toimii niin että kolesterolit nousee pilviin mikäli rasvojen laatua ei kontrolloida. Viralliset suositukset ovat hyvin hyvin paljon muutakin kuin pelkkää hiilareiden ja rasvojen syynäämistä.
Kenttätyötä tekeville ne ovat sama kuin Jumalansana kiihkouskovaiselle.Eikä koko hommaa voi mitenkään pitää suomalaisena ilmiönä. Samankaltaisia suosituksia löytyy ympäri maailmaa ja uunituoreessa tutkimuksessa myös japanilaiset totesivat tyydyttyneiden rasvojen korreloivan kolesteroliarvojen kanssa.
Miksi pidät ravitsemussuosituksia kiveen hakattuina lakeina? Ne ovat nimenomaan suosituksia, jotka ovat mahdollisimman yleisiä. Ei niitä ole kenenkään pakko noudattaa jos tuntuu että ei toimi (eikä suurin osa ihmisistä noudata vaikka siitä olisikin hyötyä). Tyydyttynyttä rasvaa ei pidetä hengenvaarallisena, suosituksissa vaan kehoitetaan välttämään sitä ja suosimaan sen sijaan tyydyttymättömiä kasvirasvoja. Siellä ei myöskään sanota että "runsaat hiilihydraattiannokset ovat välttämättömiä hengissäpysymiselle" vai sanotaanko?
Tästä ei olekaan kyse.Fakta on se että virallisia suosituksia noudattamalla kukaan ei kehitä itselleen diabetesta tai ylipainoa. Piste. Siihen vaaditaan vuosikausien fyysinen toimettomuus, pizzaa, hampurilaisia, eineksiä, karkkia, jätskiä, sokerilimsaa, helvetisti suolaa, viinaa ja röökiä. Siinä on ne todelliset viholliset - ei peruna ja ruisleipä. En ymmärrä miten näin ilmiselvä asia menee monilta ohi.
Sinä nyt itse tuputat tuota yksi totuus kerralla näkemystä.Ei tälle voi enää kuin nauraa :lol2: Pekka Puska sitä ja Pekka Puska tätä. Byhyy, se on pilannu maailman ja kaikkien elämän.
Meinaatko että ilman Pekkaa meillä ei olisi lainkaan diabetesta taikka sydän- ja verisuonisairauksia? Jos Pellinki-dieetti tulisi viralliseksi suositukseksi, olisimmeko yhtäkkiä maailman tervein kansa? Luuletko tosiaan että esim. verenpaine- ja dyslipidemialääkkeet olisivat turhia mikäli kaikki vain vetäisivät VHH:lla?
Elä nyt järkyty, mutta paljastan meistä nyt karmean salaisuuden.Jäämies Ötzillä löydettiin ateroskleroottisia kalkkeumia verisuonista. On se Pekka kyllä melkoinen Hitler ja Kim-Jong Il kun on jo yli 5000v sitten tappanut ihmisiä paskoilla suosituksillaan.
Vaatii tarkennusta.Niin osa ihmisistä olisi oloonsa erittäin tyytyväisiä ja osa tuntisi olonsa kurjaksi, tai lihoisi.
Taasko tää menee tähän. Voihan nenä..
Esim. nuo D2:set.Mä en tiedä mikä sä olet ammatiltasi, mutta mä olen alalla, jossa kohtaan päivittäin diabeetikkoja, systeemisairaita, jne. Mä en tiedä miten sä, tai miten muut lukee noita suosituksia (no eihän niitä ihan oikeasti kukaan lue, saatika varsinkaan noudata). Huomionarvoinen seikka työkentältä, laihat tyypin II diabeetikot on aika harvassa, en muista montaa sellaista nähneeni. Sydän -ja verisuonisairauksiakaan ei ihan hirveästi ole normaalipainoisilla, terveellisiä elintapoja noudattavilla ihmisillä.
Osalle ihmisistä hiilihydraatti koukuttaa riippuvuuden.Toki tiedän myös sen, että tämä ei ole koko totuus ja on niitä alipainoisiakin sairaita ihmisiä jne., mutta Puska ja muut eivät VARMASTI suosita ihmisiä lihomaan. Jopa VHH:n avulla voi lihoa. Ihmisellä on sellanen hieno tapa, että mikään ei ole koskaan omaa syytä, hyi hyi se naapurin Pekka taas teki vaikka omaa Kallea syytetään. Hyi hyi kun ne viralliset tahot kusettaa meitä ja ei tiiä mistään mitään.
Tässäpä vuorostaan sinulle nukke leikittäväksi.
http://www.mouthpiecesports.com/blogmedia/2009/01/voodoo.jpg
Noh noh, viimeisimmät visiot ovat, että LDL -kolesterolin pienimmät partikkelit olisivat juuri näitä valtimoseinämiä vahingoittavia partikkeleita.
Toinen tekijä olisi kohonnut triglyseridipitoisuus veressä.
Nämä vieläpä korreloisivat keskenään.
Se miksei tästä kuitenkaan toitoteta valtoimenaan, on se kiusallinen tekijä, että näitä molempia arvoja nostaa vain ja ainoastaan syöty hiilihydraatti. Rasvalla tässä ei ole osaa eikä arpaa.
Kuten edellä jo tulin maininneeksi. HDL = on tuomittu hyväksi, LDL = isona partikkelina nykykäsityksen valossa varsin harmiton.
Tuossa vähän valoa sinulle … eikä ole Antti Heikkilää, voit rentoutua.
http://www.duodecimlehti.fi/web/gue...lehtihaku_view_article_WAR_dlehtihaku_p_auth=
Kenttätyötä tekeville ne ovat sama kuin Jumalansana kiihkouskovaiselle.
Sinua ei taida saada kirveelläkään lukasemaan Heikkilän sivulta ’Suomalaisen kouluterveydenhoidon arkipäivää’ artikkelia?
Kommenttipuolella ilmenee ainakin yksi samanlainen tapaus, ellei ollut useampikin?
Se on todettava, että THL on kaikessa hiljaisuudessa kääntämässä kelkkaansa.
Pahimmat propagandat on siivottu ainakin hyvin piiloon.
Tästä ei olekaan kyse.
Jos jokainen kävisi ensitöikseen katsomassa teoreettisen arvion tarvitsemastaan vuorokautisesta kalorimäärästä.
Rakentaisi virallisenmallin mukaisen vuorokautisen ateriakokonaisuuden, jossa energiaravintoaineet jakautuisivat suositusten mukaisesti … ja alkaisi noudattaa tätä.
Painon sekä jaksamisen seurannalla vielä hienosäätäisi vuorokautista kalorimäärää.
Niin osa ihmisistä olisi oloonsa erittäin tyytyväisiä ja osa tuntisi olonsa kurjaksi, tai lihoisi.
Kyse on yksilöllisyydestä. Vaikka virallinen taho mainitseekin ohjeiden olevan suosituksia, niin kuka epävarmempi, itsenäisen tiedon hakemiseen haluton uskaltaa lähteä korvaamaan hiilihydraattivoittoista ruokaansa rasvavoittoisella, joka todennäköisesti toisi avun heille, koska tästä seuraa vuosikymmenten toitotetun propagandan mukaan sydänkohtaus.
Sinä nyt itse tuputat tuota yksi totuus kerralla näkemystä.
Aivan varmasti ongelmat olisivat vähäisempiä, jos ko. pallille olisi noussut henkilö jolla olisi ollut aitoja laajapohjainen kiinnostus ravinnonvaikutuksesta yksilöllisen ihmisten terveyteen.
Puskahan on päässyt asemaansa politiikan kautta ollen mm. aikoinaan keskustan kansanedustaja. Hänen intressinsä ovat maatalouspainotteiset.
Elä nyt järkyty, mutta paljastan meistä nyt karmean salaisuuden.
Jos patologi tonkaseisi meitä molempia oikein huolella, niin hän löytäisi noita samanlaisia ateroskleroottisia muutoksia meidän molempien valtimoista.
Se on pohjimmiltaan vaaraton ilmiö, joka tulehdusreaktion kautta voi muuttua hengenvaaralliseksi.
Toisekseen, en minä nyt syytä, että Puska meitä nuolilla ampumalla tappaa, kuten oli käynyt tälle Ötzille.:D
Sori vaan mutta en usko pelkkää sanaasi siitä että runsas rasvan syönti ei vaikuta mitenkään triglyseridipitoisuuteen ja LDL-partikkelikokoon. Tällä hetkellä teen tutkimusta itselläni ja keväisen VHH-dieetin aikana kokonaiskolesteroli on noussut 4,5 -> 4,9 ja HDL 2,5 -> 3,0. Onkohan Antikristus-Puska käynyt minunkin verisuonissani nostamassa arvoja? :D
Kuten edellä jo tulin maininneeksi. HDL = on tuomittu hyväksi, LDL = isona partikkelina nykykäsityksen valossa varsin harmiton.
Tuossa vähän valoa sinulle … eikä ole Antti Heikkilää, voit rentoutua.
http://www.duodecimlehti.fi/web/gue...lehtihaku_view_article_WAR_dlehtihaku_p_auth=
Mittaamalla HDL-kolesteroli- ja triglyseridipitoisuus saadaan epäsuorasti tietoa LDL-partikkelien koosta ja aterogeenisuudesta. Hoitosuosituksissa pitäisi keski-ikäisten miesten hoitorajaa tiukentaa, jos HDL-kolesterolipitoisuus on pieni (< 1.0 mmol/l) ja triglyseridipitoisuus suurentunut (> 2.0 mmol/l). Sen sijaan iäkkäiden naisten lievästi suurentuneita kolesteroliarvoja (5.0-7.0 mmol/l) ei pitäisi hoitaa lääkkeillä, jos HDL-kolesterolipitoisuus on normaali (> 1.2 mmol/l) ja sen osuus kokonaiskolesterolista on > 20 % eikä triglyseridipitoisuus ole suurentunut.
MarqiisiDeRauta: - Puska on muuten jo itsekkin myöntänyt, ettei nuo kovat rasvat välttämättä olekaan kaiken pahan alku ja juuri ja ottanut kantaa mm. siihen, ettei pohjoiskarjaprojekti olisikaan niin selkeä osoitus rasvojen vaarallisuudesta.
Sori vaan mutta en usko pelkkää sanaasi siitä että runsas rasvan syönti ei vaikuta mitenkään triglyseridipitoisuuteen ja LDL-partikkelikokoon. Tällä hetkellä teen tutkimusta itselläni ja keväisen VHH-dieetin aikana kokonaiskolesteroli on noussut 4,5 -> 4,9 ja HDL 2,5 -> 3,0. Onkohan Antikristus-Puska käynyt minunkin verisuonissani nostamassa arvoja? :D
Hienoa argumentointia, Pii. Olen samoilla linjoilla kanssasi.
KOK/HDL - arvohan on parantunut selvästi. Kauanko ehdit olla VHH:lla? Olisi kiva tietää myös ne triglyt...